Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שרוצה את אחת המכוניות האלו שנת 2011-2013 אוטומט.

האם יש איזה משהו שהוא צריך להיזהר במכוניות האלה?

ואיזו יותר מומלצת, הוא רוצה רכב חסכוני בתקציב של עד 40,000 שקל.

פורסם

איני מכיר את הדגמים מקרוב. ובכל זאת - על חברך לשים לב כי מדובר בדגמים בעלי תכונות שונות למדי: הספארק הוא רכב מיני, ואילו הסוניק סופרמיני. לפיכך הסוניק יותר גדולה.

החבר צריך לבדוק מה צרכיו ויכולתו ולבחור בדגם המתאים להם. אין טעם לרכוש רכב חסכוני אם הוא לא יוכל להוביל את משפחתו\חבריו\מטענו, ומצד שני אם הוא נוסע לבד עם תיק אוכל, לא יוצא מהעיר ומחפש חניה בכל מקום אפשרי ובלתי אפשרי עדיף רכב קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טעות כניראה,אין ספארק אוטומטית בארץ.

נכון שרשום אוטומט,אבל תלחץ על המודעה תיראה שרשום ידני.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הביאו ספארק אוטומטית לארץ, אז אין אוטומט. אולי מרוב ייאוש שאין קונים יש אנשים שכותבים אוטומט, אולי יגיע בטעות מישהו ויגיד לעצמו שהוא מוכן להתפשר גם על ידני.

פורסם (נערך)

היה לי לשבוע סוניק 1.6 אוטומטית(סדאן) כרכב חליפי מהליסינג.

הנה החצי סנט שלי על הרכב,

הרכב הגיע ברמת גימור LTZ שכוללת את כל הפיציפקס(הMYLINK של שברולט גג שמש שליטה מההגה על הכל בקרת שיוט גלגלי מגנזיום וכו') האיבזור היה ממש נחמד והרכב נתן תחושה טובה בסך הכל,

אבל האוטו מבחינת חומרים ואיכות הרכבה הרגיש מתפרק לגמרי - וקצת מצועצע.

מבחינת ביצועים המנוע נותן תחושה של מתאמץ כל הזמן כדי להגיע לביצועים טובים הדבר הטוב ביותר זה התגובת דוושה כמו במכוניות האוטומטיות של פעם תגובה מיידית לקיקדאונים והאצות, אפילו לDSG המהולל יש השהיות קלות שפשוט לא קיימות בה - גיר אוטומט ישן וטוב כמו שאני הכי אוהב,

צריכת הדלק לא מדדתי במדיוק(בכל זאת קיבלתי החזר על הדלק) אבל ממש לא להיט כנראה.

התא מטען ענק! בסדאן ועמוק - אבל ההעמסה גבוהה יחסית,

הרכב גם דיי מרווח.

אבל ההתנהגות - אוי ההתנהגות, הרכב רוכן מגושם נורא ומרגיש כבד בפניות, אין שום דינאמיות והרכב עובר שיבושים יפה אבל גורם תחושת "מחלת-ים" בנסיעה ממושכת בו - התנהגות אמריקאית משמהו מרכב קוריאני.

(ייאמר שהרכב שנהגתי בו זה רכב השכרה בן 3 עם 80K על השעון ומצב לא להיט)

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שיבדוק אופל קורסה: היה לי כזה ל15 יום מהשכרה שנת 2012 , צריכת דלק ממוצעת 1:12, מנוע 1.4 גיר 4 הילוכים, מרווח יחסית לרכב קטן החסרון לא מאובזר

• תוכן חדש...