Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

נולדה לנו תינוקת ועכשיו יש התלבטות האם לקנות אינטרקום או לא (בית פרטי עם מספר קומות כאשר החדר של התינוקת בקומה השניה).

במידה וכן, מה כדאי לבדוק ולדעת?

יש טעם לחשוש מקרינה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

קודם כל מזל טוב!

אני לא אוהב את הרעיון, אמרו לנו בשירות של בייביסנס שזה פולט קרינה.

עדיף עשו ראורגניזציה שהתינוקת תהיה איתכם, במיוחד בחודשים הראשונים

פורסם

כל דבר חשמלי פולט קרינה כלשהי גם המנורה בתקרה וגם המטענים לפלאלפון. לא מכיר את הביביסנס אבל צריך לבדוק מה התדר מה העצמה והאם מדובר בקרינה מיננת או לא.

בכל מקרה עדיף להיות קרובים פיסית לתינוק בחודשים הראשונים כמו שאמר PHP

פורסם (נערך)

קודם כל הרבה מזל טוב.

שנית, למי שרשם שזה לא מומלץ כי זה פולט קרינה-ובכן, גם הראוטר שלך פולט וגם הטלפון האלחוטי/פלאפון וכל מכשיר חשמלי אחר.

רמת הקרינה בדברים האלה היא מאוד נמוכה עקב טווח התקשורת המוגבל של המכשיר.

מומלץ להיות קרובים לתינוק בחודשים הראשונים (אם אפשר-שאחד ההורים יישן במיטה נפרדת בחדר התינוק, מניסיון זה מתכון לשינה טובה יותר בחודשים הראשונים).

לגבי הדגם-אני הזמנתי מאמזון את המכשיר הזה ואנו מאוד מרוצים ממנו:

http://www.amazon.com/Motorola-MBP26-Wireless-Monitor-Infrared/dp/B00BQYVQWU/ref=sr_1_1_s_it?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1458817770&sr=1-1&keywords=Motorola+MBP26+Wireless+2.4+GHz+Video+Baby+Monitor

יש לו טווח סביר, הסוללות שלו מחזיקות והמכשיר עצמו קטן ונוח למקם על יד מיטת התינוק.

יש לו רמקול ומיקרופון שניתן לדבר לתוכו וניתן להשתמש בו גם בחדר חשוך יחסית.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם
אני לא אוהב את הרעיון, אמרו לנו בשירות של בייביסנס שזה פולט קרינה.

כי בייביסנס בכלל לא פולט קרינה. ממש...

אנחנו השתמשנו באינטרקום של סוני שקיבלנו מחברים שהיה על הפנים (קליטה מחורבנת, עושה רעשי רקע חזקים).

לאחר מכן קניתי אינטרקום של מוטורולה הוא פשוט תענוג. קליטה מעולה ופורץ לשידור באמת רק כשיש רעש מהחדר.

זה הדגם שקניתי: http://www.ebay.com/itm/Motorola-MBP161-Wireless-Portable-Digital-Audio-Baby-Nursery-Monitor-Night-Light-/151872166821?hash=item235c495ba5

פורסם

בייבי סנס (לפחות הדגם שיש לי) לא פולט קרינה מסוכנת.

למה אני כל כך בטוח? חמי דוקטור לפיזיקה ומומחה לקרינה, כל החדר של התינוקת עבר בדיקה מקיפה כולל המלצות מסודרות מה לשנות.

המערכת סטריאו העתיקה היא המקור הבעייתי היחיד בכל החדר.

כל מכשיר חשמלי פולט קרינה אלקטרומגנטית. השאלה היא באיזו רמה ומה רמת החשיפה אליו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם (נערך)

http://www.ebay.com/itm/UNTAGGED-CUSTOM-Anti-Radiation-Skirt-X-ray-VEST-JACKET-CAMO-ENGLEWOOD-WRAP-APRON-/201176377560?_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=d5pasxR%252B8HvgLEfeYLSwgMt8IkA%253D&orig_cvip=true&rt=nc

ועכשיו בצבעי הסוואה למקרה שהרך הילוד מגוייס למרינז.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בייבי סנס יש לנו נפרד מהאינטרקום - הוא על סוללות , כמה קרינה יש לזה מ2 סוללות וללא גוף משדר? לא נראה לי פאקטור.

לגבי מוניטורים - כמו שאתה רואה מההמלצות - מוטורולה דיי מובילים את התחום בצורה רצינית.

אני מעדיף מוניטור וידאו (עם מסך - ותר על אלו עם האפליקציות - שטיק מיותר כי אתה צריך את זה דלוק ויש למסכים כמה פונקציות כמו לדים לרמת הרעש וכו).

הם יקרים יותר - אבל אתה רואה מתי זה הזעקת שווא ומתי אתה צריך באמת לקום.

זה יעיל גם אח״כ כשהם גדלים יותר.

אנחנו באותו מצב - בית דו קומתי - ובמיוחד בערב כשהם הולכים לישון ואנחנו עדיין למטה (קומת מגורים למעלה , סלון , מטבח , חדר אוכל למטה - מקלחות ב2 הקומות - בית אמריקאי גדול) זה מ א ו ד יעיל.

(זה גם תלוי בילד - הראשונה שלנו - כל בכי היה דורש תשומת לב , השני לפעמים עושה קולות ונרדם - ובמקרה הזה וידאו עוזר להבין מה זה מה).

אנחנו עם זה:

http://www.amazon.com/Motorola-MBP36S-Wireless-Monitor-3-5-Inch/dp/B00M2F0OYS/ref=sr_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1458830048&sr=8-1&keywords=motorola+video+baby+monitor

שנקנה במחיר קצת יותר גבוהה מזה עם 2 מצלמות.

לא זול אבל איכות תמונה טובה.

אפשר בכיף ללכת על אחד הדגמי וידאו היותר פשוטים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אינכם מפחדים מקרינת ה-wifi, אפשר לקחת את המצלמה של שיומי. יש לה איכות תמונה מעולה ואודיו דו-כיווני. אפשר להשתמש בטאבלט כמסך שצמוד אליכם. זה מה שאני תכננתי לעשות, אבל אישתי נלחצה מה-wifi. לכן היום היא משמשת כnanny cam.

פורסם

המוטורולה הפשוט, נותן עבודה כבר מעל שנתיים. מספיק לשמוע, לא צריך מצלמות ואפליקציות ושטויות.

• תוכן חדש...