Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להקפיא ירקות?? זה דיבילי, דבר כלכך זמין...

תבלינים למה? מה אנחנו במצור? אין מקום במגירת התבלינים? טרם התקלקל לי תבלין.

ציר למרק אפשר להקפיא בשקיות אוכל (לפעמים אני עושה זאת) וזה נכנס לדלת בכמעת 0 מקום.

קניתי היום קרוב ל 10 קילו בשר, העל האש ידחה ממחר למוצש יש לזה מקום בפריזר כין אין לי שם בצקים וקציצות מצלחמת העולם השניה.

מי שאין לו מקום בפריזר סתם מקפיא כחלק מתופעת האגירה.

קצת סדר בחיים ולפתור בעיו במקום למצא פתרונות איך למצא מקום לבעיות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי לא חסר מקום במקפיא, אבל בהחלט יש מה להקפיא. כרובית, ברוקולי ושעועית מתי שהם זולים קונים הרבה ומקפיאים. מעולה לפשטידות. תבלינים נשמרים פחות טוב במגירות. כשמישהו מסתובב באיזור הונגריה, דואגים שיביא סטוקים של פפריקה אדומה ושומרים. הרבה יותר טוב ממה שמוצאים כאן. תבלינים נוספים כמו Vegeta אורגנית הרבה יותר זולה שם ואפשר להביא סטוק. אבקת חלב גם מעולה לשמור במקפיא. פטרוזיליה ונענע לפני שמתקלקלים, אפשר להקפיא ולהשתמש מתי שבא לך. לא חסר.

פורסם

gsi - זה עניין של ניהול מלאי. יש מי שנוקט בשיטה העירופית (ביקור יומי במכולת) - יכול להסתפק באמקור 10. יש מי שנוהג בשיטה האמריקאית (ביקור תקופתי בחנות הדיסקאוט בפרברים) - הוא זקוק למקום אחסנה ואמצעי קירור הרב יתר גדולים.

וכמבן שתלוי בכמה פיות אתה צריך להאכיל ומה הם אוכלים. ובזמן שיש לאחראי המטבח לעמוד ולבשל (בישול יומי מול בישול לשבוע מראש).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אצלך יש בעיה:

המנגל עובד בתדירות נמוכה ואתה לא מזמין אנשים לאכול ;)

פורסם

אצלנו בשבוע לפחות 10 קג בשר מתאדים להם,בדכ 3 עופות שנרכשים במהלך השבוע וישר מבושלים,והשאר הבשר בקר,כמובן שבשבת אוכלים המון.

כבש אחד שנשחט והמקפיא מלא.

אנחנו עושיפ קניות גדולות פעם בשבועיים-שלושה,ולפעמים חיזוקים כמו עופות,גבינה וכו.

השעות שלי שוות די הרבה,אין לי סמן לבזבז אותן על קניות.

השבוע אחי קנה דרך המעסיק שלו 120 קג בקר,צלעות,אסאדו ואנטריקוט,נותן לי שקט לטווח הארוך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו לפני פסח בטח תנקו את המקפיא של המקרר ותזרקו כמה דברים ישנים ואז תגלו בעצם שלא הייתם צריכים מקפיא נוסף מלכתכילה ;)

סתם, תתחדשו :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
מעדכן אתכם שנרכש לו היום מקפיא גרמני של "ליבהר" מדגם GN-2323 תמורת 3120 ש"ח.

תודה על התגובות והעזרה!

תתחדש הרכישה הכי טובה בתחום .

פורסם

תתחדשו.

מניסיון עם ליבהר - בחירה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה :) אכן מקווה שלא יהיו לי איתו בעיות והכל יעבור בשלום - אחרי הכל שילמתי 1000 ש"ח יותר ממחירו של המקפיא הטורקי...

• תוכן חדש...