Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לחולי ההגה,

מאסתי במקפיא הקטן שיש במקרר ואני מעוניין לרכוש מקפיא נוסף (מקום פיזי בבית לא חסר).

ניגשתי ל"מחסני חשמל" ושם ראיתי מקפיא של "בקו" (BEKO) ללא קרח (No frost) שלדברי סוכן המכירות מיוצר בטורקיה עם 5 מדפי אכסון כולל מגירות בכ- 2200 ש"ח כולל הנחה. לדברי הנציג והמדבקות על המוצר, יש שנה של אחריות מלאה ועוד תשע שנות אחריות על המנוע (המדחס) בלבד.

בסוף לא רכשתי ואמרתי לו שאני אחשוב על זה, אולם אני שוקל בכובד ראש לחזור לשם במוצ"ש ולהזמין אותו.

צירפתי תמונה של המוצר שצילמתי היום ופה אתם נכנסים לתמונה - האם המקפיא הנ"ל מומלץ מבחינת אמינות? כדאי לרכוש אותו? איך המחיר?

תודה :)

מקפיא.JPG

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעתי סיפור לפני שנים (5 בערך) על זוג מבוגר שנסע לחופשה והשאיר קרוב משפחה שישמור על הכלב בבית.

הקרוב משפחה יצא לסיבוב של רבע שעה לקנות סיגריות וכשחזר גילה שהבית עולה בלהבות.

הבית נשרף כולו ואני חושב שגם הכלב אולם אני לא זוכר בוודאות.

הגיע חוקר שריפות וקבע שמקור השריפה היה מקרר בקו שהתפוצץ, טען שזה תופעה ידועה.

לסיפור אני מאמין, הוא הגיע מחבר טוב שההורים שלו היו בחופשה עם אותו זוג מבוגר בזמן המקרה. איני יודע אם זה תופעה ידועה אך בכל מקרה מאז ששמעתי על הסיפור יש לי סלידה מהמותג, מה גם שהוא לטעמי בינוני ולא מצדיק את הסיכון גם אם הוא דמיוני.

יש לקחת את דברי בערבון מוגבל מאוד, שכל אחד יעשה את השיעורי בית שלו.

בהצלחה.

פורסם

המקפיא הזה נמכר ב 1920 שח בוואלה שופס.

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%90-%D7%91%D7%A7%D7%95-5-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-171-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%93%D7%92%D7%9D-FNE-22400/pi6LFFNE22400

בנוגע למקפיאים: רובם מגיעים מהמזרח. האיכות סבירה בהחלט.

מקפיאים היו בד"כ מגיעים בשיטת ה DE FROST מאחר והשימוש בהם מועט ואין הרבה לחות שנכנסת פנימה כתוצאה מפתיחת דלתות מרובה.

בעיקרון ה DE FROSTS למינהם זולים במאות שקלים (!) .

באופן אישי אני לא מת על תוצרת BEKO אבל מצד שני האופציות הזולות שלידו - לא יותר טובות בהכרח. בעיה.

הייתי מנסה לחפש משהו ממותג אפילו בן שנה שנתיים, לפעמים יש מציאות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכם על התשובות, אם כך אני מוותר על המקפיא הזה.

מה דעתכם על ווירפול או בלומברג? יש לכם המלצות לחברות אחרות? המחיר לא ממש משנה ואני רוצה חדש בלבד.

שוב תודה!

פורסם

בלומברג טורקי גם הוא.

וורלפול מותג מדבקה, עד כמה שאני יודע הוא בד"כ ממפעלי מרלוני, אבל לא יודע ספציפית לגבי מקפיאים.

לי יש מקפיא ליבהר כבן 9 שבינתיים מצוין, חוץ ממגירה אחת שחזיתה נפרדה כאשר אשתי הפעילה יותר מדי כוח (היא ממלאת את המגירות בעודף ואז, עם הקפיאה, המוצרים מתנפחים וקשה להוציא את המגירות. לא מצליח ללמד אותה פיזיקה בסיסית של המים). מגירה חלופית הגיעה עם שליח עד הדלת, עטופה ב-12 שכבות פצפצים, במחיר 400 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פורסם

10 פיתות (מקום בדלת), 2 חבילות סנפרוסט (גם נכנס בדלת), 2 מגשיות בשרים, שקית קרח, בקבוק וודקה, מלאווח או גאנק אחר וגלידה (שגם 1-2 מהם נכנסים בדלת)

מה עוד לעזאזל אפשר (או באמת צריך) להקפיא שמקפיא סטנדרטי לא יכול להכיל בכיף.

עצה שלי, תבררו את ההקפאות שלכם ותראו שגם חצי פריזר יספיק לכם ובטח שלא צריך לרכוש ולתחזק עוד מקפיא.

ואני מדבר על בית מרובה נפשות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תלוי במנהגי הקניות שלכם. אשתי מעדיפה קניות גדולות לעתים רחוקות. וחוץ מזה, המקפיא הוא גם איזה גיבוי למקרר.

בימים הטובים היו לנו שני מקררים, אבל הזמן הזה נגמר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש להורים שלי את הפריזר הזה כמעט שנתיים.

עובד כמו סוס, ללא בעיות, אמא מצליחה למלא אותו עד הסוף. שקט ולא תופס הרבה מקום.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש, Miele

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי, אני יודע שאתה רוצה חדש..

אבל אם אתה מעוניין, יש לי מקפיא של בקו 237 ל' דגם: FN123900

עבד כמה ימים ולבסוף נותק מהחשמל ולא הופעל יותר..

בהחלט תקין וחדש.

פורסם

ליבהר הם גרמנים?

ראית שנמכרים בסביבות 3.5 ל NO FROST.

אני מחפש מקרר עד5K.

מקפיאים כמויות של בשר /דגים,כרגע יש מקפיא שאני זוכר אותו מאז שאני ילד,עובד מעלה,אבל מלא קרח.

• תוכן חדש...