Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות אופל אסטרה ברלינה 1400 טורבו שנת 2013 וברצוני לדעת מאנשים שיש/היה לה את הרכב כמה במאת יוצא להם צריכת הדלק. בנתוני יצרן זה בממ' בסביבות ה15 לליטר אבל מין הסתם זה ממש לא נכון.

כמה זה באמת?

ואם כבר, מה הדעה שלכם על הרכב.

תודה

פורסם

מדובר במנוע טורבו והצריכת דלק הפכפכה כי המנוע מאוד רגיש לצורת הנהיגה של הנהג. בנהיגה רגועה תגיע ל-13 ק"מ לליטר, ובנהיגה קצת יותר מהירה תגיע ל-10 ק"מ לליטר ומאומצת מאוד תגיע ל-7 ק"מ לליטר.

פורסם (נערך)

נוהג רגוע. אסטרה סטיישן 2014 עם מנוע זהה . גיר 6 שלבים. ממלא מיכל כל 700 קמ. במילוי האחרון 722 קמ ב 52 ליטרים. נסיעה מנהלתית . חצי מחוץ לעיר. אחלה רכב לחתך שלו. יופי של טורבו. מאובזר מאד. המינוס היחידי הוא עומס כפתורים באיזור הרדיו שאינו הכי ברור וקצת הכסא בנסיעות ארוכות כי הישיבה נמוכה. מתרגלים. מחר אמלא שוב ואדווח לך. אני חושב שמותג אופל הוזנח בשנים האחרונות וגם תומחר לא נכון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה רבה!!!

כן אני ראיתי את העומס של הכפתורים בקונסולה המרכזית....מבאס אותי קצת באמת.

למרות ש2014 זה די חדש, איך האמינות?

פורסם

אם אני לא טועה, בקרוז טורבו (12) זה אותו מנוע ואותו גיר. צריכה אצלי בעיר נטו + נהיגה ממש לא רגועה = ליטר ל-6 ק״ם. בכללי, משולב אצלי 1-10, עם 120 מהירות שיוט, בבין עירוני. אמינות גם מנוע גיר, וגם אם מעניין בכללי - מוחלטת. רק טיפולים שיגרתיים.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
למיטב ידיעתי לא להיט, ידועים כשלים במגדשי הטורבו.

לדעתי אמינות גבוהה. למעט נזילות קלות במערכת הקירור לא שמעתי על כשלים. בטח לא בטורבו. אם היו אז זה במספרים זניחים מאד עד כדי כך שפה בפורום זה לא עלה. לא שהפורום מדגם מייצג...

פורסם
1 ל13 לרוב בעיר? נשמע לי טוב מידי.

אתה מדדת או המחשב דרך?

כתבתי מהירות ממוצעת 39 קמ"ש: משמע זו נסיעה מנהלתית. חצי בעיר. רכב שנוסע בעיקר בעיר יראה מהירות ממוצעת במחשב של כ 20 קמ"ש (רמזורים וכו').

רכב שנמצא בעיקר בכבישים מהירים יראה מהירות ממוצעת של 50+

צריכה ממוצעת אני כמובן בודק בתחנת דלק על בסיס המשאבה ולא על בסיס מחשב הדלק ברכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מלאתי שוב: 52 ליטר. 660 ק"מ . קצת יותר בינעירוני עם רגל כבדה על הגז במיוחד בעליות לירושלים. מהירות ממוצעת 44 קמ"ש. אני ממשיך לעקוב אבל אפסיק לדווח פה. אני חושב שמי שרצה : הבין כמה האוטו צורך.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...