Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שואל בשביל חבר שמתכנן טיול של שבוע עם משפחה בת 5 נפשות בארץ.

הוא מחפש רכב מרווח בעלות סבירה,

אשמח לקבל המלצות על דגם, וחברת השכרה מומלצת.

האם כדאי לשלם ביטול השתתפות עצמית?

על מה לשים לב בעסקה כזו?

תודה לעונים!

פורסם

לדעתי כדאי לשלם ביטול השתתפות עצמית. זה לשלם סכום סביר לשקט נפשי.

רכבי מנהלים יהיו סבירים לחמישה אנשים בהתחשב בכך שהמון שעות אין לאן ליסוע בארץ. תא מטן יכול להספיק אך זה בהתאם לדרישות ואם אורזים בשיקול דעת.

מיני ואנים מעט יותר מרווחים.

אם רוצים להתרווח יותר אז כבר צריך ואן. התחושה שלי היא שואן יהיה יקר משמעותית מרכב מנהלים.

בדוק מחירים גם לשני רכבי סופר מיני. אבל זה לא מתאים לכולם (כמובן שזה מאפשר מסלול הדורש הקפצת רכב)

פורסם

יש סניף לשלמה סיקסט בראשון לציון ליד קניון הזהב והרכב המומלץ הוא קיה ספורטאז' 1.6 במחיר של 1380 לשבוע והמחיר כולל ביטוח חובה וכיסוי נזקים בהיקף שנרכש,גניבה וצד ג אבל לא כלול השתתפות עצמית.

עוד אופציה זה קיה קארנס שזה מיניוואן מרווח שעולה 1960 ש"ח לשבוע על בסיס אותם תנאים שרשמתי.

פורסם

בשביל טיול של שבוע לחמישה מבוגרים, אני ממליץ לקחת מיניוואן.

תענוג גדול ברכב משפחתי רגיל או ג׳יפון, זה לא יהיה.

פורסם

הספורטאז יהיה עינוי סיני לאנשים מאחור במיוחד זה שיושב על עצם הכסא. בשילוב מזוודות מיקרווואן הינו פתרון עדיף.

פורסם (נערך)

לכן הצעתי שאפשרי במקום הספורטאז, את המיניוואן קיה קארנס. מאזדה 5 לא מומלצת כי המושב האמצעי מאחורה הוא מיניאטורי ואפילו ילד יצטופף בו. חוץ מזה עד כמה שאני יודע, מאזדה 5 כבר לא ניתנת להשכרה כי מדובר בדגם וותיק.. עוד אופציה שהיא הכי מומלצת זה סיטרואן c4 גרנד פיקאסו. אבל המחיר יכול להיות קצת יותר גבוה.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם (נערך)

ברור לכם שרק בארץ אנשים קוראים לקארנס או למזדה 5 : מיניוואן . בכל חברות ההשכרה בטלבאות ובאתרים שלהם זה יופיע תחת קטגוריית מיקרו-וואן .

המיניוואן תהיה הקרייזלר גראנד וויאג'ר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...