Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מה אתם אומרים, להונדה סיוויק 92 EX?UNPTEK-11099SPX.JPGwhite-line.gif

P-TECH STYLE SILVER

SINGLE WING ALUMINUM SPOILER

56 INCH SILVER ALUMINUM PERFORMANCE SPOILER

P-TECH STYLE

COMPLETE SET INCLUDES ALL NUTS/BOLTS/SCREWS

UNIVERSAL APPLICATION,FITS MOST CARS

16" APPROXIMATE HEIGHT

14" AND 16" LENGTH BETWEEN MOUNTING BRACKETS -ADJUSTABLE TO YOUR PREFERENCE!

פורסם

מה אתה רוצה שיגידו לך?

הרי זה ברור, יהיו כאלו שזה ימצא חן בעיניהם, ויש כאלו שזה לא.

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

1. זאת כנף! קרא את התראד של מוטי.

2. לא יפה. אבל יופי זה בעיני המסתכל.

ראתי על EXאים ספוילרים יפים ואל כנפיים והם לדעתי מתאימים יותר לאוטו. אם אין לך מושג על מה אני מדבר אז בערך מה שמורכב על סובארואים טורבו ו GT.

פורסם

ספוילר חביב לחלק מהאנשים זה יראה יפה וחלק לא

אם אתה חושב שהוא יראה יפה על המכונית שלך ,אז בבקשה

כמובן שהוא לא יעלה למכונית את הביצועים

(המלצה אישית אם אתה קונה את הספוילר ,תקנה גם בדרך מערכת אזעקה משלו

למה במדינה שלנו גונבים הכול )

פורסם

אני אומר שעל הונדה DX שנת 92 זה ייראה כמו שזה ייראה על רוב המכוניות הנוסעות על הכביש...

כמו מתקן לייבוש כביסה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה נראה יותר כמו פרסומת מאשר הודעה . ובקשר להודעה/פרסומת זה לא יפה במיוחד לא על סיוויק מרובת הספויילרים והצעצועים למניהם (זה יכול להיות יפה ב need for speed )

הדבר היחיד שזה נותן זה בעצם לוקח 3 כ"ס מהאוטו - אז בשביל מה?? שיחשבו בשכונה שיש לך רכב "משופר" ??

JDM :twisted:

פורסם

מכיר אחד שיש לו כזאת כנף על הונדה ex שנת 92 או 93 פה באיזור שלי , לא במקרה ההונדה שחורה ולא במקרה הוא ערס . 1+1= יותר מדיי ערסי !!

אם אתה ערס יכול ליהיות שזה דווקא יתאים לך עדיף לצרף חלונות פתוחים לרווחה ומוזיקה בסגנון " היא בגדה בו החיים קשים האהבה הורסת כמו אש ..." יש מבין .

בסופו של דבר תלוי בך אני לא ממליץ כי כל אחד כזה שעובר לידי אני ממלמל משהו כמו " טפי ערס מסריח " ומוסיף יריקה ככה אחת טובה לסיכום העניין .

יש כנפיים וספויילרים הרבה יותר עדינים ונחמדים לאוטו כמו שלך , משהו כמו סגנון הכנף של Si .

או של דגם הקופה שהגיע עם האוטו וזו באמת אחלה כנף , למרות שאין לו התיימרות להוסיף לביצועים הוא גם לא פוגע בהם כמו הכנף שאתה רוצה לשים . היא גם בדרך תפגע בצריכת הדלק , תקטין את המהירות הסופית ואת ההתנגדות ככל שהמהירות עולה ואת האחיזקה בגלגלים הקדמיים במהירות גבוהה , כלומר מעל 250 קמ"ש אז להשתדל לא להגיע למהירות הזאת בכבישים מפותלים סטייל ירידות סדום או נס הרים :-D

ים long time no

פורסם
hmm performance spoiler...

for that crucial extra downforce needed on the way to the supermarket:wink:

פעם ראית מישהו בארץ ששם ספויילר בשביל דאון פורס ? באיזה כביש בדיוק אפשר לקבל פה דאון פורס ?

זה יותר עניין של פוזה פורס :-D וזה גם יכול להיות מדף לשקיות וארגזים שחוזרים מהסופר

JDM :twisted:

פורסם
פעם ראית מישהו בארץ ששם ספויילר בשביל דאון פורס ? באיזה כביש בדיוק אפשר לקבל פה דאון פורס ?

זה יותר עניין של פוזה פורס :-D וזה גם יכול להיות מדף לשקיות וארגזים שחוזרים מהסופר

לא!!!

זה מדף לעציצים!...זה כל היופי בעניין.

פורסם

לדעתי זה מתאים בעיקר לסוזוקי בלאנו (טווין טורבו...):wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...