Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה שמאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רציתי לשאול כמה גובה היום שמאי פרטי(ז"א-אני מזמין לא דרך חברת הביטוח)

עבור אומדן נזק לרכב?

ועוד שאלה האם כדאי להסכים להצעתו של בעל המוסך לתת לו להביא שמאי משלו או שבכל זאת לחפש שמאי באופן עצמאי?

אודה על כל עזרה.

פורסם

300 שח

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

היתה לנו תאונה ולא שילמנו את ההשתתפות העצמית לביטוח בינתים, אז הם דרשו צ'ק זמני על סך 300 שח כדי לשלם לשמאי.

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
היתה לנו תאונה ולא שילמנו את ההשתתפות העצמית לביטוח בינתים, אז הם דרשו צ'ק זמני על סך 300 שח כדי לשלם לשמאי.
טוב, זה משהו אחר לגמרי; אתה מדבר על שמאי פנימי של חברת הביטוח, שהוזמן על-ידי חברת הביטוח, כמובן שהם לא משלמים לו מה שמשלמים לשמאי פרטי, כשמזמינים אחד כזה באופן פרטי, וכמובן שהם גם לא יחייבו אותך כמו שמאי פרטי (הרי בכל זאת אתה לקוח שלהם).

אם מדובר על שמאי המוזמן באופן פרטי, המחירים שאני שמעתי היו בסביבות ה-1,200 ש"ח (אולי אני לא זוכר בדיוק אבל זה היה מעל 1,000 ש"ח). לא התקשרתי אליהם ישירות וכמובן שגם לא הזמנתי השירות, כך שאני לא באמת יודע, אבל אלו המספרים שהסתובבו באויר.

אם למישהו יש ניסיון של ממש בהזמנת שמאי פרטי, או שיכול לברר, אולי כדאי שיספר.

• תוכן חדש...