Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול טיסה באל על

בן ה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במידה והזמנתי טיסה לפני חודשיים לסוף חודש אפריל ואני מעוניין לבטל את הטיסה, האם זה כרוך בתשלום מלא?

כמה זמן ניתן לבטל טיסה לפני יום הטיסה?

תודה,

בן

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי בסוג הכרטיס שקנית והתנאים הרשומים בו.

או שתקרא או שתפנה למי שמכר לך את הכרטיס. או... שתתקשר לאלעל, תן להם את מספר הכרטיס (PNR) והם כבר יגידו לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גמישות בכרטיס עולה כסף. כעקרון, בכל חברת תעופה שבדקתי, הכרטיסים הזולים ביותר אינם ניתנים לשינוי או ביטול, כרטיסים במחירי ביניים ניתנים לשינוי בתשלום נוסף (בד"כ כמה עשרות דולרים), היקרים ביותר גמישים לגמרי.

כאשר אני מזמין כרטיסי טיסה זמן רב מראש אני מביא בחשבון שאני עלול להפסיד את הכסף. זה קרה לי פעם אחת, כאשר ביטלתי נסיעה ברגע האחרון בגלל השריפה בכרמל שהתקרבה מאד לבית שלי, וביטלתי את הנסיעה כאשר המונית הגיעה לאסוף אותי. MALEV לא החזירו לי את המיסים שעקרונית היו חייבים להחזיר לי, שמחתי מאד כאשר רש"ת הפילה אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן,יש דמי ביטול.

אם זו טיסת אפ,הלך כל הכסף.

בטיסה סדירה יש קנס ליעדי אירופה,וקנס גבוה יותר ליעדים הרחוקים.ברר במקום בו רכשת את הכרטיס.יש אפשרות לדרוש את מסי הנמל ששולמו בכרטיס.

סלע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאמור, בכרטיסים הזולים דמי, אין שום החזר, מקסימום מסי נמל שזה כמה גרושים. לפני חודש ביטלתי את חופשת הסקי שלי, ההחזר הכספי מכרטיסי הטיסה הסתכם בכ 15%.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידיעתכם, לעיתים יותר זול לקנות ביטוח ביטול נסיעה בחברת ביטוח מאשר לשלם יותר על כרטיס שהוא בר ביטול.

לפני שאתם קונים את הכרטיס היקר ובהנחה שיש גם כרטיסים זולים על אותה טיסה, כדאי להשוות את ההפרש לעלות הביטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1

נדמה לי שאפילו באתר של אל על יש את האופציה הזאת לביטוח ביטול נסיעה.

פעם שעברה שנסעתי שכחתי לעשות את זה אבל כנראה שהפעם אעשה זאת.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על טיסה לאיטליה, טיסה סדירה של אל על.

דיברתי עם הסוכנת נסיעות והיא אמרה שהביטול הוא 180 דולר. נשמע לי גבוה בהתחשב בעבודה שהטיסה עצמה עלתה 650 דולר.

האם ניתן להמיר את הטיסה למקום אחר באירופה?

צריך לפצל את הכרטיס הזוגי שהוזמן..

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לשאול מה עלות השינוי, הרבה פעמים נמוכה יותר מעלות ביטול.

המחיר לא גבוה, כאמור יש המון טיסות, בעיקר הזולות שאין שום החזר על ביטול מעבר למיסי נמל, וגם זה לא תמיד הם רוצים להחזיר.

צריך לקחת בחשבון כמובן שאם תבחר טיסה אחרת לא באותה מחלקת מחיר, ייתכן ותצטרך להוסיף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לידיעתכם, לעיתים יותר זול לקנות ביטוח ביטול נסיעה בחברת ביטוח מאשר לשלם יותר על כרטיס שהוא בר ביטול.

לפני שאתם קונים את הכרטיס היקר ובהנחה שיש גם כרטיסים זולים על אותה טיסה, כדאי להשוות את ההפרש לעלות הביטוח.

האם הביטוח מכסה ביטול ללא סיבה, כמו הביטול של פות"ש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסעיף נכלל במסגרת כל ביטוח נסיעות סטנדרטי. אני רוכש את הביטוח בד"כ בשלב הבא אחרי הזמנת הטיסה, לפני שאני מזמין מלון ורכב. הבעיה היא שהכיסוי מתחיל בים 45-90 יום לפני הנסיעה. אחת הסיבות שבגללן הפסקתי לבטח בכלל דרך קופ"ח הוא הזמן הקצר יחסית לביטוח ביטול נסיעה בפוליסה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפניקס יש ביטוח ביטול טיסה לכול מקרה שיש לפי מה שאני הבנתי.

http://www.fnx.co.il/insurance/travel-insurance/flight-cancellation-insurance.aspx

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. כך ביטוח והתנאים שלו, אבל בד"כ מדובר במחלה משביתה של המבוטח או קרובי משפחה מדרגה ראשונה. אחרת גם הביטוח לא עוזר.

גם קריאה לשירות מילואים בהפתעה תופסת (צו 8).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...