Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג׳יפון לאישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש ג׳יפון לאישה לנסיעות יומיומיות של כ- 20 ק"מ וטיולים אחת לחודש 2 מבוגרים וילדה עם אפשרות להתרחבות. חשוב שיהיה אוטומט ונוח לנהיגה בכבישים ולא פחות מ4 דלתות.

שתהיה יכולת לטיולים קלילים ומהנים.

אחזקתו תיעשה על ידי, כך שכדאי שתהיה זמינות לחלקים ובלאי סביר.

אני חולה על מנועי דיזל ששותים סולר ומעדיף מנוע כזה מסיבת צריכה נמוכה של דלק ומומנט בסל"ד נמוך שזה טוב לטיולים.

חשבתי על גרנד ויטרה דיזל 5 דל׳ שנת 98-99.

תקציב עומד באזור ה20 אש"ח.

אשמח לעוד המלצות לג׳פונים שעומדים בתקציב ומתאימים לדרישות.

פורסם

אני חיפשתי לפני שנה וקניתי טריוס 2007. האוטו משמש את אמא שלי. היא לא יורדת לשטח .אבל אני יודע על חבר שיש לו את הדגם הישן והוא מטייל כל שבת גם בשטח קשה

פורסם
אני חיפשתי לפני שנה וקניתי טריוס 2007. האוטו משמש את אמא שלי. היא לא יורדת לשטח .אבל אני יודע על חבר שיש לו את הדגם הישן והוא מטייל כל שבת גם בשטח קשה

אשמח לשמוע קצת על הטריוס דגם ישן 1.3 אוטומט: אמינות, צריכת דלק, בלאי, איזה שטח הוא מסוגל לעשות?

האם זה 4*4 קבוע? יש hi\low? האם לדגם הישן יש איזה שהן מחלות ידועות, רגישויות?

אגב, החבר שלך בעל הטריוס חבר באיזה פורום שטח? מפרסם פוסטים על טיולים?

פורסם

הטריוס דור ראשון אמין מאד. צריכת דלק כ-1/8. אכן 4X4 קבוע. מיועד לשטח קל+ (בשביל הפלוס צריך לדעת לנהוג) אין הילוך כוח, יש נעילת דיפרציאל מרכזי חשמלית מאד יעילה (לא נגד הצלבות כמובן).

ממליץ מאד על דף הפייסוש של יואב קווה. יש לו גם את אתר "שבילים" המומלץ.

אנחנו מטיילים הרבה עם הטריוס, גם במסלולים שהם קשים יותר משבילי קק"ל.

הרכב צר מאד (וגבוה, מה שמספק בנוסף, גם זווית גלגול די מבהילה, וגם מצריך להזהר מאד משפועי צד) ואם אתם אנשים רחבים וגבוהים (כמוני :oops:), יהיה לכם צפוף במושב הנהג.

לעומת זאת, לאשה במימדים מיניאטוריים, מדובר ברכב נוח מאד לנהיגה. לאשתי למשל, הוא נותן בטחון בנהיגה שלא היה לה עד היום באף רכב. משהו בשילוב בין המימדים הצרים והקצרים לתנוחת הישיבה הגבוהה גורמים לה לא להסכים להחליף אותו באף רכב חדיש שהצעתי...

בכל מקרה- אין מה להשוות אותו לוויטארה בשום פרמטר. אם בויטארה חשקת, אני ממליץ לך לעשות סיבוב על הטריוס לפני שאתה שוקל אותו כחלופה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

הטריוס של אשתי רק בן 13, וכמעט לא נסע בשטח למעט כמה פיסטינים שטיפסנו איתו פעם, כך שאני לא יודע להגיד הרבה לגבי יכולת השטח שלו. הרושם שלי הוא שהרכב אמין מאוד, כפי שנאמר, ומעבר לכך הוא גם שורד יפה. צבע שלם, שום פלסטיק לא מתפורר / סדוק / שבור, הכל במקום. הרכב נוח מאוד לתמרון, רדיוס סיבוב זעיר, תנוחת ישיבה גבוהה, ראות מצויינת ברוורס, הרכב צר מאוד ונכנס לכל סדק. באופן תמוה גם אשתי אוהבת אותו ומסרבת להפטר מהנבלה למרות הפצרותיי.

בצד הלא טוב: שותה דלק כמו גמל, לא נוח בנסיעות ארוכות, רועש מעל 80-90 קמ"ש, לא יציב ברוחות צד, הנדסת אנוש לא מוצלחת במיוחד. ולא פחות חשוב: אין איזופיקס (לפחות בדגם הישן) ואין ביטול כרית אוויר מול מושב הנוסע.

נראה לי שבתור "אולר שוויצרי" - רכב זול, אמין, לנסיעה עירונית, עם יכולת שטח בסיסית - הטריוס יכול להתאים.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...