Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תוספות נהדרות?מיוחדות?אתה רציני?

נ.ב

כשמוכרים רכב כזה אפשר לדרוש יותר מהמחירון בגלל ה"תוספות"?

מבחינת אושריקו זה מיוחד ונהדר, אז כן.

הרי הוא לא היה מוסיף את התוספות האלה אם הן היו נראות לו מכוערות ומפגרות.

ורכב כזה לא מוכרים אלא מעיפים ולא קונים אלא מביאים, כך שהשאלה שלך לא במקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אף אחד פה לא פוגע בי. אני שמח לקבל כל תגובה מכל אחד.

אושריקו, פעם, כשהייתי צעיר ומשנורר מאבא את האלפא 164 שלו, היו עוצרים אותי כל הזמן.

כל הזמן.

האלפא היתה מושכת אז תשומת לב כמו פרארי היום (צריך לזכור איזה מדבר מוטורי היה אז בארץ) ואני נראיתי כמו בן 16.

בדיקות שכרות לא היו, אבל בדיקות רישיון הייתי עובר כל הזמן. בכל מקום. גם בשדה התעופה (פעם המשטרה ניהלה את האבטחה בשדה).

לא היתה ביקורת שלא הורידה אותי.

התרגלתי.

לא כזה נורא.

אתה יודע מה הרכב שלך משדר.

אתה יודע מה התדמית שלו.

זה מה יש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מצחיק (היום, פעם זה היה עצוב) גם אותי היו מורדים תמיד בכניסה לנמל תעופה (שוטרים)

שהייתי ילד. זה היה ממש לא נעים -כולם מסתכלים... ואתה לא מבין למה. יש לי סיוטים מזה עד היום.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

או שהמשטרה התקדמה בהיבט הזה או שהתבגרתי. עם 146 אדומה (שהחזקתי בגיל 23-28) כל שוטר היה עוצר אותי לביקורת. עם הג'ולייטה, אדומה גם כן, זה קרה פעם אחת בינתיים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מבחינת אושריקו זה מיוחד ונהדר, אז כן.

הרי הוא לא היה מוסיף את התוספות האלה אם הן היו נראות לו מכוערות ומפגרות.

ורכב כזה לא מוכרים אלא מעיפים ולא קונים אלא מביאים, כך שהשאלה שלך לא במקום.

כשאני עצבני או מבואס אני משפצר דברים ברכב. זה השריטה שלי, שמתי לב.

פעם שהייתי בן 17 וואלה לא מתבייש , כל הדברים האלו היו כדי להרשים ובמיוחד להרשים בנות.

היום התבגרתי לגמרי ואני לא מתכוון למשוך עיניים של אף אחד , אלא סתם לקום בבוקר לראות בחנייה וקצת להתלהב לבד. מה גם שהמצב הקוסמטי שלה לא כזה להיט כך שקצת תוספות מייפות אותה מעט לטעמי.

דרך אגב, תנו לי 10 אלף ואני עושה את הרכב כאילו יצא אתמול בשנת 1999.

כך כמו שאתם מבינים, אפשרות להחליף ולא להיתקע רק איתה לא קיימת כרגע..

פורסם

אני שואל שוב-תוספות מייפות?ברצינות?

מה,מדבקה של חלון בגג באמת מייפה את הרכב, לדעתך?

שלא לדבר על אנטנת כריש.

יש לי הרגשה שכאשר תקרא את הפוסט הזה עוד שנתיים , תצחק על עצמך בקול רם.

אבל טוב, על טעם וריח...

סלע

פורסם

לא היה לי מושג שיש דבר כזה כמו דמוי סאנרוף, ועכשיו שאני יודע איבדתי מעט את האמון באנושות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא היה לי מושג שיש דבר כזה כמו דמוי סאנרוף, ועכשיו שאני יודע איבדתי מעט את האמון באנושות

שום דבר לא יכול להפתיע אותי אחרי שראיתי את הריסים לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אושריקו ידידי אתה צריך לשמוח, כולנו מקנאים בך, כי אין לנו ביטחון לשים דמוי סאנרוף.

האמת שאני מאוד אוהב את זה.

אפשר לראות בתמונה ליד השם שלי שזה נראה לא רע.

פורסם

שים על הרכב מדבקה: I know, I know, pull over

לפני מספר שנים היתה לי במוו 530 כהה, הייתי מאט עוד לפני שהשוטר היה מאותת לי לעצור כדי לא לעצור בפתאומיות.

כל, אבל כל מחסום או מארב משטרתי הייתי נעצר, דוחפים לי ינשופון (לא הייתי מגיע לינשוף כי מעולם לא שתיתי), אח"כ בדיקת רשיונות, בדיקה במסוף, מבקשים את הסלולארי שלי (לא מבין למה) ובסוף משחררים.

פורסם

אצלי זו היתה חזיית הפוש-אפ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שברור עכשיו:

אם עד עכשיו היו עוצרים את אושריקו בגלל המראה של האוטו, עכשיו יעצרו אותו רק כדי לדעת מי זה אושריקו מקארספורום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...