Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

toyoya aygo 2016

Roy Bar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לרכוש את הרכב הזה.

חוץ מזה שהיא יפה יותר מאחיותיה הצרפתיות, האם זו קניה חכמה ? אם כי היא עולה קצת יותר.

אבל לטעמי הרבה יותר יפה.

אני לא מעוניין בסנדרו ולא בi10 או פיקנטו. מטעמי חיסכון בדלק.

האם אני מפספס משהו?

תודה רבה

פורסם

היא עולה הרבה יותר, 65,900 לעומת 54,900/58,900 לC1 (תלוי ברמת האבזור) לפיג'ו אין דגם מקביל הדגם הידני שלהם מגיע רק עם מנוע 82 כ"ס שעולה 65,900.

ויתרה מכך, כיום גם הפיג'ו וגם הסיטרואן נמכרות במבצע 2,000-3,000 הנחה לC1 (תלוי ברמת האבזור) ו6,000 הנחה על הפיג'ו.

ככה שאין שום הצדקה לרכוש את הטיוטה למרות העיצוב הצעיר שלה.

פורסם (נערך)

אתה צודק ay115.

אבל יש כל מיני פרמטרים שאני מעדיף אצל הטויוטה שהלכו כמה צעדים קדימה ועשו את הרכב שקט יותר וטיפה יותר מאובזר(ועל זה משלמים)

ואני חושב שהיא גם הרבה יותר יפה. אין לי בעיה להוסיף על הטויוטה רק בגלל זה ואני מאמין גם שהערך שלה יהיה גבוהה יותר כשאחליף.

אני לוקח את הגיר ידניbencl100. אין על גיר ידני.

עריכה אחרונה על ידי Roy Bar
פורסם

אני לא בטוח שהמכונית תהייה שווה יותר מהפיג'ו/סיטרואן, אבל ימים יגידו. מבחינה שטחית על תמורה לכסף ("קנייה חכמה"), הטויוטה פחות טובה, אבל ברכישה אמוציונלית רק אתה קובע, כך שאם אתה מחליט שהעיצוב חשוב לך יותר מתג המחיר או מכוח מנוע (בהשוואה לפיג'ו), קנה את הטויוטה.

פורסם (נערך)

הוא של PSA, קונצרן פיג'ו. אין לו קשר לטויוטה.

ומבחינת אבזור, למעט מצלמת רוורס אין אבזור נוסף וגם את המצלמה אתה יכול להוסיף במחיר של 700 ש"ח כולל מע"מ

עריכה אחרונה על ידי ay115
פורסם (נערך)

אני אתרחק ממנועי פגו שאחד הלך לי בפגו 206 הישנה שלי :\ למרות שהחזיקה 5 שנים בלי בעיות. פתאום מת.

החלפתי אותה עבור יאריס 2011 רובוטית. וואלה אפשר למות מהרובוטיות האלהההההההה.

קניתי ב72 אלף לפני שנתיים ועכשיו לא נותנים לי אפילו 48. ןיש לציין שהבדיקה יצאה מושלמת....באסה. אין לי ברירה אלא ללכת לטרייד אין

עריכה אחרונה על ידי Roy Bar
פורסם

הפיגו עכשיו מוצעת במחיר של 60 אלף עם מנוע 1.2 ו 82 כ"ס שתהיה זריזה יותר מהטיוטה ולכן אני אישית הייתי מעדיף אותה.

לכן לא בטוח עד כמה היא תשמור יותר,הרי רוב אנשים מבינים שמדובר על אותו רכב אז למה לשלם יותר? במיוחד כשפה גם יש מנוע חזק יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...