Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני רכישה של מיניוואן, מחפש אינפורמציה לגבי הבדלי העלויות מהליאנה החמודה שלי היום (אלף ש"ח טסט שנתי+גרוש וחצי טיפולים+דלק מינימלי, 10,000 ק"מ בשנה).

מצאתי אתר שנקרא קארקוסט CarCost, שמתיימר לתת TCO לחמש שנים על רכבים (עלות בעלות כוללת).

האם למישהו יש נסיון עם האתר? יש לכם מושג לגבי רמת הדיוק של הנתונים שם?

תודה.

Veni, Vidi, Visa

פורסם (נערך)

בדקתי מספר רכבים שאני מכיר והאתר קצת מנותק מהמציאות.

נתונים סטטיים כגון אגרת רישוי מאד קרובים למציאות אבל נתוני המקיף קרובים אך יקרים ממה שקורה בפועל (יש הבדלים אפילו בין נהג לנהג).

נתוני האחזקה שגויים כי יש רכבים עם בעיות ידועות שדורשות טיפול וזה לא משוכלל כלל בטבלאות של האתר.

נתוני ירידת הערך גם כן לא ממש קשורים למציאות. למשל על רכב שמחירו 150K הם הציגו בשנה הראשונה ירידת ערך של 55K ש"ח ושכחו להתחשב בצריכת הדלק המנוע דיזל .

בקיצר: האתר נחמד ותו לא. חסרים לו נתונים היסטוריים בבסיס הנתונים. אינו מסתמך על היסטוריית אחזקה אמיתית וההמלצה שלו שקולה להמלצה של אניסלט בשוק ההון.

בכלל 5 שנים מאד תלויות באיך הרכב טופל. יש רכבים שדורשים הכפלת מרווח הטיפולים (משהו שהיבואן מתבייש לכתוב במכירה).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רונן, נראה לי שפות"ש לא התכוון לחלק של האתר שעוסק במכירת מכוניות חדשות, אלא לחלק שעוסק בחישוב אחזקת רכב (דף הבית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא בנושא הזה חסרה חברת ביטוח כמו בבריטניה שחוץ מביטוח מקיף וכו היא גם מאריכה אחריות יצרן תמורת תוספת פרמיה.

אחריות מלאה על כל מכלולי הרכב.

בסוף כל שנה הם מפרסמים סטטיסיטיקת תקלות לכל רכב ע"פ סוג,עלות, שנתון וזמן שהייה במוסך (לפיה הם כמובן מתמחרים את הפוליסה המיוחדת שלהם ללקוחות חדשים).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רעיון מצויין ,כפי שצויין, הביצוע פחות טוב.

האם ישנן אלטרנתיבות לחישובים כמו ירידת ערך או עלות טיפולים (כמובן הטיפולים עליהם מצהיר היצרן בלבד) ?

נ.ב עלות ביטוח אפשר למצוא בוובי

• תוכן חדש...