Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 XS 2005

admtaynov13?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרכב ראשון

הדגם עם ה110 כוח סוס 3 דלתות עשתה 139 אלף, (דרוש טיפול 10 אלף) שנת 2005

יד 3 הכל פרטי, הוא אומר שיש טיפולים שהוא עשה בעצמו והסביר כי זה בזבוז כסף ללכת למוסך והוא יכל לעשות את זה בעצמו, כל שאר הדברים היותר רציניים הוא טיפל במורשה עם קבלות, הרכב נראה סבבה מבחוץ ופנימי שמור מאוד(ככה לפחות הוא אומר) המחירון שלו זה 18 לאחר שקלול, שאלה איך הרכב בכללי אני מחפש אמינות ביצועים וחסכוני מבחינת צריכת דלק ומבחינת טיפולים. עדיף ללכת לראות אם זה טוב לקנות, או לחכות ליונדאי גטס רמות גימור GLI ומעלה?

PEUGEOT 206XS

פורסם

שלא תחשוב אפילו על השוואה ליונדאי גטס. הפיז'ו עדיף בכל פרמטר.

המחיר שציינת די גבוה, אם אתה מוצא אקזמפלר מוצלח ומשקיע יפה ביישור קו יש לך פה מציאה אמיתית.

פורסם
שלא תחשוב אפילו על השוואה ליונדאי גטס. הפיז'ו עדיף בכל פרמטר.

המחיר שציינת די גבוה, אם אתה מוצא אקזמפלר מוצלח ומשקיע יפה ביישור קו יש לך פה מציאה אמיתית.

מה זאת אומרת הפיג'ו עדיף? תסביר.

זה המחירון של לוי יצחק אחרי שקלול, הטסט לחצי שנה אפשר להוריד קצת מהמחיר, טיימינג הוא לא זוכר מתי בוצע ככה אפשר לבצע ישר וגם להוריד במחיר, וצריך לעשות לו טיפול 10K אז על זה גם אפשר להוריד וכל מיני כמו מכות חניה או דברים שלא עובדים וכו.

PEUGEOT 206XS

פורסם
ה 206 לא נסחרות במחירון. זה בסדר בהנחה שהרכב במצב טוב.

הפיג'ו עדיפה בניהוג, צריכת דלק, נוחות נסיעה ותחושה כללית.

כמה להציע לו אז?

הוא רשם 24 אלף כמובן שגם 18 אלך הוא לא יקבל אבל איך להסדיר איתו את העניין של המחיר

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

ראית את הרכב ? בטוח שריפוד הכסאות לא קרוע מסביב לכרית האויר?(בעיה ידועה ב206XS משנת יצור 2003)

אמנם אני בעלים של 206 XS אבל המחיר שנדרש מאוד גבוה .במיוחד שיש לך השקעה של טיימינג ברכב . יש אילו תוספות מיוחדות לרכב?

גם 15 זה מחיר סביר אבל ממש לא המחיר שנדרש

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
ראית את הרכב ? בטוח שריפוד הכסאות לא קרוע מסביב לכרית האויר?(בעיה ידועה ב206XS משנת יצור 2003)

אמנם אני בעלים של 206 XS אבל המחיר שנדרש מאוד גבוה .במיוחד שיש לך השקעה של טיימינג ברכב . יש אילו תוספות מיוחדות לרכב?

גם 15 זה מחיר סביר אבל ממש לא המחיר שנדרש

עוד לא ראיתי את הרכב, ולא הבנתי מה שאמרת בקשר לריפודים וכריות אוויר(איך זה קשור אחד לשני?)

ובמידה והרכב תקין על כמה אני צריך להתפשר איתו?

PEUGEOT 206XS

פורסם
תשלם כמה שאתה חושב שהרכב שווה. כל רכב זה סיפור אחר. ה 206 שלי משנת 2002 ומי שיקנה אותה ישלם הרבה מעל המחירון - בהתאם למצב.

תשמע, הוא לא מוכן להתחייב לי בבדיקה למרות שהוא אומר שהמנוע גיר שלד במצב מצויין, אתה חושב שאני צריך להתעקש על התחייבות או שלקחת סיכון פה?(כמובן לאחר קצת בדיקות של הרכב ונסיעת מבחן שלי..)

PEUGEOT 206XS

פורסם

שלדה במצב מצויין לא אומר כלום. השאלה אם הייתה תאונה... לגבי מנוע וגיר - אם הוא מתחייב, אז מעולה. אבל כמובן קח בחשבון שכל בדיקה שתעשה תוציא את הרכב שחור משחור בגלל שזה רכב ישן שהם לא רוצים לקחת עליו אחריות. לכן לא הייתי סומך כל כך על בדיקה. אם אתה גר באזור המרכז ממליץ לך ללכת לבדוק את הרכב במוסך "גבע", "אורן שירותי רכב" או "אמ הדרך" . הם יעשו את העבודה פי כמה יותר טוב ויתנו לך חוות דעת מקצועית שמתאימה לרכב שאתה רוכש.

פורסם
שלדה במצב מצויין לא אומר כלום. השאלה אם הייתה תאונה... לגבי מנוע וגיר - אם הוא מתחייב, אז מעולה. אבל כמובן קח בחשבון שכל בדיקה שתעשה תוציא את הרכב שחור משחור בגלל שזה רכב ישן שהם לא רוצים לקחת עליו אחריות. לכן לא הייתי סומך כל כך על בדיקה. אם אתה גר באזור המרכז ממליץ לך ללכת לבדוק את הרכב במוסך "גבע", "אורן שירותי רכב" או "אמ הדרך" . הם יעשו את העבודה פי כמה יותר טוב ויתנו לך חוות דעת מקצועית שמתאימה לרכב שאתה רוכש.

סבבה, יש עוד אופציה, גטס GLS מנוע 1.6 שנת 2007 יד 3 פרטית עשתה 115000 מאישה, היא אומרת אין תאונות אבל התחייבות וטיפולים בזמן יש קבלות(לא במוסך מורשה!)ואצלה 5 שנים ולפני זה היא לא יודעת בדיוק מה היה עם הרכב ולכן היא לא מוכנה להתחייב על מנוע גיר שלדה וגם תאונות, למרות שהיא נראת לי בסדר לרכב יש מכה קטנה בצד ימין בדלת אבל לא משהו ממש בולט, מה עדיף מבניהם?

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...