Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה נושא מרתק. אבל לא אותי. כבר עבר כל כך הרבה זמן מאז שהיה איזה ערך ליכולת שלי להתעסק עם הקרבורטור, כבלי הצתה, דיסטרבויטר ושות'

חוץ מפתחי מילוי נוזלים ומדיד שמן כבר אין לי מה לעשות מתחת למכסה המנוע. סליחה, אני מנקה אבק לפעמים. שריטה מטומטמת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא אוהב ספגטי של צינורות, חוטים וכד' אצלי מתחת למכסה מנוע.

כרגע מוצעות למכירה פורד אסקורט ברנדה וולבו 244, שתיהן שנת 76'.

חוץ מ 4 חוטי הצתה וחוט שמוביל מהקוייל, אין שום ספגטי של צינורות וחוטים.

ואין בהן אף חיישן אחד.

ואפילו אין מערכת למניעת זיהום אוויר.

ורואים ממש מנוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אצלי ברכב יש כזה, בדיוק. ללא צינוריות וללא חוטים:{גם ללא המומנט של הטורבו, למרות שגם ככה לא חסר לה כוח בשום מצב}.

25301023_8.jpg

יש אומרים שזה אחד המנועים האמינים ביותר של הקונצרן.

גם קל מאוד להגיע לכל מקום, כולל נורות, וכל דבר אחר.

ושוב, מה זה משנה מה יש מתחת לפלסטיק? אם החלקים אמינים ומחוברים כמו שצריך, זה לא צריך להפריע לאף אחד.

טוב שלא ראית מה יש מאחורי לוח המחוונים. או שלא היית נוכח בהתקנת מולטימדיה או איתוראן. נראה לי שהיית מתחיל לצרוך כדורי הרגעה, אחר-כך.

פורסם

לא כל דבר חייב להיות יפה או אסטטי.

יש דברים שמספיק שהם עובדים\יעילים\אמינים\חזקים\פורצי דרך וכו

יום טוב גם לך

פורסם

זה תא המנוע ברכבי, כיסוי הפלסטיק בו מאוד מינימלי והסרתו תחשוף את הפולי של מגדש העל ומתחתו הרצועות ושאר פולי המנוע, אין חוטים מיותרים הגלויים לעין והמראה אמנם די נקי אבל גם די סתמי.

במרצדס תא מנוע מאוד מסודר גם מתחת לפלסטיקים. אני יכול להעיד שגם בw211 שהייתה לי, מבחינה הזאת הכל היה מסודר. זה לא תא מנוע מעוצב מבחינה אסטטית, אבל סדר גרמני אמיתי יש שם. מה שאני לא יכול להגיד על תוצרת vag. נכון זה ליגה אחרת, מדובר על יצרן רכבים המוני שהולך על כמות ולא איכות, אבל אצל הגרמנים אפילו הכפיות במגרה במטבח מסתכלות כולן לצד מסויים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
במנוע שלי 1.2 TSI אין מכסה פלסטיק כזה מפואר (כנראה חסכו) והעסק למיטב זכרוני די מסודר.

דווקא העובדה שהם שמו את הפילטר שמן מנוע במקום כל כך נגיש מעלה שאלה - למה לא עשו את זה עד עכשיו.

גם ב BTS הפילטר נמצא בפחות או יותר אותו המיקום, אבל הוא סה"כ לא זקן בהרבה מה TSI.

ובהקשר לנושא - לא רואה קשר לגרמנים, זאת פשוט המגמה של לא להשקיע במה שלא רואים (תרתי משמע, אמממ...מזהמיםאממ...).

פורסם (נערך)
אצלי ברכב יש כזה, בדיוק. ללא צינוריות וללא חוטים:{גם ללא המומנט של הטורבו, למרות שגם ככה לא חסר לה כוח בשום מצב}.

[ATTACH=CONFIG]451068[/ATTACH]

יש אומרים שזה אחד המנועים האמינים ביותר של הקונצרן.

גם קל מאוד להגיע לכל מקום, כולל נורות, וכל דבר אחר.

ושוב, מה זה משנה מה יש מתחת לפלסטיק? אם החלקים אמינים ומחוברים כמו שצריך, זה לא צריך להפריע לאף אחד.

טוב שלא ראית מה יש מאחורי לוח המחוונים. או שלא היית נוכח בהתקנת מולטימדיה או איתוראן. נראה לי שהיית מתחיל לצרוך כדורי הרגעה, אחר-כך.

אל תהיה בטוח, בסוף 11 היה כמה חודשים של ייצור של המנוע הנ"ל עם קאמשפטים רגישים להתעקמות, אני ועוד רבים החלפנו 2 באחריות(תקלת המיספייר בצילנדר 3 הידועה, בשלב מסויים המנוע בקושי מתפקד), לאחרים זה קרה אחרי.

לנושא השרשור, המורכבות של רכבי וואג מהווה יתרון(חלוצות טכנולוגית, ביצועים) ועולה בחיסרון(פשטות ועמידות-אחזקה-אמינות).

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

מתנצל, אבל הרבה זמן לא ראיתי שרשור כזה של הבלים.

מה הקשר בין כמות הצינורות וסידורם, לתפקוד הרכב / תחזוקתו? מה שיראה לעיתים כמו סבך, עשוי להיות מאוד פשוט לפירוק והרכבה במינימום זמן בלי בלבולים.

פורסם
לא כל דבר חייב להיות יפה או אסטטי.

יש דברים שמספיק שהם עובדים\יעילים\אמינים\חזקים\פורצי דרך וכו

+ 1

בניגוד לאופנוע, במכוניות מנוע או תא המנוע זה לא חלק מעיצוב הרכב. סידור בתא המנוע צריך להיות טכנלוגי, פונקציאונאלי, עם גישה סבירה לכל המכלולים ולא מעבר לכך.

איך זה נראה - פחות חשוב. גם כיסויי פלסטיק מעל המנוע די מיותרים.

• תוכן חדש...