Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוח של הגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים קניתי רכב אחרי גיר עדיין באחריות והגיר מזייף בתחילת נסיעה מחליק וברוורס הלכתי למוסך עם האחריות והוא חיבר את הרכב למחשב ואמר שיש בעיה במוח צריך להוציא ולשלוח למעבדה לבדוק אותו

עכשיו השאלה שלי כזאת

מה התפקיד של המוח בגיר בעצם?

האם הגיוני שבגלל מוח הגיר מחליק בקיק של תחילת נסיעה ואחר כך מסתדר ?

האם במעבדה בכלל אפשר לתקן מוח?

פורסם

קודם כל זה הגיוני, תקלות שונות במוח, בין עם הידראולית, מכניות או חשמליות עלולות לגרוםן להחלקות של הגיר האוטומטי ואף להרס ששלו.

פורסם

איזה דגם של תיבה מותקנת אצלך ברכב ?

אתה צריך להבדיל בין שני חחלקים:

1. בלוק השסתומים/סולונאידים אשר כולל את השסתומים וחיישן טמפ' והינו חלק מהתיבה (לפעמים אנשים קוראים לחלק מוח).

2. מחשב הבקרה של התיבה הנקרא גם מודול הבקרה TCM שהינו מעגל אלקטרוני (לפעמים גם החלק הזה נקרא מוח).

איזה כייף לי :)

פורסם

בקיצור האוטו במוסך המוח היה במעבדה והם אומרים שאי אפשר לתקן השאלה כזאת

מישהו פה מכיר יודע או מתעסק בחלקי חילוף ויודע כמה עולה מח לגיר והאם מומלץ לשים משופץ או שלא לשחק ולהתעקש על חדש?

אני מזכיר לכם הגיר באחריות

פורסם

לא ענית למרק על השאלה, במה מדובר? בלוק שסתומים או מחשב גיר?

אם מדובר בבלוק שסתומים אז הוא חלק מהגיר והאחראיות אמורה לכסות גם אותו

יום טוב גם לך

פורסם

בקיצור האוטו במוסך המוח היה במעבדה והם אומרים שאי אפשר לתקן השאלה כזאת

מישהו פה מכיר יודע או מתעסק בחלקי חילוף ויודע כמה עולה מח לגיר והאם מומלץ לשים משופץ או שלא לשחק ולהתעקש על חדש?

אני מזכיר לכם הגיר באחריות

חדש עולה המון כסף לכן קשה לי להאמין שמישהו מתקין מחשב גיר חדש לרכבך.

תאכל'ס מה זה שיפוץ של מחשב הגיר ? החלפה של הלוח האלקטרוני בחדש או פשוט מחשב משומש מרכב אחר.

מחשב משומש באיביי עולה בין 300-1200 שקלים.

להמחשה בלבד

http://www.ebay.com/itm/Getriebesteuergerat-AUDI-A4-A6-QUATRO-8E0927156G-0260002779-/201518685133?hash=item2eeb731bcd:g:e6YAAOSwJb9Wtdek

פורסם

חדש עשוי לעלות 5000-6000 שקלים. בהחלט כדאי להתעסק עם מחשב גיר משומש בגלל העלויות הגבוהות של מחשב חדש.

לשאלות נוספות בנושא מחירים אני מציע שתתקשר למוסך רון.

• תוכן חדש...