Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הביטוח נגמר בסוף שנת 2015, והטסט עומד להיגמר עוד שבוע, רכב שכור לשנה אצלי דרך העבודה, השאלה אם הם כבר חידשו את הביטוח כי זאת חברה ''מסודרת''?(כי לא בדקתי חייב שיהיה לי העתק ברכב של הביטוח חובה לפי חוק? או שמספיק שיש ביטוח בחברת השכרה אבל התעודה לא אצלי?) ומה לגבי טסט אם אני לא ידבר הם לא יבאו?(אני רוצה לבדוק אותם) איך זה עובד הם באים לקחת את הרכב לטסט או שאני צריך?

כי טיפולים הם שלחו אותי, אגב טיפולים במוסך רגיל, חלפים סינים, לא חלקים מקוריים קאיה.

המנהל שלי אומר לי הכל פיקס המפתחות בפנים סע, אני לא יכול לפנות אליהם בכלום, לא אמרתי למנהל שעומד להיגמר הטסט. אני רוצה לראות הם הם יגיעו למצב, שלא מודעים שצריך לעשות לרכב טסט, ואני נוהג על רכב בלי טסט, אני עושה להם סוף.

מה דעתכם או שאני סתם מגזים והם כבר בטוח עשו ביטוח?

*אשמח לשמוע עוד כללים חשובים על רכב שכור.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

לקחתי את כדור הבדולח שלי.

שפשפתי... שפשפתי ומה שענה לי הג'יני.

להתקשר לשרות הלקוחות שלהם ולשאול.

כלל חשוב בכל נושא לפני ששואלים, למצות את ההליך מול נותן השרות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מניח שהם מסודרים בנושאים האלה. זה לא באסטה בשוק או מגרש מכוניות חאפר. הם מוכרים אלפי מכוניות ומחזיקים צי רכב ענק. חוץ מזה שאתה לא הלקוח שלהם אלא קצין הרכב שלך או מנהל הרכש ואין לך מה לפנות אליהם אלא אליו. אם הוא אומר לך שהכל פיקס, רק תוודא שאתה מקבל צילום של הניירת ותהייה רגוע.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

שים תזכורת בפלאפון שבוע לפני הטסט ותום הביטוח.

רוב המקרים זה הולך בסדר, אבל עם המזל שלך, ביום שבו תדרוס מישהו תהיה בלי ביטוח וטסט, ואתה אחראי בתור הנהג.

(פעם אחת כשהיה לי רכב חלופי הוא הגיע ליום הטסט אצלי, והם אמרו שיעשו לו טסט כשאני אחזיר אותו. אמרתי להם שאין לי בעיה שיעשו לו טסט מתי שהם רוצים, אבל שיתנו לי רכב חלופי לרכב החילופי. באותו יום הם העבירו אותו טסט)

• תוכן חדש...