Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב אוטומט(או רובוטי דו מצמדי) לא משנה גדול או קטן (אך לא קטן מאוד) העיקר שיהיה כמה שיותר אמין (וכן שלא יעלו יקר הטיפולים\החלפים) וחסכוני בפרט בעיר לאחר מכן הנוחות והעוצמה באים בחשבון וכן האבזור והרעשי מנוע (עדיף לא מנועי 3 צילינדר)

חשוב גם שלא תהייה לרכב ירידת ערך גבוהה ושלא יהיה קשה למכור אותו בעתיד

חשבתי בינתיים לכיוון הונדה גאז רגילה\היברידית ,פריוס,איביזה

אם מישהו התנסה עם הרכבים הללו ומכיר אותם ואת הצריכת דלק האמיתית שלהם מקרוב אשמח אם יוכל להמליץ לי על אחת מהרשימה שחשבתי (או אולי על משהו אחר שיותר מתאים לצרכים שלי לפי מה שכתבתי)

הסכום שעומד לרשותי הוא 50 אלף ש''ח אם יש רכב שעונה על הצרכים שלי במחיר זול יותר אשמח לשמוע הצעות

תודה לעונים

פורסם

רכב כמו מיצובישי ספייס סטאר /סוזוקי ספלאש,קטן מידי בשבילך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגודל לא כל כך משנה לי רק לפי מה ששמעתי ההונדה גאז יותר חסכונית וכל מקום שהלכתי אמרו שלא שווה להתקרב לספייס סטאר מה עם הירידת ערך שלה גבוהה?

לגביי הספלאש לפי מה ששמעתי (שוב רק מה ששמעתי ,תתקנו אותי אם זה לא נכון) היא גם לא מגיעה לצריכה של הגאז .

פורסם
רכב כמו מיצובישי ספייס סטאר /סוזוקי ספלאש,קטן מידי בשבילך?

גם אני חשבתי על הספלאש - אם הרכב מסתדר מבחינת הגודל אז לדעתי הוא מתאים מאד בתקציב למה שתיארת שאתה מחפש.

פורסם

הספייס בהחלט מגיעה לצריכה של הגאז,הגאז רכב טוב,מאוד מרווח ותא מטען פרקטי,אמינות טובה,אבל בגלל שהוא כן בעל שמירת ערך טובה אתה תקנה רק יותר ישן מאשר הספייס סטאר.

הספייס סטאר ממוצעת מבחינת ירידת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...