Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מנהל ויכוח אינטנסיבי, סך הכל ציינתי את דעתי המשועשעת עם קמצוץ של התחכמות. ולעניין, אני לא חושב שדגם מסוים כמו הrs2 שיוצר בכמות קטנה מעיד על זה שדגמי הrs איתנו מאז, בזמן הrs2 רכבי הm כבר שווקו במלוא המרץ ובקשת דגמים רחבה.

באשר לתוקפים המוזרים, נראה שאני ״סופג״ כאן ״עלבונות״ מחבר׳ה שמה שמעניין אותם זה דברים כמו ״דאון פייפ״ (מה זה אגב?) ולעשות בום בום עם התחום הנמוך של התדר ברכביהם. לכן, אני מודה לכם.

לא נכנס לויכוח הדי מגוחך שמתנהל לו כאן בדבר מכוניות ומדבקות, לא מספיק מבין וגם לא משוכנע שיכול לנמק כל עמדה, כן מסתקרן באשר לשאלה אם הניק שלך מקורו באסטון מרטין או שאתה סתם חבר פרלמנט.

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דגמי ה RS איתנו ומתחרים במיטב תוצרת מרצדס/ ב.מ.וו. מאז 1994 עת הוצגה ה RS2 עם מנוע 5 טורי טורבו (320 כ"ס) שנלקח מהקוורטרו.

ראשית, שעור בהסטוריה לצעירים שבינינו:

רק אל תתיחסו לקשקושים בתחילת הסרטון בעניין AMC פייסר ואודי 200.

מסורתית, דגמי הספורט של אודי התחרו, אך תמיד בחוסר הצלחה, מול הדגמים הספורטיביים של ב.מ.וו ובשנים האחרונות גם של חטיבת AMG של מרצדס. הם חזקים, הם אוחזים, המשיכה שלהם מדהימה אך הניהוג תמיד היה פושר.

מבחני מסלול שראיתי על RS3 מראים שהם עדיין לא שם.

R8? יותר למבורגיני מאודי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה על השיתוף !

אהבתי את הפתיחה עם מישל מוטון, זו שוולטר רואהל אמר "שאפילו קוף היה מנצח עם מכונית כזו", והוא התכוון לאודי קוואטרו כמובן.

כל פרוייקט הקוואטרו היה של מהנדס באודי, פרדיננד פיאך שמו, שבנה אודי 80 דור ראשון על בסיס פולקסווגן אילטיס, מן ג'יפ של פולקסווגן.

אודי בהחלט לא היו החלוצים בייצור ופיתוח מכוניות הנעה כפולה; סובארו הקדימו אותם בכמה שנים, אך ההנעה הכפולה שלהם נועדה לשיפור העבירות בלבד.

גם לג'נסן אינטרספטור, מכונית ספורט בריטית גדולה, היה הנעה כפולה, אולם היא שולבה במערכת מיתלים פרימיטיבית, ולימים נשכחה.

כל דגמי הקוואטרו וה S יוצרו במפעל המשני של אודי בעיר נקרסאולם, שם שכנו מפעלי N.S.U, ולאחר שהופסק ייצורה של ה RO80 ב 77' נותרו שוממים.

ההנעה הכפולה באודי שיפרה מאד לא רק את אחיזת הכביש, אלא את אופי והתנהגות המכונית מקצה לקצה; תת ההיגוי הכבד מותן והמכונית הפכה נטראלית בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היתרון באודי 200 קוואטרו הוא שאפשר לעשות מהם דברים כאלה:

P9064210.jpg

P9064213.jpg

P9064207-1.jpg

P9064206.jpg

בודי של אודי V8, בלמים של פורשה, טורבו מכאן ועד לירח. בזמנו כשצילמתי את זה, היו לרכב כ-480 כ"ס. בפעם האחרונה ששאלתי, הבעלים כבר הגיע לסביבות ה-700. כמובן, הוא לא שוקל כמו היורשים המודרנים שלו.

אגב, הצמיגים דאז היו חדשים, לאחר שהקודמים נגמרו לאחר כ-2,000 ק"מ. ככה זה כאשר אתה מפרפר גם ב-80 קמ"ש.

פורסם

בשנתונים האלה, אני יותר מתחבר לזאת, שהתג על הגריל הוא כי זה מה שיש שם! :screwy:

9712687audi-s2-01.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

נחמד מאד, הרינדור של הג'אנטים\גלגלים קצת אופטימי משהו. :-)

שמע, האודי "שלי" באמת מרשימה, דווקא לא בגלל הביצועים המוקצנים שלה אלא בגלל שאם אתה רוצה לנסוע רגוע בנוחיות של מנהלים- היא מספקת לך את זה בלי למצמץ. לקחו אותי לסיבוב בדבר הזה ונדהמתי מכמה שהיא נוחה, אפילו עם הצמיגים המוגזמים האלו. הבעלים שייט ב-80 קמ"ש, הוריד הילוך לרביעי ודחף את הגז- בן רגע המכונית שינתה אופי לחלוטין ונהייתה מפלצת.

פורסם

זאת קאדי

untitled.png

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למישהו יצא לבקר בסוכנות? יש רכב תצוגה? יש רכב מבחן?

תמיד יש בפורום תלונות על נושא התמחור כאשר פה יש לי תחושה שהתמחור בסדר גמור. אני טועה?

פורסם

האם יש כבר רכב תצוגה בסוכנות בהרצליה? האם יש רכב מבחן?

ברור שסביבת הנהג נחותה בהרבה מהמתחרות. גם ראיתי שמסך המולטי מדיה הוא מהנחותים בשוק (לא רק בקטגוריה) אבל מבחינת ביצועים והתנהגות לא נופלת מהמתחרות אם לא עולה עליהן.

למרות שבשירשור נפרד דיברתי על החלפה לסגמנט אחר, אני מודה שזה בעיקר בגלל שאין לי מספיק כסף לשדרג למשהו חזק יותר אבל הרכב הזה עלול לשנות את המשחק מבחינתי.

פורסם

אין רכב בסוכנות אבל יש רכב שאפשר לבצע עליו נסיעת מבחן...

דרך אגב אני יצרתי בדקתי את הנושא מולם (חשבתי להזמין את ה ATS V במקום ה BMW M2) והמחיר על הכביש הוא 490K כאשר יש שם מקום לבערך 10K הנחה ולא ממש יותר מזה...

פורסם
אין רכב בסוכנות אבל יש רכב שאפשר לבצע עליו נסיעת מבחן...

דרך אגב אני יצרתי בדקתי את הנושא מולם (חשבתי להזמין את ה ATS V במקום ה BMW M2) והמחיר על הכביש הוא 490K כאשר יש שם מקום לבערך 10K הנחה ולא ממש יותר מזה...

יצא לי לדבר עם נציג. אעשה נסיעת מבחן ואבין אם שווה להתפרע.

תודה

פורסם

נראה רכב מעניין ומרשים ואחרי 3 שנים נראה שיהיה נחמד לקנייה,גם במחיר...

הבעיה ברכבים כאלה,שכל 4 ימים אתה נכנס לתדלק (כנראה עושה 300 קמ למיכל)

ויעשה 6 ק"מ לליטר ואולי פחות,מעצבן זה.

לא שהיום אן לי מעצבן כזה בחניה....מעצבן.

פורסם

ע"פ בוחנים (כמובן שלא נתוני יצרן) מדברים על 20 mpg משולב שזה 8.5 ק"מ לליטר. אין ספק שזה בזבזני אבל בהתחשב בזה ששלי עושה 7.5 זה לא כזה נורא. בטח לא לרכב עם ביצועים כאלה.

פורסם

נתונים אמריקאים בדלק זה זוועה ובכלל לא משקפים,אבל שויין... אצלי עושה 5.5 קמ לליטר

ומנוע 2.0 ליטר. אן מה לבכות,אבל מבאס אם זהו הרכב העיקרי שלך שצריך להכנס כל 4

-5 ימים למלא נוזלים,אני לא מדבר על כסף,כי ברור שמי שקונה כאלה יצורים זה כלל לא בשיקול.

• תוכן חדש...