Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי, מותג שנרכש מהמדף אל בעלות גרמנית שהינדסה אותו (באופן טוב ככל שיהיה) מחדש לגמרי הוא סתמי.. חייב לציין אגב שבשנים האחרונות החברה ממש משתפרת לעומת הרכבים הראשונים שהיו משולש זויתי עם מנוע אודי מהונדס.

לא אגיד כמובן על מה אני נוהג, אלא מה אני מחשיב כמכוניות לא סתמיות-

פרארי (ולא, בעלותה של פיאט שהיא חברת אם איטלקית המשמשת ככספומט להזרמת כספים, היא החל משנות ה60)

פורשה (ולא, פורשה- פולקסווגן זה לא אותו דבר שכן החברות קשורות מאז ומתמיד)

כמובן שיש עוד אך זה מספיק לעת עתה.

• תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא אגיד כמובן

למה כמובן? זה לא שמבקשים ממך מס' רישוי הרי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא ממנהגי.

נו מילא.

לא מבין איך חברת אם, שת"פ עסקי, תכנון משותף או כל קונסטלציה אחרת גורעת או משנה לך לגבי התוצר הסופי.

ובכלל, איך אפשר לומר על דבר כזה, סתמי:

roadster_21.jpg

פורסם

או כזה:

lamborghini-gallardo-LP550-2-valentino-balboni-front-three-quarters-view-driver.jpg

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האוונטדור כפי שאמרתי היא כבר שיפור, אך באופן כללי איני נוהג להתלהב ממשולש ברוטאלי עם חורים שאפשר לשכן בהם אדם יפני/את הגאלרדו הכתומה :wink: (חוסר טעם בעיני).

פורסם

מסכים איתך לגמרי שזה נובע מבעיית התמחיר של ה M2 ושהתמחור של ה M2 הוא הרבה יותר מידי גבוהה (מצד שני מעולם לא ציפיתי מה M2 לעלות פחות מ 470K וגם התמחור הנוכחי לא עצר אותי מלהזמין אחת...) אבל בשורה התחתונה הסיבות למה ה M2 ניצבת מול ה ATS V (אם זה בגלל שה ה ATS מתומחרת נמוך מידי או בגלל שה M2 מתומחרת גובהה מידי או בגלל שילוב של שתיהם) ממש לא משנות מה שמשנה זה מה האופציות שיעמדו לפני הלקוח הפוטנציאלי...

אני לא לוקח את זה אישי בכלל אני עשיתי את ההחלטה שלי ואני מאוד שמח איתה (לא נדבר על זה שהקאדילק פשוט לא הייתה רלוונטית עבורי בגלל לוח הזמנים של ההגעה שלה לארץ)

דרך אגב אולי לי ולך התמחור של ה M2 נשמע הזוי אבל מבחינה פיננסית הוא ממש לא, ואני אסביר.

דלק מוטורס קיבלו מספר מאוד נמוך של רכבים לארץ (אני חושב שיגיעו בסף הכל 16 רכבים בשנה) לכן זה לא שככל שהם יתנו מחיר נמוך יותר הם ימכרו יותר רכבים כי אחרי 16 רכבים פשוט לא יהיה להם מה למכור לכן נשתמש בכלל הידוע של היצע וביקוש ונקבע נקודת מחיר כזו שתשאיר רק 16 לקוחות שיקנו את הרכב בשנה פשוט כי הם לא צריכים יותר ובדרך הזו הם ירוויחו הרבה יותר על כל רכב ועדיין ימכרו את כל הרכבים... (דרך אגב כל הרכבים כבר נמכרו מה שאומר שהם אפילו יכלו לתמחר את הרכב אולי גבוהה יותר)

זו כבר בעית תמחור של ה M2 :)

ה ATS-V גרסאת בסיס עולה בערך 63 אלף דולר

הM2 עולה בערך 53 אלף דולר

ה M3 עולה בערך ........... 63 אלף דולר.

משגב, נראה שאתה לוקח את זה אישי מדי

פורסם
אני עשיתי את ההחלטה שלי ואני מאוד שמח איתה

ממש קשה לי לראות בן אדם שיצא בוכה מה-M2 (חוץ ממני שהיא לא שלי). עשית בחירה מצוינת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בחיית דוד, על מה כבודו נוהג? שואל בשיא הרצינות בלי טיפת זלזול.

מה בכלל השאלה? או שהוא נוהג באסטון מרטין או בטרקטור.

לפי כמות הבול-שיט, טרקטור עם עגלה גדולה!

שמע, מיסטר בראון, טיפסת, אולי בטעות, על העץ.

במקום להגיד טעיתי, אתה ממשיך לטפס ולטפס ומשחרר הצהרות מופרכות.

זה הזמן להגיד, טעיתי, שכחו מהענין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא ממנהגי.

אני בדרך כלל לא מגיב את דעתי בשרשורים האלו כי לא נהגתי על הרכבים האלו ולא אגיב על סמך מבחני דרכים.

אבל מה זה מסקרן אותי על מה אתה נוהג.

יש לי שתי השערות:

סופר לאנסר עם מדבקה של TYPE R, ושל AMG מקדימה.

או למבורגיני אינוורטר.

(בלי לזלזל אני נוהג על C3.)

נ.ב, תודה על השיתוף פותח שרשור.

רועי

פורסם

אני ממש לא בוכה...

אני חיכיתי ל M2 קצת יותר משנה ועכשיו אחרי שהזמנתי אני מחכה בקוצר רוח עד אמצע מאי...

אין לי שום תלונות על הרכב אני לא יכול לחכות עד שהרכב יגיע...

בסך הכול הסברתי את עניין ה ATS V מול ה M2 (דרך אגב רשמתי את זה גם בהודעות למעלה- גם אם ה ATS V הייתה רלוונטית עבורי עדיין הייתי בוחר ב M2)

ממש קשה לי לראות בן אדם שיצא בוכה מה-M2 (חוץ ממני שהיא לא שלי). עשית בחירה מצוינת.
פורסם

דרך אגב אני לא בא להסכיםעם הטענה שרכבי ה RS הם סתמיים אבל אעלה את הנקודה הזו:

אני מאמין שרוב האנשים פה בפורום יבחרו ב M של BMW או ב AMG על פני ה RS המקבילה באודי פשוט כי הם נוטות להיות יותר מהנות לנהיגה ויותר מערבות...

לפחות לגבי ה RS3 והמרצדס A45 AMG אני יכול להעיד כי נהגתי על שתיהן...

הדבר היחיד שבו ה RS יותר טובה מהמרצדס זה המנוע והגיר (ולדעתי זה המקרה רק ב A45 אם נעלה אל דגמי ה AMG היקרים יותר שם כבר אודי לא תנצח במנוע אולי הגיר שלה יהיה מוצלח יותר) ובכל נושא אחר שקשור להנאה מנהיגה המרצדס מנצחת בפער ניכר לדעתי (וזה כאשר ה 235 שהיא רמה אחד פחות מהן טובה יותר משתיהן בכל הקשור להנאה מנהיגה).

לסיכום M ו AMG נוטות להיות יותר מהנות לנהיגה מדגמי ה RS המקבילים כאשר זה לא אומר שמותר ה RS לא מהנה לנהיגה אלה הוא פשוט נותן חווית נהיגה שונה...

פורסם

זה בעיקר שונה. מי שמחפש הנעה אחורית ושריפת צמיגים- אאודי לא יעשו לו את זה.

מי שמחפש לנהוג מהר (מאוד מהר) ויחסית בקלות (יחסית להנעה אחורית!) יתחבר יותר לאאודי. ככה זה עובד. כל אחד והצרכים והרצונות שלו.

פורסם
או למבורגיני אינוורטר.

מהדורת טורנדו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זאת גם בדיוק הסיבה שאוודי מעולם לא זכו ב DTM או כל אליפות אחרת.

הן נחותות, לא פונות, ננהגות לבד ועומדות בצל של צמד היצרנים האחר מארץ האבות.

http://www.motorsport.com/dtm/news/one-two-three-win-for-audi-in-the-dtm-finale/

יאללה, חדל אש, השרשור הזה נסחף לא רק לאיזורים הזויים אלא לא קשורים לנושא השרשור המקורי.

נא לחזל"ש. אז איפה היינו? אה, קאדילאק.

זה גם מהמשפחה של ספינות עצומות ומיתנדנדות שאי אפשר לנהוג בהן, לא? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...