Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטף רובוטי סקובה 450

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי בהשאלה ממישהו לכמה ימים. יש לנו רצפת גרניט פורצלן חלקה מאוד, והמכשיר פשוט לא הסתדר איתה. כתמי מריחה לא הצליח להוריד, והגלגלים החליקו על הרצפה ברגע שהיו קצת מים. עמיתה לעבודה עם רצפה חלקה פחות מרוצה מאוד.

פורסם (נערך)

תודה.

נשמע שלא מושלם אך בגדול עושה את העבודה.

מה ההגדרה לחלקה או חלקה מאוד? :shock:, אפשר גם כן להשאיל לכמה ימים? אפילו בתשלום. מדובר על דגם ה450 ?

יש עוד מישהוא עם ניסיון אישי?

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

לי יש דגם ישן יותר, אבל הבנתי שחוץ מזה שהחדש שקט יותר, והסוללה מספיקה ליותר זמן, אין הבדל מהותי.

אני יכול להגיד לך שזה לא הצלחה כמו האיירובוט רומבה, והוא לא תחליף לשטיפה יסודית של הבית, וגם לא

מאפשר שטיפה רציפה של כל הבית או חלקו הגדול, כמו שלמשל הרומבה מבצע.

הוא יעיל בעיקר אם אתה צריך לשטוף חדר אחד, או נגיד את הסלון. מיכל המים בדרך כלל לא יספיק ליותר מסלון,

ולמרות שהסוללה כן תספיק, אתה צריך לרוקן את המיכל, למלא שוב חומר ניקוי.

אצלנו בבית אני מפעיל אותו בדרך כלל בחלקים, כלומר 2 חדרים, ואז מטבח וסלון.

קח בחשבון שאם יש אצלך מרצפות מבריקות ולא מאט, אז נשארים סימנים, וחייבים לעבור אח"כ עם סחבה לחה.

נכון, לוקח דקה וחצי לעשות את זה, אבל צריך לקחת את זה בחשבון. על מרצפת שהיא מאט אין שום בעיה של

סימנים, ויוצא נקי ויפה.

פורסם

יש לי את ה450 עם רצפת לפטו (חצי מבריק).

מנקה מצויין, אבל לא מבריק את הרצפה, ועלולים להשאר טביעות שיראו בזוויות מסויימות של אור שמש (לא ניתן לראותם באור מלאכותי).

זה לא כמו הרומבה, שהוא מבחינתי מוצר חובה ועושה את עבודתו מצויין, הוא נכנס לקטגוריה של "עובד, אבל.."

מהסיבה הזו אצלי יש רובוט נוסף, שרק מעביר סמרטוט, בשביל ההברקה. אבל אפשר לעשות את זה גם ידנית - 5 דקות עבודה אחרי שהסקובה קירצף ויש לך בית מבריק.

פורסם

לא מנקה צמוד צמוד לפנלים.

רצוי מאוד שהרומבה יעבוד באותו יום או יום לפני.

על הנייר מספיק ל-30 מ״ר. אצלי עובד ממש לא רע על 45 מ״ר.

מרעיש, לא מתאים לשינה בלילה לדעתי.

גש לחנות ביהוד ותראה הדגמה שלו.

פורסם

בוקר טוב לכולם.

הפור כנראה נפל על רכישה, מקווה לא להיתאכזב.

לחלק האומנותי של הרכישה אני צריך את עזרת חברי הפורום שעובדים כאן בחנויות למכירת מוצרי חשמל(ויש כאן כמה כאלו עד כמה שאני זוכר).

האם ניתן לקבל הצעת מחיר יחסית משתלמת למוצר עם האביזרים המשלימים שלו? ניתן גם בפרטי כמובן לדיסקרטיות.

תודה.

פורסם

גם אם תמצא מישהו שאתה מכיר שעובד בחנויות חשמל ומסכים לעשות לך הנחה היא לא תיהיה משמעותית עד כדי כך ששווה המתנה להנחה כל שהי, תחפש בחנויות ברשת תעשה השוואת מחירים ומה שתמצא תשאל אם יש הנחה על מזומן.

אתה יכול לרכוש בחו"ל במחיר של בערך 2550 שקל שזה מחיר נמוך בערך ב400 שקל מהייבואן עצמו..

http://www.ebay.com/itm/iRobot-Scooba-450-Floor-Scrubbing-Robot-Brand-New-Factory-Sealed-WARRANTY-/151958143080?hash=item2361694068:g:6P0AAOSwBahVZ3RB

בהצלחה

• תוכן חדש...