Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שממליץ על mg350 למשפחה?? ולמישהו שדירג בטיחות במקום הראשון? השתגעתם??

זה רכב סיני שמעולם לא עבר מבחן ריסוק מערבי ולא שווק במדינות מערביות.

יש מבחן ריסוק סיני, שלך תדע עד כמה הוא אמין.

זה רכב עם מכלולים מאוד מאוד מיושנים, ולפי הסיפורים צריכת הדלק מזעזעת. מה יש לחפש שם ולמה לעזאזל היא תהיה יותר מרווחת מכל קוריאנית או יפנית??

פורסם
כל מי שממליץ על mg350 למשפחה?? ולמישהו שדירג בטיחות במקום הראשון? השתגעתם??

זה רכב סיני שמעולם לא עבר מבחן ריסוק מערבי ולא שווק במדינות מערביות.

יש מבחן ריסוק סיני, שלך תדע עד כמה הוא אמין.

זה רכב עם מכלולים מאוד מאוד מיושנים, ולפי הסיפורים צריכת הדלק מזעזעת. מה יש לחפש שם ולמה לעזאזל היא תהיה יותר מרווחת מכל קוריאנית או יפנית??

נתחיל בזה שהכל סיפורים, יש אותו לחבר הרכב אוכל בערך ממוצע 1:11.5 , אמין מאד, הרכב מאד מרווח מציע לך תנסה נסיעת מבחן עליו

פורסם

אתה יודע מה, מוכן לקבל את הצריכת דלק.

אתה עדיין ממליץ על הרכב למישהו שרוצה רכב בטיחותי?

אם כן, חובת ההוכחה עליך.

לגבי מרווח, מה הוא שונה מאיזה קיה פורטה רנדומלית??

פורסם
אתה יודע מה, מוכן לקבל את הצריכת דלק.

אתה עדיין ממליץ על הרכב למישהו שרוצה רכב בטיחותי?

אם כן, חובת ההוכחה עליך.

לגבי מרווח, מה הוא שונה מאיזה קיה פורטה רנדומלית??

שמע מציע לך כנס לרכב אם אני גבוהה 1.87 ויושב בנוח מאד מאחורה והספסלים הקידמיים לא מפריעים לי והחבר הנהג בסביבות 1.80 אז תעשה לבד את החישוב

לגבי בטיחות שמע זה רכב סטנדרט יש לו את אמצעי ההגנה הרגילים

פורסם

רכב סטנדרט? תביא נתונים של בטיחות ואז עד רצוי לא להמליץ ויש להתעלם מרכב שאין לו דירוג בטיחות למישהו שרוצה רכב בטיחותי. אני לא אגיב יותר כי אנחנו מסיטים את השרשור החשוב ממטרתו. תודה.

פורסם

עדיפות לרכבים ודגמים בני 3-6 שנים.

ואם יש כמה רכבים אז עדיפות לפי :

בטיחות

אמינות

מזגן חזק (+מזגן לשורה אחורית גם יתרון)

חסכונית

מרווח כללי

נוחות נסיעה

אבזור כללי

תודה מראש לכל העוזרים !

FRV, הרכב האולטימטיבי.

דגמים בני שש שנים

רחב מאוד, מושבים רחבים + בגאז' ענק ותנוחת נהיגה גבוהה

בטיחות, אמינות, כמובן

חסכונית - לא הכי, אבל סבבה לקטגוריה (בעיר 10 בחוץ 13 בערך)

נוחות נסיעה מדהימה ואיבזור מקיף

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
רכב סטנדרט? תביא נתונים של בטיחות ואז עד רצוי לא להמליץ ויש להתעלם מרכב שאין לו דירוג בטיחות למישהו שרוצה רכב בטיחותי. אני לא אגיב יותר כי אנחנו מסיטים את השרשור החשוב ממטרתו. תודה.

בטיחות סבירה 4/5

פורסם (נערך)

הנה הפוסט שחיפשת : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?368689-%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99&highlight=%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91+%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91+%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99

והיתה לי טעות :הסופרב אף צרה משחשבתי. יותר צרה מיונדאי I30 . רק 129 ס"מ לספסל האחורי.

יש מספר רכבים ברשימה שייתכן שיעשו את העבודה , מתוך דגמי המנהלים אני רואה שאוונסיס שווה בדיקה אבל לא בטוח שתתאים לכסאות שלך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לא מעט שרשורים בפורום בנושא

לי יש רנו סניק ונכנסו בה שני מושבי תינוק וסלקל בלחץ. בכל הפרייבטים שבדקתי- קורולה, I30, קרוז- לא היה מספיק מקום

לגבי FRV- אכן יכול להתאים אבל בעיני המחיר מופקע לרכב יחסית מיושן ונדיר על הכביש שבקרוב יהיה קשה למצוא לו חלקי חילוף (למרות שמדובר ברכב אמין )

אופציה נוספת ששווה בדיקה אם אתה מוכן לצאת מהקופסה היא רנו קנגו וחברותיה מהדור החדש. לא בדקתי באופן אישי אבל יתכן שיתאימו ובנוסף כצ'ופר תקבל תא מטען ענק

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שמע, שמע, שמע

יש לי שתי בנות בכיסאות והיתה לי אוקטביה.

ניהלתי טרייד יבואן במשך שנתיים וראיתי כמעט את הכל.

בסופרב ובקאמרי נכנסים 3 כיסאות.

בדוק את הרכבים ולא את האקסל.

עידן

עידן, איזה 3 כסאות נכנסים בסקודה?

יש לי טריומפ LX 2014 או DLX, יש לי ילדון די מגודל וארוך מאוד בן שנתיים בקרוב והאמת שרק עכשיו הוא מתחיל לשבת בכיסא ופחות 'להיבלע' בו.

ויש ילדות שגדולות ממנו בשנה ויותר שהן בגודל שלו...

.

מה נסגר לבסוף?

יש לי את אותה בעיה - צורך ב-3 כסאות בטיחות די רחבים (גם אוונפלו) אשמח ללמוד מנסיונך

• תוכן חדש...