Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש כבר כמה ימים את רשימה של הטיפולים בסיאט מיי.

מה צריך לעשות בטיפול 10,000 , 15,000 וכן הלאה מה מוחלף, מה נשאר וכו'...

יש למישהו מושג מאיפה אוכל להשיג את המידע הנ"ל? אני רוצה להחזיק במידע הזה באופן כללי מאשר להתקשר כל פעם למוסך של סיאט.

Seat Mii 3Doors

פורסם

אוקיי אז באופן כללי:

כל 15 או שנה - שמן מנוע ופילטר, זה הבסיס. לזה מצטרפים:

כל 30 או שנתיים - פילטר מזגן ונוזל בלם.

כל 60 או 4 שנים - פלאגים ופילטר אוויר

כל 5 שנים בלי קשר לק"מ - רצועת טיימינג.

MII Service indicator _ Autodata.pdfMII Technical specification _ Autodata.pdf

Stay Dirty

פורסם

אסף המון המון תודה!

אבל לא הצלחתי למצוא מאיפה הסקת את זה מPDFS שהעלת לי (אף על פי שהם מאוד יעלים! שוב תודה רבה!)

Seat Mii 3Doors

פורסם

העליתי את המסמכים האלה רק כדי שתוכל לטפל לבד וגם לאפס את נורת הסרוויס בסיום כל טיפול.

קצת מסורבל להעלות את זמני האחזקה לכן תיאלץ פשוט לסמוך עליי.

בכל מצב כמו שבוצק אמר, הכל חייב להיות רשום בספר רכב, או בחוברת נפרדת עם טבלת האחזקה.

Stay Dirty

פורסם

יש לי את הספר רכב (PDF) חיפשתי, הפכתי ולא מצאתי.

בכל אופן אני לחלוטין סומך עליך, פשוט בעבר היה לי אופנוע והייתה לי רשימה עם סימונים מה נדרש להחליף מה לא צריך ומה מחליפים במידת הצורך. פשוט היה נחמד לרשימה כזו במחשב שלי.

http://www.filedropper.com/-_3

העלתי עבורך את הספר רכב שיש לי, אם יצא לך לעיין בו ואולי תמצא את הרשימה הנ"ל אני מאוד מאוד אעריך זאת.

תודה רבה!

Seat Mii 3Doors

• תוכן חדש...