Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו העלה את הסדרה הזו ליוטיוב, ראיתי את הפרק הראשון וזה פשוט קורע מצחוק.

- השתוללות בני נוער בכביש

- הסבר על הפעולה של מגדש טורבו

- ג'ו קריידן מסביר מה לעשות כשהרכב לא מניע

- איך להסיע כלבים ברכב.

גם השפה של פעם

"כלבים לא יכירם מקומם במושב שליד הנהג. הם עלולים להפך לו למכשלה רבתי"

זה הפרק הראשון - יש את כל הסדרה ביוטיוב

פורסם

איזה מן תוכנית רכב זאת, היא מגדירה מכונית כאמצעי תחבורה ולא כאמצעי הנאה... :roll:

ולמה לעזאזל לבנאדם יש E30 (מצחיק שהוא קרא לה M3) והוא משחק עם אמברקסים? איזה בזבוז...

פורסם

לפי וויקיפדיה על מנחה התוכנית דניאל פאר: התוכנית שודרה החל מסוף 1987 ועד ל-1994. הפתיח והמוסיקה פשוט קורעים :lol:.

המנחה, דניאל לפסיכולוג האורח מאוניברסיטת בר אילן: "מה מתחולל בנפשו של בחור בן 17 שמקבל הגה ליד, ערב שבת...". הפסיכולוג: השאלה אם הנוהג נוהג ברכב למטרות תחבורה או שהוא נוהג להשיג סיפוק אחר.

רנו 9, איזו נוסטלגיה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אכן נוסטלגיה. להזכירכם שזה היה בעידן טרום אינטרנט וכל החשיפה שיש היום.

מעבר לזה לא היה משהו אחר לראות - אז זה היה "מרכז הבידור" בבית.

פורסם (נערך)
לפי וויקיפדיה על מנחה התוכנית דניאל פאר: התוכנית שודרה החל מסוף 1987 ועד ל-1994. הפתיח והמוסיקה פשוט קורעים :lol:.

המנחה, דניאל לפסיכולוג האורח מאוניברסיטת בר אילן: "מה מתחולל בנפשו של בחור בן 17 שמקבל הגה ליד, ערב שבת...". הפסיכולוג: השאלה אם הנוהג נוהג ברכב למטרות תחבורה או שהוא נוהג להשיג סיפוק אחר.

רנו 9, איזו נוסטלגיה.

דניאל פאר קריין טלויזיה ותיק מאד, תמיד מלא הומור, היה חביב עלי עוד משנות ה-70 (הבית שלי היה מהאחרונים שאליו נכנסה טלויזיה, אבל מהראשונים עם טלויזיה צבעונית). חוץ מזה, הערוץ "הראשון" היה ערוץ יחיד בישראל, וככזה היה בעל תפקיד חינוכי. הערוץ השני ושירות הכבלים הופיעו בתחילת שנות ה-90.

האם אתה בעד שימוש ברכב למטרות השתוללות בכביש הציבורי? מה שהחבורה הזו הדגימה הוא פריקת יצרים שיותר קרובה לתגרה מאשר לספורט.

בפתיח אכן הופיע רנו 9, אבל גיבורת הפרק היא הרנו 5. לפחות בקטע שבו צפיתי הבוקר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שימו רגע בצד את הבגדים המצחיקים והדיבור המוזר של שנות ה-80' - התוכנית הזאת היא בעיקר מראה עצובה של מדינת ישראל.

כמעט שלושה עשורים חלפו מאז ששודרה, ובמדינת ישראל חובבי הרכב עדיין נאלצים למצוא פורקן לדחף המוטורי שלהם בכבישים ציבוריים, פשוט מפני שאין להם ברירה אחרת.

שלושה עשורים, וספורט מוטורי נותר כאן דבר שולי על סף המוקצה, בעוד שבעולם הגדול מדובר בענף לגיטימי ובעל רווחיות גבוהה.

שלושה עשורים, ואיש טרם השכיל להבין שבמקום להילחם בכל אותם חולי הגה, אולי אפשר להסדיר את הפעילות שלהם באופן חוקי ומתקבל על הדעת ועל הדרך גם להעלות את רמת הבטיחות בדרכים וגם להכניס לקופת האוצר עוד כמה לירות מבלי שאיש ירים גבה, יתלונן או ימצא בכך טעם לפגם.

עצוב.

בלי קשר, אני מוצא את התכנים של "על גלגלים" הולמים את רוח תקופתה יותר משהתכנים של תוכניות רכב ישראליות שבאו בעקבותיה הלמו את תקופתן. אולי זה מפני שכש"על גלגלים" שודרה אז הייתי דרדק בן 5 שכל דבר נראה לו פלאי, אולי זה מפני שעם הזמן סף הגירוי שלי כצופה עלה ואולי... כי זה פשוט אובייקטיבית נכון. לא יודע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חתיכת נוסטלגיה !

את לוקיישן הרייסים אני זוכר היטב - צפון ת"א, אזורי חן.

המלכה הבלתי מעורערת היתה הרנו 5 GT TURBO, רק האונו טורבו דיגדגה אותה.

אני זוכר שבאחד מימי השישי הופיעה שם דמות די מוכרת עם ב.מ.וו 735I חדשה, רצה לצאת רכבות עם הרנו.

גם הוא אכל עשן ממנה.

ה E30 היתה המקבילה ל SUV של ימינו, אגב.

מבחינת שופוני כמובן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...