Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, יש לי מקדימה ברכב 3 נורות לד, 2 מסוג W5W ואחת מסוג C5W

משום מה, גם כשהן מכובות, זה נראה כאילו הן דלוקות ונותנות אור ממש חלש, אבל זה עדין מציק ועושה רושם שהן עובדות, האם למישהו יש מושג למה זה וכיצד לסדר את זה?

פורסם

גם אצלי בפיקנטו זה ככה, אני מניח שזה בגלל שהלד מאיר בזרמים נמוכים. מה שלא ברור זה למה עובר זרם במעגח פתוח שהרי כל הדלתות סגורות. (כנראה שהמתגים בדלתות הם לא on/off ומעבירים גם כשהם לא אמורים).

במאזדה זה לא ככה והכל תקין.

בפיקנטו אני פשוט מכבה את האור מהמתג הפנימי, הוא פותח את המעגל כמו שצריך.

אלא אם מישהו יציע פתרון אחר.

פורסם

גם אצלי בסקודה זה ככה .

עדיין יש זרם שעובר ולכן המצבר מתרוקן .

לכן שמתי זוג מנורות רגילות מה שהיה במקור "חוט להט"

ואת האמצעי שמתי לד .

וככה אכן הלד מכובה .

פורסם
גם אצלי בסקודה זה ככה .

עדיין יש זרם שעובר ולכן המצבר מתרוקן .

לכן שמתי זוג מנורות רגילות מה שהיה במקור "חוט להט"

ואת האמצעי שמתי לד .

וככה אכן הלד מכובה .

אבל הנורות להט בצבע צהוב והלד לבן - זה ממש לא יפה ככה לדעתי, אין מה לעשות אתם אומרים?

פורסם

מחיפוש בגוגל וקריאת פוסטים מפורומים בחו"ל, כנראה שהתופעה קיימת בגלל שהתנגדות הלדים נמוכה מאוד עד לא קיימת. המחשב שאחראי על התאורה הפנימית לא מזהה את העומס ולכן לא מנתק את הזרם לחלוטין. (כן, גם לי העניין לא הכי ברור).

אני בטוח כמעט לחלוטין שיש נגד על המנורות שרכשתי, ולכן הנושא עוד יותר תמוהה.

הפתרון שהחברה שם הציעו הוא לחבר נגד או נורת להט בטור.

בכל מקרה, הזרם שהלד צורך במצב זה נמוך מאוד, כמה מיליאמפרים, לכן הסיכוי לגרום נזק כלשהו או לפרוק את המצבר לא ממש קיים.

פורסם

זה הפוסט הרלוונטי, אולי מפה זה יהיה יותר ברור.

The BCM assumes there is no load on the" circuit since the LED's pull so little current. The solution is to keep an incandescent bulb in the circuit somewhere either by wiring in a connector inline with one of the bulbs and inserting the old-style bulb, or just keeping an incandescent bulb in one of the existing fixtures.

I found an interior light connector at AutoZone or someplace like that which holds an incandescent bulb. I spliced it into the circuit for the courtesy lights under the dash and then put an old bulb in it. And the old bulb is burnt out so it doesn't even light - but because it provides sufficient resistance it tells the BCM to fully cut off power to the interior lighting circuit so my LED's go completely off."

פורסם

אפשר להוסיף למעגל נגד אבל חבל על ההשקעה.

זה לא יפגע לך במצבר ולא בלד,כל רכב שהיה לנו בבית התקנתי לו נורות לד בסלון והכל היה בסדר לאורך זמן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המוכרים מאיבי יודעים לחרטט,לפחות אין הודעת שגיאה (או שזה עובד רק על נורות חיצוניות?).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...