Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה לעשות בנוגע לסקרים של רוני?  

296 הצבעות

1. 1. מה לעשות בנוגע לסקרים של רוני?

• להשאיר - זה כיף!
    • די, מספיק עם הסקרים!
    • עזבו אותי באמא ש'כם
    • לחסום את ליאור ברוך במיידי

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מצב לעשות דבר כזה?

למה, אתה רוצה?

אני דווקא שמתי לב שיש פה הרבה אנשים שרוצים לחסום את ליאור ברוך... טוב, נו, נצטרך כנראה להקשיב להם... :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
sronis

סוקר יתר על המידה

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

.Moti

אין כמוך מוטי

:lol::roflmao: :roflmao:

ולגבי ההצעה עם המגזינים

זה רק יחמיר את המצב

בסוף רוני עוד יעשה סקר של איזה מגזין יותר טוב ולמה?

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
למה, אתה רוצה?

אני דווקא שמתי לב שיש פה הרבה אנשים שרוצים לחסום את ליאור ברוך... טוב, נו, נצטרך כנראה להקשיב להם... :twisted:

חס וחלילה.

רוני, אנחנו מבולבלים, אנחנו לא יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו.

אתה יודע מה טוב בשבילנו ובשבילך.

:bugeyed:

ד"א

מה ליאור ברוך עשה מסכן:fadein:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
ליאור לא בעלים של צרפתיה, לכן צריך לחסום אותו

יש נסיבות מקלות שלעיתים מתחשבים בהן.

גם אני מחזיק במכונית ששותה דלק ולא בוז'ולה, ושיש בה מחזיק כוסות ולא מחזיק צפרדעים.

אבל, למזלי הרב אשתי חצי צרפתיה אז זה עושה ממני כמעט בעלים של צרפתיה ומאפשר את השארתי בפורום.

למי שרוצה לנצל את הנסיבות המקלות, כדאי שיכין כמה שיותר פרטים ויפנה להנהלת הפורום בטלפון:

02-5681200

פורסם

למי שרוצה לנצל את הנסיבות המקלות, כדאי שיכין כמה שיותר פרטים ויפנה להנהלת הפורום בטלפון:

02-5681200

קידומת סלולרי צרפת זה 00218...לא 02568,אתה בחברה המתחרה:mm_tongue אין להם קליטה בגשר
פורסם
יש נסיבות מקלות שלעיתים מתחשבים בהן.

גם אני מחזיק במכונית ששותה דלק ולא בוז'ולה, ושיש בה מחזיק כוסות ולא מחזיק צפרדעים.

אבל, למזלי הרב אשתי חצי צרפתיה אז זה עושה ממני כמעט בעלים של צרפתיה ומאפשר את השארתי בפורום.

02-5681200

לי אין צרפתיה,ואף פעם לא הייתה.

גם אין לי מחזיק צפרדעים באוטו...(למרות שתכננתי לקנות אחד,כי לא נוח להחזיק את הצפרדעים ביד.:shock: )

אבל לחברה שלי הייתה פיז'ו 206,ויצא לי לנהוג עליה כמה פעמים...

זה מספיק טוב בשביל להשאיר אותי בפורום ולא לגרש אותי בבושת פנים? :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
לי אין צרפתיה,ואף פעם לא הייתה.

גם אין לי מחזיק צפרדעים באוטו...(למרות שתכננתי לקנות אחד,כי לא נוח להחזיק את הצפרדעים ביד.:shock: )

אבל לחברה שלי הייתה פיז'ו 206,ויצא לי לנהוג עליה כמה פעמים...

זה מספיק טוב בשביל להשאיר אותי בפורום ולא לגרש אותי בבושת פנים? :lol:

אם קרה לך כבר בעבר שהרכב שלך נגרר למוסך בעקבות תקלה, אז אתה יכול להישאר.

אם לא - או שתעזוב את הפורום, או שתבטיח שבמהלך השנה הקרובה תיגרור את הרכב שלך למוסך לאות הזדהות.

:lol:

• תוכן חדש...