Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהתאם להשקפת עולמי השאלה שלי היא - אם אתם גרים שנה וחצי ביחד, זוג שנתיים וחצי, כביכול זה MEANT TO BE, איך היא חושבת על לטוס בלעדייך ל3 חודשים? זה אצלי היה מדליק נורה אדומה.

בכל אופן, באתיופיה לא יודע עד כמה היא תוכל "לאכול בוריטו" היות והיא נוסעת להתנדב והרוב שם חולים, והמקסימום בוריטו שהיא תאכל זה של מתנדב אחר והסיכוי לכך לא גבוה.

בכל אופן, יש פה בעיות אחרות מעבר לעניין של אכילת בוריטו, לדעתי.

לא רוצה להכניסך לסרטים, אבל WHAT IF משהו אחר גרם לה לרצות לנסוע לשם? או מישהו אחר למשל?

פורסם

אני חושב בדיוק כמו Smiro מעלי, אתם כבר מספיק זמן ביחד (גם לחתונה) ואם היא מחליטה לטוס לפתע ל 3 חודשים בלעדייך נשמע לי קצת מוזר.

אני אישית הייתי מקבל את זה כמוך מלווה בהמון שאלות וסימני שאלה ותהיות לגבי העתיד ומה היא תעשה שם, לא יודע בשבילי זה נשמע כאילו היא טסה לחו"ל כי זה יותר חשוב לה ממך אבל לפני הסרטים בראש, האם בכלל דיברתם על זה שהיא טסה לרבע שנה בלעדייך ויודעת שיש כאן המון שאלות שעולות באוויר?

הרי בן אדם נורמלי שהולך על דבר כזה יודע שזה מביא את גבול מערכת היחסים שלכם לשלב חדש, בין אם זה בלשרוד את זה או להפרד עכב העניין.

מה דבריה בסיפור? רוצה לסיים את הקשר? רוצה פסק זמן? לא ביג דיל בשבילה לטוס ממך 3 חודשים?

ומהצד השני לגמרי - יש אנשים שאלו החלומות שלהם ולבן אדם שיש חלום כזה אני לא שם רגליים או בא בטענות, הרי רצונות יש ל 2 הצדדים.

אישית במקרה שלי - כשאני מאוהב במישהי זה אומר שהיא מושלמת בשבילי, לוקח לי המון זמן בכלל להדלק על בחורה בשביל שזה יקרה, אם היתה לי את האופציה לטוס לתקופה ולדעת שאפשר לאבד את אותו אדם שאני אוהב, או להשאר בארץ ולוותר "לבנתיים" על החלום כדי ליישם אותו עם בחירת ליבי לאחר מכן - הייתי ממתין, אפילו אם זה אומר עד שהיא תסיים את התואר ואז לטוס יחד.

בכל אופן מחזיק לך אצבעות.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, מה זה לחכות "לבנתיים"?

ומה אם האישיו הוא לא רק התואר? מה אם החצי השני לא יכול להרשות לעצמו לטוס לחו"ל לשלושה חודשים? ומה אם הוא סתם לא רוצה כי שלושה חודשים באפריקה זה ממש לא איך שהוא תכנן לשרוף את הקרן השתלמות שלו? אז היא צריכה לוותר על החלום שלה לכל החיים? למה רצון של בנאדם להגשים חלומות שהיו לו לפני שנפגשתם צריך להדליק אצלך נורות אדומות?

לא רק שאני חושב שזה לא צודק, אני חושב שזה גם לא חכם. זה ישאיר משקעים בקשר, אתה תהיה "אשם" בזה שהיא לא הגשימה את החלום, ולבסוף זה גם יהיה קלף ב"ארסנל" שלה נגדך לכל החיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שמעת על המשפט?

If you love someone,let him go.If he comes back,he's yours

ואם זה ממשיך לשבת אצלך בסלון, לאכול את האוכל שלך, ולנסוע באוטו שלך, אז או שאתה נשוי לזה, או שיילדת את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ליאב, מה זה לחכות "לבנתיים"?

ומה אם האישיו הוא לא רק התואר? מה אם החצי השני לא יכול להרשות לעצמו לטוס לחו"ל לשלושה חודשים? ומה אם הוא סתם לא רוצה כי שלושה חודשים באפריקה זה ממש לא איך שהוא תכנן לשרוף את הקרן השתלמות שלו? אז היא צריכה לוותר על החלום שלה לכל החיים? למה רצון של בנאדם להגשים חלומות שהיו לו לפני שנפגשתם צריך להדליק אצלך נורות אדומות?

לא רק שאני חושב שזה לא צודק, אני חושב שזה גם לא חכם. זה ישאיר משקעים בקשר, אתה תהיה "אשם" בזה שהיא לא הגשימה את החלום, ולבסוף זה גם יהיה קלף ב"ארסנל" שלה נגדך לכל החיים.

מה שאתה אומר זה דיי דומה למה שאני אומר, אני גם לא בעד הטיסה מכל סיבה או אחרת אבל מצד שני אני לא חושב שאתה צריך להגביל בן אדם בחלומות שלו, הוא זה שצריך להתחשב בצד השני.

והכוונה לחכות לבנתיים - לחכות שהצד השני יוכל לבוא גם או לעשות דיי הכל כדי שהקשר לא יתפרק וכדומה, אני לא בראש של לתת לחברה שלי לסבול בגללי או להכניס אותה לסרטים.

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה חתיכת טרראם.

כשהכרתי את בת זוגי, אחרי חודש בערך נסעתי לטיול של חודש באירופה עם חברים.

היום, אם אותה בת הזוג מזה שמונה שנים (זו מהסעיף הקודם) תבוא ותאמר שהיא ממש ממש רוצה לנסוע לאן שהוא לשלושה חודשים לעשות משהו - אהלן וסהלן. תהני, תשמרי על קשר ותחזרי בשלום.

אם זה היה בשלב אחרי מספר חודשי היכרות, עוד איכשהו הייתי מבין את ההתלבטות. אבל אחרי שנתיים וחצי?

איזה דרמה, להפרד, הפסקה, בשביל מה?

פורסם

מסכים עם נמסיס.

אתם סתם מנפחים דברים.

היא רוצה ללכת לעשות משהו שטוב לה, שייפתח אותה, שחשוב לה. אתה בתור בן זוג שלה צריך לתמוך ולפרגן. אם אתה סומך עליה מה הבעיה? אם אתה לא סומך עליה, הבעיה עמוקה יותר.

אם אתה רוצה להפרד, תפרד. אל תקח את זה כתירוץ.

אם היא רוצה להפרד, שתפרד, ולא תקח את זה כתירוץ.

הכי חשוב שהכל יהיה על השולחן.

סתם לדוגמא, חברה שלי שוקלת לעשות סמסטר בחו"ל. אמנם לא אתיופיה, אבל גם בקנדה לא חסרים שחקני הוקי מרשימים..

אז כן, אם היא תטוס אני אתגעגע וזה לא יהיה קל.

אבל להפרד? לקחת הפסקה?

אם אתה גר איתה שנה וחצי, כנראה החלטת אם אתה רוצה לחיות איתה או לא. אם התשובה היא כן, אתה תתמודד עם הגעגוע. אם התשובה היא לא, חזרנו לנקודת ההתחלה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טלגז, אין לך מה לדאוג. גרתי שנה בקנדה, אין שם שום דבר מרשים. חוץ מזה, איך אפשר להימשך לאנשים שמדברים עם כל הפרצוף שלהם?

Terrance-and-phillip.gif

וגם אני מסכים אם נמסיס (כמו שבטח כבר הובן).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חייב לציין שחלק מהכותבים פה קצת חשדנים יתר, למה הגישה הכל כך שלילית?

סמירו למה להאכיל את עצמך סרטים על כוונות ומניעים נסתרים ונורות אדומות כשיתכן שאלה בכלל לא קיימים?

לא צריך לטוס למשך 3 חודשים ליבשת אחרת, החברה יכולה להתאהב במישהו ברחוב בדרך לסופרמרקט גם בישראל.

אמון הדדי זה חלק בלתי נפרד מזוגיות בריאה ואם הוא מראש לא קיים זה מתכון לא רע לזוגיות נפוצה.

אם הבחורה נסחפת כל כך בקלות אחרי גברים אחרים אז מוטב לגלות את זה בשלב הזה שאין מחויבות אמיתית אחד לשני (ילדים, נכסים, רכוש משותף, רבנות... ).

אותו חבר שהזכרתי קודם היה דלוק על בחורה ששירתה איתו בבסיס, אחרי חצי שנה הסכימה לצאת איתו.

פעם ראשונה שהכיר לנו אותה היתה ביציאה לאיזה מועדון.

בחזור הורדתי אותה בבית שלה והמשכתי לבית של החבר, פתאום הוא אומר לי "אחי, יש בעיה, נועה אמרה לי שהיא נדלקה עלייך".

הייתי המום כי בקושי דיברנו והייתי מרוסק מעייפות.

אני המלצתי לו לחתוך, הוא עוד ניסה להשאיר איתה ואחרי איזה שבועיים נפרדו.

חלפה שנה וחצי והבחורה מתקשרת אלי לפלאפון ואני בכלל עסוק בקורס קצינים.

נפנפתי אותה (כמובן שעדכנתי אותו והוא רצה שאני אצא איתה, revenge sex...).

חודשיים מאוחר יותר טקס סוף קורס קצינים, הבחורה הגיעה לטקס, יושבת עם המשפחה שלי כאילו אנחנו אחוקים.

ניגשתי אליה בסוף הטקס "היי נועה, תודה שהגעת. למה הגעת?..".

הבחורה עם בטחון עצמי בשמיים (לזכותה ייאמר שיש לכך סיבות ) עונה לי "אל תיהיה ילד, 21:00 אני אצלך".

יצאנו חצי שנה.

אף אחד לא טס לאף מקום כדי שזה יקרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה לי שפותח השרשור קשור עכשיו ליד כריזמה כפיר באיזה מרתף.

מה קורה לגברי הפורום לאחרונה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום לכולם! אני מתנצל על העובדה שאני הולך להיות פארטי פופר

אבל אני חייב לומר שאני מופתע לגלות עד כמה ניתן להיות אופטימיים.

אני לא מכיר אף מערכת יחסים ששרדה פרק זמן שכזה בנפרד,

ואני מדבר על מערכות יחסים כדוגמת פותח השרשור שככל הנראה נמצא

בשנות ה20 המאוחרות לחייו במערכת יחסים שלא עולה על שנתיים שלוש .

3 חודשים הם המון זמן, מספיק זמן בכדי שאדם יבצע טרנסופרמציה וישוב למצבו הרווקי. אלא אם כן מדובר בזוג עם עוגן (נשוי עם ילדים או משהו בסגנון) אני לא רואה כיצד דבר כזה יכול לעבוד.

מילא חודש, אבל 3? אני באמת מאחל הצלחה, אבל אני לא מכיר אף מקרה

בו זה הצליח.

מאוד הייתי רוצה לשפוך כאן מילות אופטמיזציה אבל לדעתי זה סתם ישלה את מר בחור. כנראה שאין לה אומץ לומר את מה שהיא רוצה לומר, כנראה שהיא שומרת לעצמה רשת בטחון, מה שלא יהיה-בהצלחה , אני לא הייתי עומד בזה.

זה בית האח הגדול, רק בלי מצלמות.

Gn'f'R

• תוכן חדש...