Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2016 - והרי התחזית (שלכם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שאכלו לכולנו את הראש בסיכומי שנה ודירוגים. הן כאלו שרלוונטיים לכל אחד שנוהג בכבישים (סיכומי תאונות דרכים והתועלת העצומה שהביא פרויקט א׳3, גוף השיטור הסמי-פרטי של מתנדבי אור ירוק ואכיפת מהירות), והן כאלו שאינן רלוונטיים כלל (מה, באמת? מכרו המון ג׳יפונים - הו ניסאן ג׳וק הוא בטח כלי רכב פנטסטי!).

אנחנו במערכת קארספורום מגייסים את חוכמת ההמונים של הפורום כדי לנסות וליצור תחזית של 2016 בשוק הרכב הישראלי.

אז מה אתם חושבים שעתיד להיות כאן בשנה הבאה בתחומים הבאים:

מיסוי

ציי רכב

תחרותיות

רפורמות

דגמים

מגמות

וכמובן,

פינת המשאלות

אפשר להוסיף נימוק, אפשר שלא - תהיו בטוחים ששנה מהיום נפתח בחזרה את קפסולת הזמן של השרשור הזה ונבדוק...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

מחירי הספורטיביות ירדו בשל התחרות, להערכתי ב10 עד 20 אלף.

וזה צפי, לא משאלה ;-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אז אחרי שאכלו לכולנו את הראש בסיכומי שנה ודירוגים. הן כאלו שרלוונטיים לכל אחד שנוהג בכבישים (סיכומי תאונות דרכים והתועלת העצומה שהביא פרויקט א׳3, גוף השיטור הסמי-פרטי של מתנדבי אור ירוק ואכיפת מהירות), והן כאלו שאינן רלוונטיים כלל (מה, באמת? מכרו המון ג׳יפונים - הו ניסאן ג׳וק הוא בטח כלי רכב פנטסטי!).

אנחנו במערכת קארספורום מגייסים את חוכמת ההמונים של הפורום כדי לנסות וליצור תחזית של 2016 בשוק הרכב הישראלי.

אז מה אתם חושבים שעתיד להיות כאן בשנה הבאה בתחומים הבאים:

מיסוי - יישאר אותו דבר.

ציי רכב - יגדילו את כמות ה-0 קילומטר מליסינג וימשיכו למכור דגמים "מתים"בשוק הפרטי.

תחרותיות - צופה השנה תגובות לאור המהלכים של סיאט ופיג'ו בסופר מיני - מנחש שזה יבוא בכיוון של קליאו, קורסה ופיאסטה אוטומטיות מוזלות.

אם הסופר מיני הקוריאניות (i20, ריו, סוניק) לא יורידו מחירים בהתאם - נראה אותם רק בחברות ליסינג.

ייבוא מקביל - יקום עוד ייבואן מקביל שייבא דגמים מוזלים מדגמים שנמכרים בארץ - בתגובה היבואן הישיר יביא את אותו דגם במחיר עוד יותר נמוך - זה קרה השנה עם הצ'ירוקי והקאמרי.

רפורמות - יותר אנשים ייסעו ברכבת עקב פתיחת עוד תחנות ועקב רפורמת התעריפים שמתחילה השנה.

דגמים - אני ידבר על דגם שאף אחד לא הזכיר אותם בהערכה לדגמי 2016 שלדעתי יגיע - זה פורד C-MAX.

כמו שבזמנו דלק מוטורס בחרו להחליף את מאזדה MPV שהפסיק להמכר באירופה בצמד S-MAX וגלקסי, עם הפסקת ייצור מאזדה 5 - דלק מוטורס ירצו להשאר בסגמנט ויביאו את הפורד (בהנחה שגם היורו ימשיך לשחק לטובתנו).

רפורמות

דגמים

מגמות - משפחתיות - אאוט, קרוסאוברים קומפקטיים - אין, המשפחתיות יככבו בחברות הליסינג, הפרטיים יעברו לקרוסאוברים.

וכמובן,

פינת המשאלות - שיגיע עוד מותג אקזוטי השנה.

אפשר להוסיף נימוק, אפשר שלא - תהיו בטוחים ששנה מהיום נפתח בחזרה את קפסולת הזמן של השרשור הזה ונבדוק...

רשמתי בתוך הציטוט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בפינת המשאלות הייתי רוצה לשים אלפא ג'וליה שתתומכר במחיר סביר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בפינת המשאלות הייתי רוצה לשים אלפא ג'וליה שתתומכר במחיר סביר.

לייק:)

נ.ב. אגב באמת צריך להוסיף פה את הכפתור הזה,מופיע אף במוטורספורט פורום, מאוד נוח כשאין כח לכתוב ורוצים להסכים עם משהו.

פורסם

2016 תהיה השנה שבה דיזל הופך מיינסטרים עם מנועי יורו 6 אשר יקבלו הטבות מיסוי ירוק ויגיעו עם תגי מחיר נגישים, סנונית ראשונה כבר יש - פיג'ו 208 BlueHDI, המשך יבוא..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לדעתי ניראה את שאר המתחרות מצטרפות לאיביזה ו208 באזור ה 85 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי שקרוסאוברים די חיסלו כאן את מכוניות המנהלים, אחיהם הקטנים יתמקדו בחיסול המשפחתיות.

אם לא תהיה עליה דרסטית במחירי הנפט, מס בלו יעלה.

ישראל כץ ימשיך לקדם את המיסוי פר נסיעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פולקסוואגן תיכנס לכינוס נכסים עקב פרשת דיזלגייט. ואנגליה תציל אותה מפרוק...

זה כמו שממשלת יוון תציל את ב.מ.וו. מפשיטת רגל [emoji14]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מיסוי - לא נראה לי שהרבה ישתנה. אולי הדלק יעלה קצת. קראתי שבקרוב הנפט יעלה וזו תמיד הזדמנות נפלאה לעוד קצת כסף.

ציי רכב - אותו שיט. ליסינגים שולטים בשוק.

תחרותיות - פחחחחח

רפורמות - רפורמת התחב"צ נראית נחמדה. אפשר לרכוש חופשי חודשי לאוטובוס+רכבת במחיר שמשתלם יותר מרכב. אחלה דבר.

דגמים - אין לי באמת משהו שאני מצפה לו או מסקרן אותי ממש. אשמח שהפוקוס RS תגיע לארץ בדרך זו או אחרת. אני חושב שאם זה יקרה היא תהיה הג'וליה הבאה מבחינת נפח שרשורים.

מגמות - תמשיך מגמת הקרוס-אוברים/ג'יפים זולים. העם אוהב את זה ולדעתי ימשיך להצביע ברכישות. אני גם לא חושב שתהיה ירידה משמעותית ברכישות רכבים חדשים. ישראלים אוהבים נוחות ומוכנים לשלם עליה גם בכסף שאין להם.

פינת המשאלות - יגיעו עוד מיאטות ידניות ויתומחרו ב-200K לחתיכה :oops:

עניתי. במה זכיתי?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...