Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום לתינוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לקבל המלצה למד חום ללא מגע/החדרה לתינוק. ראיתי שיש מספר רב של סוגים ודגמים אך לא מצאתי ביקורות עליהם.

אם מישהו יוכל להמליץ על מד חום טוב ומדוייק ומאיפה כדאי לרכוש אשמח.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעבר הייתי משתמש במדחם כספית הוא ממש מדויק אבל הוא מחוץ חלק וכיום אסור למוכרו. אני משתמש במדחם דיגיטלי . ישנם ייעודים ויקרים וישנם כללים יותר וזולים .

יש לך מדחם לאוזן, לבית שחי ויש כאלה גם ללא מגע שעולים כמה מאות.

אני באופן אישי משתמש ב פשוטים והם עושים את העבודה מצוין.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הוא שאל על חיצוני.

לנו יש את זה כמה חודשים.

https://www.telepharma.co.il/%D7%9E%D7%93_%D7%97%D7%95%D7%9D_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%92%D7%A2_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%90_%D7%A8%D7%93.html?___store=rs

מרוצים ממנו לגמרי.

שים לב שצריך להקפיד על כיול מידי פעם, ועל התאמת הסטטוס של המכשיר למדידת גוף אדם או חומר אחר.

(אישתי טכנולוגית מזון, אני מהנדס מכונות- אנחנו ביקורתיים למדידות לא מדויקות :) )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

איך אתם מכיילים את המכשיר, הכוונה מה הרכיב המכוייל שהוא אמת המידה המדוייקת? אני מניח שאשתך לא לוקחת אותו לעבודה[emoji6] אגב, הקישור לא מקשר למד חום.

פורסם

גם אני לפני כמה שנים קניתי את המד עם הלייזר על הפנים ממש לא מדוייק היום אני בודק איתו מידת עשייה של בשר על המנגל .

חבר בארצות הברית המליץ על מד חום של חברת Exergen מד חום טרמי פשוט מעבירים על המצח וזהו.

פורסם

אחרי 2 תינוקות ושלל מדי חום מכל הסוגים אם אתה מחפש דיוק אין משהו מדוייק יותר אלה הדיגיטליים הפשוטים שמחדירים לפי הטבעת.

פחות נעים לשימוש מבחינת התינוק אבל ממש לא אסון ובהחלט הכי מדוייק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה זה משנה אם לתינוק המתוק שלכם יש 38.4 או 38.7. בשני המקרים אתם אומללים.

קונה את הכי פשוט, וזה בסדר.

הבעיה הכי גדולה זה למצוא מגע עם העור של התינוק בבית השחי, מתחת לכל השערות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חבל על הכסף שתזרוק על מדחום אינפרא אדום.

קנה דיגיטלי אבל מהיר (10 שניות, הרגילים מודדים תוך דקה). עולה כמה שקלים יותר.

דיסקו - אני כבר הגעתי למוקד עם תינוק בן חודשיים בגלל שגיאה של 1.5 מעלות (38.5 במקום 37).

:turn-l:
פורסם (נערך)
איך אתם מכיילים את המכשיר, הכוונה מה הרכיב המכוייל שהוא אמת המידה המדוייקת? אני מניח שאשתך לא לוקחת אותו לעבודה[emoji6] אגב, הקישור לא מקשר למד חום.

לא זוכר, יש הוראות מסודרות ואישתי דואגת לזה.

אצלי הקישור עובד.

תחפש :

[h=1]מד חום ללא מגע אינפרא אדום - מדיק ספא מק"ט: 37513[/h]

חבל על הכסף שתזרוק על מדחום אינפרא אדום.

קנה דיגיטלי אבל מהיר (10 שניות, הרגילים מודדים תוך דקה). עולה כמה שקלים יותר.

דיסקו - אני כבר הגעתי למוקד עם תינוק בן חודשיים בגלל שגיאה של 1.5 מעלות (38.5 במקום 37).

מספיק שפעמיים בדקתי חום בלי להעיר את הילדה או להפשיט אותה כשהיא גם ככה עצבנית וקר לה-שווה לי 180 שקל , וזה קרה יותר מפעמיים.

במדידת חום לאדם שגיאה של 1.5 מעלות היא ענקית.

עריכה אחרונה על ידי אומי5

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אנחנו קנינו את זה, אבל ניתן לקנות אותו יותר בזול בקופות החולים. מודד תוך כמה שניות, השגיאה המוצהרת ע"י היצרן היא עד

0.5 מעלה, ובבדיקת השוואה לכומת מד חום בישבן זה אכן כך. היינו עם הילדה הרבה פעמים במוקד, שם מדדו חום בישבן ואכן

מד החום די מדוייק. אנחנו לוקחים בחשבון שתיתכן טעות של 0.5 מעלה, זה ממש לא נורא ועד היום לאחר שנתיים שימוש לא קרתה טעות של 1.5 מעלות.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
אנחנו קנינו את זה, אבל ניתן לקנות אותו יותר בזול בקופות החולים. מודד תוך כמה שניות, השגיאה המוצהרת ע"י היצרן היא עד

0.5 מעלה, ובבדיקת השוואה לכומת מד חום בישבן זה אכן כך. היינו עם הילדה הרבה פעמים במוקד, שם מדדו חום בישבן ואכן

מד החום די מדוייק. אנחנו לוקחים בחשבון שתיתכן טעות של 0.5 מעלה, זה ממש לא נורא ועד היום לאחר שנתיים שימוש לא קרתה טעות של 1.5 מעלות.

גם הקישור שלך לא מגיע לאף מוצר..

פורסם

טומי, הבעיה אצלך, אני נכנס לקישור שלו בהצלחה.

פורסם

לי יש כזה http://www.amazon.com/gp/product/B00KGOQH8E?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00

פחות מדוייק ממדידה בפי הטבעת וצריך לכייל לפעמים אבל אני עם אומי5, שווה את הכסף, למדוד בלילה בלי להעיר וחוץ מזה לילד שלי יש טראומה שהוא רואה מד חום רגיל, כשהוא עצבני וחולה הדבר האחרון שהוא רוצה זה פלישה לפי הטבעת

פורסם

אחרי כמה ביקורים ב"ביקורופא" והשואה בין תוצאות של מכשיר IR לבין מדחום Welch-Allyn (מכשיר באיכות רפואית גבוהה שמשולב עם מכשיר שמודד לחץ דם, דופק ועוד כמה מדדים) אין לי שום אמון במכשירים האלה, שגיאה של מעלה וחצי קטנה עליהם. אני מתכוון לכם שמכשיר ה-IR מדד 37.2 והמדידה בפה מעל 39.

* IR פירושו אינפרא-אדום

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא מכל המדידות שעשינו מול מדחום לפי הטבעת ה IR היה פסימי ברוב הפעמים והציג כ0.4-0.3 מעלות יותר מהטמפ' האמיתית

• תוכן חדש...