Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום לתינוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי עם בני למוקד בגלל מדחום דיגיטלי קונבנציונלי שנקנה במחיר מופקע ברשת מוצרי תינוקות מפורסמת. המד זייף ב-1.5 מעלות למעלה (נבדק בהשוואה מול מדחום דיגיטלי אחר ומול מדחום כספית, כששלושתם בכוס מיים חמימים).

מד חום אינפרא שאשתי קנתה זייף ביותר מזה, אבל פה כבר הייתי בעל נסיון.

:turn-l:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לנו מדחום לאוזן וכשלבן שלי היו 40 מעלות המדחום עם מדחום דיגיטלי רגיל במדידה רקטלית, הדרעק הזה הראה 38.

מאז יש לנו כמה מדחומים פשוטים (לשלול מדחום אחד דפוק), מדידה מתחת לבית השחי מספיקה ואם אנחנו חושדים שהמדחום מזייף אז מודדים לעצמנו

פורסם

שימו לב שלמכשיר יש שני מצבים, מדידת פני שטח- מיועד למדידת מים למשל, ומדידת בודי- למדידה על מצח נקי מזיעה או ליכלוך.

בנוסף הטמפ' של המחצ לעולם לא תהייה זהה לטמפ במדידה רקטלית, מתחת ללשון או בבית שחי. יש בספרון הוראות טבלה שמסבירה איך להתייחס למדידה.

הקפדתם על זה וקיבלתם מעלה וחצי הפרש?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תמיד הטמפרטורה הנמוכה ביותר תהיה בבית השחי, אחריה מתחת ללשון והגבוהה ביותר הרקטלית. הרקטלית גם האמינה ביותר משום שהיא קרובה ל"ליבת" הגוף. שיטת המדידה בבית השחי בלתי אמינה לחלוטין ופסולה מעיקרה, אפילו על ידי מדחום כספית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדי החום ללא מגע הם מאד לא מדוייקים, תעשה 10 מדידות תקבל 10 תוצאות שונות.

עשינו טעות וקנינו, וכרגע זה משמש רק כדי לנסות לאבחן אם יש או אין חום ואם יש עוברים ישר למד החום הפשוט שעלה 10 שקל.

פורסם
אני עם הרקטלי הדיגיטלי הפשוט. ציק צ'ק ועם מיומנות קלה הילד לא מרגיש.

בדיוק,

בזמנו כשהיה צריך היינו מבצעים לילד מדידת חום לעיתים בזמן שהוא ישן והוא לא היה מתעורר מזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנחנו עם כזה:

http://www.booom.co.il/index.php?page=product&p_id=722

מודדים 3 פעמים ומחליטים לפי המגמה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני דוגל בגישה ש"אי אפשר לישון עם חום גבוה מדי".

כלומר, אם הילד ישן, כנראה שהחום לא מפריע לו, ואין טעם להציק לו במדידות.

אני לא רופא, אבל ממה שקראתי, ברוב המקרים החום עצמו אינו בעיה, אלא סימפטום.

אני אפעל להוריד את החום, רק אם אני רואה שהוא מציק, כשהילד נראה סובל, שפוך, לא מצליח לישון וכו'.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חייב לעדכן שמד החום הדיגיטלי המהולל שלנו השתבש סופית, אני לא יודע אם זה מהנפילות, מהאדים של האוכל או כי זה חרא מוצר.

עשה את שלו בגיל הקריטי והפך להיות הצעצוע הכי יקר של הילדה.

חזרנו למדוד רקטלית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוב עשיתם. ה"אקדח" שעולה $10 באתרים הסיניים ו-200 ש"ח בישראל לא מתאים למדידה רפואית. אין תחליף למדידה רקטלית (וביותר מבוגרים, שמשתפים פעולה ומבינית את הטכניקה - אפשר מתחת ללשון). מדיה בפני השטח מטעה כיון שכלי הדם עשויים להיות מכווצים לחלוטין, ליבת הגוף חמה והפריפריה קרה לגמרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואקדח שעולה 200-250 בחו"ל ? של בראון לדוגמא שקראתי עליו ביקורות מצוינות ?

אגב, איך המודדים של האוזנים ? קראתי שצריך להחליף כל פעם את הכיסוי, נשמע לי בזבוז משהו ?

כל מדידה שמצריכה ממני להעיר את התינוק או לגורם לו לבכות כי אני עושה משהו בניגוד לרצונו כשהוא לא מרגיש טוב פשוט מעיקה ומיותרת לטעמי.

פורסם

לא בדקתי באיזה אקדחים משתמשים ב"ביקורופא" - אבל אני מניח שהם medical grade. ב-3 הפעמים שבהם בדקו בהם את הבנים שלי התקבלה סטיה גסה - סדר גודל של 1.5-2 מעלות - מהמדידה בפה. קרוב לודאי שיש לכך סיבות פיזיולוגיות, כאלה שנעוצות בתגובות הגוף ולא במכשיר המדידה.

פורסם

אף מדידה לא תיתן מדידה מדויקת כמו בפי הטבעת. אולם זה ממש לא משנה מה המידה המדויקת , אתה צריך לדעת בעצם כמה רמות

- ללא חום

- חום נמוך

- חום גבוה

- חום היסטרי.

ואז הבדיקה באוזן מספיק טובה. אני לילדים שלי (כיום בני 18,17) השתמשתי בתקופת הילדות במד חום אוזן של בראון. היה מאוד נוח. מדידה מהירה בלי להציק יותר מדי לילד שכנראה לא מרגיש טוב גם ככה.

והעלות של הפלסטיק היא זניחה. ,

חובה לשים פלסטיק, וכדאי

להחליף כדי לא להעביר דברים מילד לילד, או מאוזן לאוזן

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא נתקלתי אף פעם שמדדו באופן לא רקטאלי בקופח/מר"מ/בי"ח

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...