Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV 1600 מול 2000XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכוון שאני דיי סגור על ללכת על הסובארו XV.

ולמען האמת על ה 1600

ובכל זאת רציתי לקבל חוות דעתכם, במיוחד אם יש מישהו שנהג על שתי המנועים.

האם הבדל הכוח( או הבדלים אחרים שפספסתי) שווים את ההבדל במחיר ?

אני חושש ללכת על ה 1600 ולהרגיש שעשיתי טעות.

תודה מראש לעונים

פורסם

תבצע נהיגת מבחן ותחליט. אני רכשתי xv מנוע 1.6 בנסיעה יומיומית לרכב אין מחסור בכח.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תודה אורן,

אני לא מאמין שבנסיעת מבחן של כמה דקות אצליח להרגיש הבדל מספיק בשביל לדעת.

לכן אני שואל כאן בתקוה שיש מי שנהג על שתי המנועים או כמוך על 1.6 מספיק ק"מ כדי להרגיש עד כמה ההבדל משמעותי.

האם יצא לך להכנס עם הרכב לשטח ?

האם מעבר לנסיעה יומיומית ה 1.6 מספק אותך בחינת כוח המנוע ?

פורסם

ברור שיש הבדל בין מנוע 1.6 ל2 ליטר. הXV משמש ביום יום את אישתי, האיבזור בגירסת הפרימיום מיותר עבורה.

הייתי עם הXV ביום הדרכה של מועדון "סובארו דרייב" ביער בן שמן, הרכב בשטח מדהים.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

+1 ל 1600.

לא רואה הצדקה למנוע הגדול יותר מבחינת עלות הרכב העלות אגרה שקופצת והצריכת דלק שעולה.

ה 1600 מספק מספיק כח להתנהלות יומיומית ללא הרגשה של מחסור.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

שקניתי את XV פרימיום שלי' הלכתי בכלל לקנות אימפרזה 2015 בתור בעלים גאה של אימפרזה 2005 שעד היום במשפחה .

לאחר נסיעת מבחן התאכזבתי הייתי עם עוד 2 חברים + מלווה הרגשתי שהרכב עושה טובה שנוסע. חבר הציע לנסות את XV לא רציתי כי הרכב לא היה בתקציב שלי וגם לא אהבתי את הסגנון . בסוף הסכמתי והיה רק את 1600 פנוי כי 2000 כבר היה בנסיעת מבחן - שירדתי מהאוטו אחרי הנסיעה צעקתי כמו מפגר זה האוטו שלי זה האוטו שלי ( עשיתי נסיעה ארוכה כי בטעות כן בטעות :-o פספסתי פניה חזרה לסכנות אז נסיעה לא הייתה קצרה .

עם אתה שואל אותי עם הוא חלש אז לדעתי לא . עם תשאל עדיף 2000 אז כן . תשאל אותי למה הגיד לך שיגיע הזמן למכור יהיה ביקוש יותר ל 2000 מאשר 1600 אבל בטווח שנים הראשונות לדעתי 1600 יעשה אחלה עבודה אבל אחרי כמה שנים הדחיסה לא תיהיה אותה דחיסה במנוע ואני מאמין שם זה ישפיע על ביצועים.

אני אישית אוהב את הרכב אוהב נסיעה בו אבל מאוכזב מאבזור שלו כן כן בפרימיום שהוא הדגם המפואר .

אבל זה אני יש כאילו שיגידו שאני מגזים אבל זו דעתי אבזור זה חלק מרכב כמו שלא תרצה לקנות רכב מאובזר טוב אבל רכב חרא אז לקנות רכב טוב ואבזור חרא גם לא חוכמה אבל שוב זה אני.

בהצלחה !

פורסם

כבעלים של B4 2010 בנפח 2 ליטר - אני מכיר את המנוע, את התיבה ואת הAWD

במשפחה גם יש B4 2015 2.5 ליטר

מנוע ה2 ליטר והCVT סה"כ מספקים הרבה כוח לרכב הזה, הוא לא חלש ויש לו האיחזות נהדרת בכביש (וגם בשטח קל) אבל המרכב כבד למנוע הזה ולוקח לו זמן, בעיקר במישור דווקא, לפתח תאוצה וזה מעביר חוויה מרגיזה לפעמים עצם העובדה שאתה צריך ללחוץ על הדוושה ולהאיץ ברכב - זה גורם לך תחושה של מאמץ - פסיכולוגי אבל נכון וזה קורה.

הAWD מפצה על כך בגדול בנוחות נהיגה והתנהגות טובה מאוד וגם נותן לך פיצוי רציני מאוד בשיפועים בהם הרכב דווקא מטפס ומפתח תאוצה נהדר הודות לכך שהרכב מוריד את הכוח לכביש בו זמנית מאוד זוג גלגלים.

אם אתה לוקח את ה1.6 אני הייתי ממליץ על ידני בכדי לחסוך מהסירוס בתגובה שהCVT מביאה איתה (בגלל שהיא מכויילת לחסכון) וזה בייחוד בגלל שלמנוע ה1.6 יהיה אף פחות כוח מה2.0 וזה יתן לך חווית תאוצה עגומה מאוד, נסיונות עקיפה מתסכלים גם כן.

לשטח ולטיפוס בשיפועים גם ב1.6 אני בטוח שהAWD יהוו פיצוי נהדר לעומת מחסור הכוח מהמנוע עצמו.

אם יש לך יכולת כלכלית לקנות את ה2.0 - תעשה את זה.

מההיכרות שלי עם ה2.0 ליטר אני מידי פעם לפעם מרגיש ברכב הזה מחסור ביכולת להאיץ בצורה ראויה - בייחוד כשיש לי כנקודת ייחוס את הדגם עם ה2.5 ליטר שסה"כ מאיצה יפה מהמקום, אפשר אפילו לאמר מיאוץ ראוי - ה1.6 מבחינתי הוא בלתי נסבל.

זו דעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חשוב מאוד הפרמיום... [emoji6]

עבורי האבזור הצדיק את זה. זה רכב משפחתי וברגיל היו חסרים לי כמה פינוקים שאני אוהב (למשל חלונות כהים מקוריים, כדי שהילדים לא יעברו טיגון כשהם נרדמים). פירגנתי ;-)

מה גם, שבתקופה שרכשנו המערכת ועיצוב הפנים היו שונים. לא יודע איך כיום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

ואם אפשר עוד שאלה,

מיגונים, יש מגן מנוע וגיר ולפי סוכנות אחת יש גם לדיפרנציאל, לפי סוכנות אחרת אין...

האם כידאי להזמין מיגון כבר מהסוכנות ?

איזה מיגונים הם הכי חשובים ואיזה פחות ?

פורסם

אתה שואל על מיגוני גחון או מיגוני אבטחה?

אם מדובר במיגוני גחון ואתה מתכוון לקחת את הרכב לשטח - בעיני זה בגדר חובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...