Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ישלי סיטרואן C1 שנת 2013

היא מגיעה עם רדיו דיסק מובנה 2 רמקולים בדלתות הקדמיות ועוד 2 רמקולים קטנים בדשבורד בצדדים של השמשה הקדמית. ושומעים לא טוב אז אני רוצה לשפר.

השאלה שלי היא אם אני יחליף את ה2 רמקולים בדלתות ואת הרמקולים בדשבורד זה יספיק? או שבשביל לשפר צריך להוסיף סאב ומגבר או לחילופין להחליף את הרדיו דיסק לרדיו יותר חזק?

לגבי הרמקולים בדלתות קיבלתי הצעה ל2 קומפוננטים של JBL 250W ב650 ש"ח כולל התקנה, האם זה טוב?. ולגבי הקדמיים בדשבורד אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב.

פורסם

אני מבין שעומד לרשותך תקציב לא הכי גבוהה ואתה רוצה את המקסימום שאפשר להשיג

אז אני מציע לך להשקיע את הכסף בלהחליף את יחידת הראש לרדיודסיק בסיסי טוב

סט קומפוננט קדמי ורמקולים 6X9 שאותם תתקין על מגש מעץ MDF במקום המגש המקורי.

מה התקציב שלך בדיוק.?

פורסם
אני מבין שעומד לרשותך תקציב לא הכי גבוהה ואתה רוצה את המקסימום שאפשר להשיג

אז אני מציע לך להשקיע את הכסף בלהחליף את יחידת הראש לרדיודסיק בסיסי טוב

סט קומפוננט קדמי ורמקולים 6X9 שאותם תתקין על מגש מעץ MDF במקום המגש המקורי.

מה התקציב שלך בדיוק.?

רמקולים על מגש מעץ אני לא אעשה זה סיפור גדול מדי אני לא אשקיע בזה..

התקציב הוא לפי מה שאני יצטרך. אני מתחיל מ2 קומפוננטים ומחליף את רמקולים בדש ומשם רואה.

בוא נגיד ככה התקציב הוא קומפוננטים + מגבר + סאב עד 2000 ש"ח אם אני אצטרך לעשות הכל.. אני מבחינתי רוצה להתייעץ איך אני יכול לשפר בהכי פחות כסף.

פורסם

עקרונית מה שאתה צריך זה סט 3 חלקים מקדימה כמו למשל HERTZ HSK163 אבל זה לא בתקציב שלך

אם אתה רוצה להשקיע כמה שפחות ולקבל כמה שיותר ההצעה שלי תוציא אותך עם כמה שפחות הוצאות.

פורסם
עקרונית מה שאתה צריך זה סט 3 חלקים מקדימה כמו למשל HERTZ HSK163 אבל זה לא בתקציב שלך

אם אתה רוצה להשקיע כמה שפחות ולקבל כמה שיותר ההצעה שלי תוציא אותך עם כמה שפחות הוצאות.

מה זה סט 3 חלקים לא אחי מאיפה הבאת את זה. מה שאני רוצה זה להחליף את הרמקולים הקיימים בדלתות ל2 קומפוננטים. להחליף את הרמקולים הקטנים בדשבורד לרמקולים יותר חזקים.

ואם זה לא יספיק או להחליף רדיו דיסק, או להוסיף מגבר וסאב + מנחתים( זה או רדיו דיסק או מנחתים למגבר)

פורסם

סט 3 חלקים הוא סט המורכב מוופר שמותקן בדלתות מידריינג שהוא בדרך כלל רמקול בעל קוטר קטן יותר

שאמור להיות מותקן במיקומים על הדשבורד וטוויטר ,כדוגמא אתה יכול לראות בתמונה את ההרץ HSK163

http://www.hertzaudiovideo.com/wp-content/uploads/2014/05/HSK163_prosp.jpg

ההמלצה שלי בתקציב שלך היא להחליף רדיודסיק לאחד בסיסי טוב

עם סט קומפוננט 2 חלקים בדלתות שמורכב ממידבאס +טוויטר {בלי להתקין רמקולים על הדשבורד}

ורמקולים 6X9 על מגש מעץ MDF בציפוי בד מסוג לבד במקום המגש המקורי שבו לא ניתן להתקין אותם מפאת צורתו

אגב זה לא עניין יקר כמו שאתה חושב.

סה"כ כולל התקנה אתה במסגרת התקציב.

דוגמא לסטאפ טוב שמתאים לתיאור "לשפר בהכי פחות כסף" כולל התקנה:

Pioneer MVHX175UI {מכשיר בסיסי זול וטוב ללא דיסק}

Infinity Reference 6500cx

Pioneer TS-A6965S

• תוכן חדש...