Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי עכשיו במוסך החלפתי צינור מים עליון בסובארו אימפרזה 2003 כי רציתי להמשיך את היישור קו.

פתאום אני שם לב כי שעון החום לא מגיע לאמצע.

הכל תיפקד כמו שצריך רגע לפני שניכנסתי למוסך.

כרגע המוסך סגור אז אין לי עם מי לדבר.

מה קרה פתאום?!

תודה רבה.

imprza new age

פורסם
האם ביצעו ניקוז אוויר כנדרש ?

+1

ויכול שהוציאו לך תרמוסטט ?

הייתה ליד הרכב בזמן עבודה ?

ועוד שאלה , בזמן נסיעה המחוג משחק בזוויות או שנשאר קבוע בקו מסויים ?

פורסם

ערב טוב לכולם

לא נגעו בטרמוסטט בכלל סך הכל החליפו צינור עליון ולאחר מכן הוסיפו מים סגרנו פקק ראדיאטור והמשכתי לדרכי.

לא בוצע שום ניקוז אוויר אני לאחר כשעתיים ירדתי לרכב הנעתי את הרכב ללא מכסה ראדיאטור מילאתי מעט מים וסגרתי.

האים כך עושים ניקוז אוויר?

בנוסף יש לי תחושה מוזרה של מים בתוך הדשבורד יש מצב?!!!

סך הכל מה ביקשתי להחליף צינור!!

imprza new age

פורסם (נערך)

יש מצב שיש לך אוויר במערכת לכן אתה שומע את הרעש מהרדיאטור הפנימי.

תניע את הרכב ותן לו להגיע לטמפ' עבודה (בערך). תעלה את סל"ד המנוע ל-1500-2000 סיבובים לדקה למשך 2-3 דקות ובזמן שהמנוע עובד כווץ בזהירות את כול צנרת המים בכדי לשחרר בועות אוויר לכודות.

התהליך צריך להתבצע בזמן שהפקק מורכב.

בסיום תן למנוע להתקרר ובדוק את מפלס נוזל הקירור והוסף במידת הצורך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

כתבת קודם לכן שהמחוג לא מגיע לחצי. בכול מקרה בצע את שכתבתי ובדוק שהמאוורר נכנס לעבודה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרה שלך השיטה הכי פשוטה לנקז את האויר היא להניע את הרכב, עם דגש על מזגן כבוי, ולתת לרכב להגיע לטמפ' עבודה ולהפעיל לבד את המאוורר (ולתת לו לעשות ככה כמה מחזורים: זה אומר שהמאוורר עובד, מפסיק - עוברות כמה דקות ואז הוא שוב עובד ומפסיק ושוב ושוב).

אין צורך לנסוע ברכב (אם תיסע זה לא יעזור, להפך), פשוט להעמיד אותו במקום עם מנוע פועל ולתת לו כמה מחזורי עבודה של המאוורר.

המטרה בכל הסיפור הוא להביא את הטרמוסטט לפתיחה מלאה או קרובה למלאה, לכמה שיותר זמן (ככה מתנקז האויר הכי טוב).

אם ניתן, עדיף שתשאיר את מכסה הרדיאטור פתוח. מומלץ ואף הכרחי לבצע את הפעולה כאשר הרכב במצב מישור ולא עליה או ירידה.

לדעתי כבר התנקז לך חלק מהאויר אבל לא הכל לחלוטין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי אם אתה לא יודע לעשות ניקוז אויר כמו שצריך חכה עם הרכב ככה , וביום ראשון לך אל המוסך ובקש שינקזו לך אוויר ותציג את הבעיה שנוצרה .

• ספונסר פורום
פורסם

אסור לנסוע במצב הזה, שים לב! במצב הזה המנוע מתחמם, אך המחוג מציג טמפרטורה נמוכה יותר בגלל בועת אוויר גדולה שמפרידה בין נוזל הקירור לחיישן טמפרטורת המנוע.

יש צורך לבצע ניקוז אוויר, באם אין קדח בטרמוסטט זה מצריך זמן וסבלנות.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש חורים התהליך קל.

מחא נוזל קירור עד למעלה, העבר את בורר הטמפרטורה הפנימי לחימום והנע מנוע, תן לו לעבוד כרבע שעה החזק גז כ2000 סל"ד ל2 דקות.

סגור פקק ודומם מנוע ,בזמן זה חום רב משתחרר למערכת הקירור ומהיא את הטרמוסטט לפתיחה.

לאחר כמה דקות פתח פרק והנע שוב את המנוע עד להפעלת מאוורר מנוע

וסיימת.

בהצלחה

• תוכן חדש...