Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במדור חדש, "לקוח סמוי" אנו נבקר בסוכנויות רכב שונות, ראשיות ומקומיות ונעלה כאן סיקורים של חווית הביקור במקום.

הפעם יצאנו לדגום את סוכנות רנו המרכזית בתל אביב בחיפוש אחר רנו גרנד סניק טורבו דיזל שבמבצע.

את הרשמים המלאים תוכלו לקרוא כאן

1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אחלה סקירה ואחלה סוכנות.

משם קניתי את הג'וק וחווית הקניה שלי הייתה מאוד דומה לחוויה של הכותב.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אחלה סקירה.

משעשע אותי שהכתב הגיע לסוכנות רנו כלקוח סמוי, יש מצב שמי שהיה מביט על הסוכנות מבחוץ ורואה את הכתב בתוכה היה נשבע שהוא בכלל רואה לקוח שבוי...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל שנתיים בערך אני מחליף מכונית ואז אני מבצע סיור בכמה סוכנויות .

כשאתה בא לקנות , מלקקים לך , מציעים לך כסא , עוגיות , מים ומה לא .

צלמו מה קורה לאחר שקנית ואתה בא למוסך עם תקלה ואיך הם מתייחסים אליך .

זה המבחן האמיתי .

פורסם
משעשע אותי שהכתב הגיע לסוכנות רנו כלקוח סמוי, יש מצב שמי שהיה מביט על הסוכנות מבחוץ ורואה את הכתב בתוכה היה נשבע שהוא בכלל רואה לקוח שבוי...

כשראיתי את הכותרת חשבתי "אין מצב", אבל כשנכנסתי ממש צחקתי בקול :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סוכנות מוצלחת למדי עושה רושם. לירן ושנהב היו מעורבים בבדיקה שלי את המגאן קאפ והותירו רושם חיובי מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יואב עכשיו אני מבין את פשר הודעות המצוקה שלך במנשמע.:lol:

באמת רעיון מעניין. ליד העבודה שלי ברדיוס של 100 מטר יש את:

רנו, מיצובישי, יונדאי, קיה, פורד, מזדה ו BMW, אודי, אלפא ופיאט.

אה וגם וולוו והונדה.

ויש לי הרבה שעות מתות.

פורסם

יוזמה בהחלט ברוכה. אבל החוכמה היא לא ללכת לאולם תצוגה ראשי שבעלי הבית והמנהלים יושבים קומה מעל העובדים. ברור שמקום כזה יהיה סניף דגל בכל היבט שהוא, ניקיון, הקפדה, שליטה בחומר וכו'. לכו לסוכנויות פרטיות ושם תגלו את העולם האמיתי.

פורסם
אחלה סקירה ואחלה סוכנות.

משם קניתי את הג'וק וחווית הקניה שלי הייתה מאוד דומה לחוויה של הכותב.

הפאביה עפה? תתחדשי...

פורסם

יש מצב ביקרתם לאחרונה במוסך הילוך שישי באר יעקב כי לפי מה שהבנתי מאחת הפקידות הן שמו לב "ללקוח סמוי" שתחקר אותם בשונה מלקוחות רגילים , זה קרה השבוע אגב :) אני עובד שם בתור נהג שינוע הן סיפרו לי

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

דיסקו - תודה על הסיקור, אציין שבזמנו שהתעניינתי בקלאיו/קפטור/ג'וק ויצא לי לבקר מספר פעמים בסוכנויות רנו בריב"ל, סוכנות רנו הראשית בראשל"צ - רחוב לח"י וסוכנויות ניסן באותן ערים גם קיבלתי יחס טוב.

למעשה את היחס הכי טוב ומקצועי מנציגי מכירות קיבלתי דווקא בקרסו, מהם בסוף לא רכשתי כלום.

מצד שני קיבלתי עליהם גם אינספור אזהרות בנוגע לשירות לאחר מכירה - שזה גם חשוב לציון.

ומצד שלישי - עד לאחרונה, כמעט 15 שנים עם ואגיות ולא היו לי תקלים משמעותיים מדיי עם צ'מפיון שלא נפתרו בצורה הגיונית.

פורסם

קנינו בראשון בצורה ספונטנית בעקבות מהלך מוצלח וביצוע מושלם על ידי מערך משומן של קרסו.

אחר כך הבנו שבאני באיזה יום של מכירות עם תנאים מיוחדים. זה לא שכל יום יש בופה ברמה של 5 כוכבים ודיילות דוגמניות.

גם השרות לאחר מכן באותו מקום הוא בסדר גמור. אין לי מילה רעה לומר.

אתם יודעים מה? גם האוטו ממש סבבה. זה הכי חשוב.

פורסם
דיסקו - תודה על הסיקור, אציין שבזמנו שהתעניינתי בקלאיו/קפטור/ג'וק ויצא לי לבקר מספר פעמים בסוכנויות רנו בריב"ל, סוכנות רנו הראשית בראשל"צ - רחוב לח"י וסוכנויות ניסן באותן ערים גם קיבלתי יחס טוב.

.

הפתעת אותי עם הסמלון החדש שלך :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...