Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=17478

השקתי פרויקט באדסטארט אני אשמח לשמוע מה דעתכם.. הפרויקט הוא מנעול מיוחד לאופניים חשמליים ששומר על הסוללה.

אגב אם גם מישהו מחברי הפורום יכול להושיט לי יד בצילומים אני אשמח לדבר איתו! (אני אשקלוני)

פורסם

רעיון נחמד מאוד.

מציע לך ליצור מידול 3D לגירסא המתוכננת, לפחות ברמת mockup, יעניק יתרון לנחשקות של הפרוייקט ויעזור בפיתוח.

סתם דוגמא: immseris-virtual-reality-projector-on-kickstarter.jpg

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

לא אוהב להיות ה PARTY POOPER אבל המנעול שלך נפרץ בקלות עם קאטר/תוכי או כל כלי אחר שחותך את השרשרת וכבונות אתה מקבל גם אופניים לסחוב אותו.

הכיסוי שלך מסתמך על מנעול האופניים וככזה הוא יעיד עד רמת ההגנה שמספק המנעול.

לא מכיר את ענף החשמליות מספיק טוב אבל אין סוללות עם קודנית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^

הכיסוי הזה כנראה מיועד נגד גנב מזדמן, לא נגד גנב מקצוען שמסתובב עם כלים לחיתוך שרשראות. יכול להיות שימושי, למשל, כאשר משאירים את האופניים ברחוב לכמה שעות. במחיר המתאים זה יכול להיות מוצר שימושי למדי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לא אוהב להיות ה PARTY POOPER אבל המנעול שלך נפרץ בקלות עם קאטר/תוכי או כל כלי אחר שחותך את השרשרת וכבונות אתה מקבל גם אופניים לסחוב אותו.

הכיסוי שלך מסתמך על מנעול האופניים וככזה הוא יעיד עד רמת ההגנה שמספק המנעול.

לא מכיר את ענף החשמליות מספיק טוב אבל אין סוללות עם קודנית?

גנב שיחתוך את השרשרת ויגנוב את הסוללה בלבד זה גנב מאוד מאוד נדיר.

במקרה שהגנב יחתוך את השרשרת הוא יוכל לקחת את כול האופניים אז למה לו להתעסק בסוללה? גם כן שרשרת מחוסמת טובה לא נחתכת עם תוכי מניסיון (כמו שיש לי).

אם נשווה את זה לעולם הרכב נגיד והשארתה את האוטו פתוח עם המפתח בפנים ויבוא גנב רכבים מה הוא ישה יתחיל להתעסק בלפרק לך את הרדיו דיסק או פשוט יניע ויסע עם האוטו?

קיים מנעול פין על הסוללה אבל כדי לפרוץ.אותו לא צריך יותר ממברג או פטיש או אבן

פורסם

נראה מגניב, בהצלחה!

בגרסא הבאה ממליץ להוסיף אפשרות לנייד את המנעול הזה, נראה שצריך תיק או ארגז כדאי לשאת אותו.

פורסם
נראה מגניב, בהצלחה!

בגרסא הבאה ממליץ להוסיף אפשרות לנייד את המנעול הזה, נראה שצריך תיק או ארגז כדאי לשאת אותו.

ברמת העיקרון המנעול זה בנוי בסוג של שגר ושכח זאת אומרת שמרכיבים אותו פעם אחת ולא צריך להוריד אותו יותר (אלא אם אתה רוצה להוציא את הסוללה). אגב קיימת בעיה ליצור אותו נייד או מתקפל וכו... מכיוון שהוא אמור להיות מאוד מסיבי כנגד גנבים.

רעיון נחמד מאוד.

מציע לך ליצור מידול 3D לגירסא המתוכננת, לפחות ברמת mockup, יעניק יתרון לנחשקות של הפרוייקט ויעזור בפיתוח.

סתם דוגמא: [ATTACH=CONFIG]447224[/ATTACH]

בניתי מודל 3D של הפח המכופף של המוצר הסופי (החיתוך העמוק נועד להתאים ליותר סוגי אופניים) אך אני לא יודע איך לבנות את המוטות מישהו יכול לשלוח לי איזה סרטון ביוטיוב איך עושים זאת?

אגב מה דעתך על הMOCKUP? יש הערות

פורסם

עצות להתנהלות בהדסטארט/כל פלטפורמת מימון המונים:

-תרום "מעצמך" סכום מספיק להתחיל גלגול של העניינים. אם אתה רואה שהצלחת בכמה ימים לאסוף כמה מאות שקלים, תוסיף מכיסך ל 1000 למשל, מספק עגול ויפה שיגרום לאחרים לחשוב שיש לזה עתיד.

-תמונת הפרופיל. אני לא מכיר אותך ואחרים לא מכירים אותך, ככה שלאנשים יש נטיה לקבל רושם חזק מהתמונה.

מה שיש שם כרגע במשקפי שמש האלו ופילטר אינסטגראם- לא הכי קולע בלשון המעטה.

אם כבר טרחת לשים תמונה (אישית אני חושב שזה לא דרוש), תדאג שזו תהיה אחת שאנשים רואים בה את העיניים שלך, ומשהו "יצוגי" יותר. אל תשכח שאתה מצפה מאנשים להשקיע מכספם פה.

-שפצר את השפה בעמוד לכזו רהוטה ממש, חפש את האדם עם העברית הכי צחה שאתה רק מכיר, שלח מכתב לאבשלום קור אם צריך. ניסוח טוב משנה תדמית בענק.

הרעיון עצמו מצוין. אני לא גר בת"א אבל יש לי מספיק חברים באיזור המרכז שהרגישו על עורם את מכת גניבת הסוללות. ברגע שהחודש יתחלף אתמוך בפרויקט גם כן, ואני מקווה מאוד שהמוצר הזה יראה אור באופן סדרתי.

בהצלחה!

פורסם (נערך)
עצות להתנהלות בהדסטארט/כל פלטפורמת מימון המונים:

-תרום "מעצמך" סכום מספיק להתחיל גלגול של העניינים. אם אתה רואה שהצלחת בכמה ימים לאסוף כמה מאות שקלים, תוסיף מכיסך ל 1000 למשל, מספק עגול ויפה שיגרום לאחרים לחשוב שיש לזה עתיד.

-תמונת הפרופיל. אני לא מכיר אותך ואחרים לא מכירים אותך, ככה שלאנשים יש נטיה לקבל רושם חזק מהתמונה.

מה שיש שם כרגע במשקפי שמש האלו ופילטר אינסטגראם- לא הכי קולע בלשון המעטה.

אם כבר טרחת לשים תמונה (אישית אני חושב שזה לא דרוש), תדאג שזו תהיה אחת שאנשים רואים בה את העיניים שלך, ומשהו "יצוגי" יותר. אל תשכח שאתה מצפה מאנשים להשקיע מכספם פה.

-שפצר את השפה בעמוד לכזו רהוטה ממש, חפש את האדם עם העברית הכי צחה שאתה רק מכיר, שלח מכתב לאבשלום קור אם צריך. ניסוח טוב משנה תדמית בענק.

הרעיון עצמו מצוין. אני לא גר בת"א אבל יש לי מספיק חברים באיזור המרכז שהרגישו על עורם את מכת גניבת הסוללות. ברגע שהחודש יתחלף אתמוך בפרויקט גם כן, ואני מקווה מאוד שהמוצר הזה יראה אור באופן סדרתי.

בהצלחה!

-תודה, התמונה הוחלפה למשהו מתאים יותר (משהו שבחיים לא הייתי מעלה לפייסבוק :lol:)

-תרומה מעצמי תביא "רק" 115 שקלים לפרויקט כי מכול כרטיס אשראי אפשר לתרום פעם אחת.

-לגבי השפה אשתדל להוסיף לטקסט. פשוט לדבר בצורה רהוטה ו"למכור" זה לא אני. בהאדסטארט וגיוס המונים הקונים שלך הם לא לקוחות אלא בעצם שוטפים שלך לכן הרגשתי צורך לדבר איתם בגובה העיניים.

בקרוב אני מקווה לצלם סרטון עם הדגמת המוצר אנסה להשקיע את עצתך שמה. :beerchug:

נ.ב בוקר טוב

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

סליחה על ההקפצה אין אפשרות עריכה :roll:

העלתי סרטון וידאו לאוויר אני אשמח אם תצפו בו ותגידו מה דעתכם! :wink: גם כן מי שיכול לשטף ולעזור לי במקורות שלו אשמח לכול סוג של עזרה!

[video=youtube;wLiT-SzfgpE]

פורסם

באופן אישי אני חושב שהוא מאד חובבני ודי ארוך.

למה חלק מהוידאו מצולם לרוחב וחלק מצולם לאורך?

והאם הסרטון מיועד רק לישראלים? אחרת, למה לא לעשות אותו באנגלית?

פורסם
באופן אישי אני חושב שהוא מאד חובבני ודי ארוך.

למה חלק מהוידאו מצולם לרוחב וחלק מצולם לאורך?

והאם הסרטון מיועד רק לישראלים? אחרת, למה לא לעשות אותו באנגלית?

כי הצלם מאוןד חובבני :lol: וכך גם אני לא שמתי לב שהוא מצלם לגובה ועליתי על הבעיה רק כשהתחלתי לערוך אותו. ללא ספק לדעתי אם נסה עוד פעם נתקן כמה נקודות.

לגבי האנגלתי אז הפרויקט מושק בהאדסטארט והאופניים שרואים בסרטון נפוצות בעיקר בשוק בראץ לכן אכן הסרטון מיועד לישראל בלבד.

פורסם

חברים אני לא מצליח לגרום לחשיפה מספקת של הפרויקאני יומיים יושב וחורש על הפייסבוק והוואצפ כול החברים שלי שיתפו את הפרויקט אבל כמות הצופים בעמוד בקושי ברה את ה500 איש.

למישהו יודע איך אוכל לגרום לחשיפה יותר משמעותית של העמוד?

פורסם

לדעתי הרעיון מצויין,פשוט ויעיל.

הסרטון חובבני לגמרי וארוך מדי,בטוח שניתן להציג הכל בחצי מהזמן ובצורה יותר טובה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...