Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלתי זאת בשרשור אחר בין היתר, אך אני חושב שמתאים להפוך את זה לנושא בפני עצמו.

לא תמיד כל נורה בפנס משמשת כאור דרך ולא תמיד חשובה עוצמתה,

האם כדאי במצבים שכאלה לא להשקיע ולקנות נורה לא של יצרן מוכר (פיליפס וכו') ? האם יש סיכון בשימוש בנורות שכאלה לפנס עצמו? כוונתי לנורות סיניות שמוצעות באיביי למשל בעלות נמוכה מאוד.

פורסם

לא מסכן את הפנס.

אבל אורך חיים של נורות זולות הרבה יותר קצר בהשוואה לנורות של חברות מוכרות.

 

פשוט מעצבן ומיותר להתעסק כל כמה חודשים עם החלפת נורות. הרבה יותר הגיוני לקנות נורה שעולה יותר אבל גם תחזיק הרבה יותר.

 

אני לא מדבר על הבדל של 30% או 50% אלא תחזיק פי 5 יותר זמן למשל.

 

 

פורסם

GP זאת חברה זולה אבל עם איכות סבירה. אל תצפה לאורך חיים שיתקרב לפירמה איכותית. מה שכן יכול לקרות זה נזק מהחלפות חוזרות ונשנות ובלאי של האטמים של הפנס.

פורסם

הנורות הללו משמשות DRL , יש צורך באישור הנורות כמו באורות דרך? כלומר אם אתקין אותם יש סבירות ששוטר יעצור אותי או בעיות בטסט?

פורסם

אני לא יודע מה הקשר, אם בכלל, בין הנורות שבלינק לחברת GP (שהיא לטעמי בינונית עד בינונית מינוס). לגבי צבע התאורה אז כן, בוחנים ושוטרים לא אוהבים צבע נורה שונה מהצהוב המוכר.

חוץ מזה מצטרף לדבריו של בוקי, לא רואה שום הגיון לחסוך כמה שקלים על נורה שמחליפים פעם ב 3-4-5 שנים (וזה באמת ברמת הכמה שקלים, נורת H4 ממותגת עולה 20 ש"ח, סינית 10-15).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...