Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עודד היקר שלום,

ברשותי סובארו XV ( מנוע 2.0). בנושא הכביש אין לי מה לומר מאחר והיא עושה אחלה עבודה( אחיזה גבוהה וכולי'...).

בשטח אני הייתי עם ה XV בהר חורשן (רמת עבירות בינונית) והוא בלע את המסלול ללא מאמץ. תמחק את כל הרכבי כאילו פנאי שטח שאתה מכיר( מאזדה CX5, ספורטאז' וחבריו) כי אף אחד לא עובר שם בשלום חוץ מהדאסטר. הדאסטר מצוין בשטח ויש לו מנוע טוב בגרסת הדיזל אבל הוא פשוט ומרגיש זול מאוד מבפנים.אם רק שטח מעניין אותך לך עליו, אם אתה רוצה הרבה מעבר לך ללא ספק על ה XV. שילוב מצוין בין כביש לשטח מבלי לשבור את הראש ( ואת הכיס). בשטח הייתי בעוד הרבה מקומות עם ה XV בין היתר גם מדבר יהודה (מנזר מרסבא), הר מונטר, דרך בורמה, הירקון (מסלול של 4 שעות ל 4X4 בלבד). בהצלחה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה

האם ה XV 1600 שונה מאוד בהשוואה ל2000?

איך ה XV מבחינת נפח פנימי? תא מטען?

קראתי איפשהו שמגיע עם גלגל רזרבי מוקטן, זה נכון ?

מה צריכת הדלק האמיתית שלו ?

פורסם

בסופו של דבר עודד,

אתה מתלבט בין VX לבין דאסטר ממה שאפשר להבין מהשרשור.

את הדאצ'יה - התחושה שאני מקבל מקריאה היא ש"שרפת" את האפשרות הזו - רשמת בעצמך לצאת מתוך נקודת הנחה שהדאסטר לא קיים.

אז מה נשאר לך? XV.

תהנה מהקניה - אחלה רכב!

עכשיו לתשובה קצת יותר רחבה רק מאשר להתמרכז על כל מה שנכתב כאן -

הXV הוא בעל סלון שנגזר מהB4 - לא מהודר מידי אבל גם נותן לך תחושה של רכב טוב סה"כ, מושבים נוחים (מאוד) ועוד על סט מתלים גבוה יותר וצמיגים רחבים הרכב נוח.

תא המטען לטעמי קטן אבל פרקטי מאוד - גובה הטענה נוח מאוד וגם יש לך אפשרות עד כמה שאני זוכר לקפל מושבים ואתה יכול להעמיס לגובה.

אל תשכח שהדגם המאובזר יותר מגיע עם גגון ספורט - צריך לנצל את זה כשאין יותר מקום בתא המטען.

מנוע ה1.6 ליטר יתן לך חווית נסיעה לא מהנה במיוחד - כבעלים של B4 2.0 אני הייתי שמח לקצת יותר נפח מנוע, הB4 סה"כ רחוק מלהיות חלש אבל לעיתים רבות אתה פשוט מרגיש שאתה נאלץ להאיץ בו בכדי לקבל תאוצה סבירה.

ה1.6 יעקם לך את הפרצוף לדעתי כמו פגיעה בקיר בטון.

אבל מבחינתי דאסטר קיים ואם דאצ'יה למרות הBAD BLOOD שנשפך כאן מוכנים למכור לך אחד אני ממש לא הייתי פוסל אותו

עצם העובדה שהרכב פשוט ולא מאובזר - לשטח רציני בעיני רק יתרון!

מנוע 1.5 ליטר טורבו עם מומנט טוב וצריכת דלק נהדרת לסגמנט.

כל האבזור הזה של חישוקי מגזניום לדאסטר - בעיני נזם באף חזיר ובשטח בכלל הייתי מעדיף חישוקי ברזל חזקים יותר מבנית. האמת היא - אולי זה רק אני אבל אני חושב שחישוקי הברזל לדאסטר פשוט יפים יותר.

גם בדאסטר תיקח בחשבון ששטח תא המטען קטן יותר בהרבה בגרסאת ה4*4 בגלל שהם היו חייבים לקחת ולהגביה חלק ניכר מרצפת תא המטען בשביל להכניס לשם את הדיפרנציאל האחורי. - הדאסטר בגרסאת ה2*4 בעל תא מטען פשוט עצום אבל זה לא מעניין אותך והרכב לא קיים.

לשיקולך - תחשוב שוב.

האופציות האחרות שלך זה לעבור ליד 2 ולחשוב על פורסטר, גאלופרים - ולא נראה לי שזה הכוון שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו, תודה על התשובה הארוכה והמושקעת.

אני לא מתלבט בעניין הדאסטר, בפעם המיליון.

עד אתמול זה היה סגור מבחינתי שזה הרכב בשבילי, היום זה פשוט סגור.

ואני לא נעול על ה XV,פשוט ממה שהבנתי עד עכשיו זאת האלטרנטיבה היחידה שנותנת אפשרות מסויימת לשטח.

הבעיה היא תקציבית, הלוואי וזה היה שונה.(אני גם לא מוצא אותו יפה במיוחד)

יד שנייה כרגע אני לא בעניין אם כי לא ניתן הרי לבוא לאדם פרטי ולהציע לו תשלומים(מימון שהחברות בעצם נותנות, הלוואה שבעצם עוזרת לי להגיע לתקציב הזה)

מה גם שיד שנייה קצת מפחיד אותי.

ניסיוני לימד אותי שגם אם זה לא הכי "כלכלי" השקט שאתה מקבל מחדש....שווה הרבה.

האמת שהטוסון החדש יפיפה לדעתי, ואולי גם אפשרי תקציבית מיכוון שאני כבר מכיר את המימון של כלמוביל.

ואולי יציאו לי טרייד נורמלי על הI20 שיש לי עכשיו.

רק שמה שהבנתי שהוא פחות לשטח מXV.

זאת אומרת שאיך אמרו....רכב פוזה.

זאת הסיבה שאני שוקל לבדוק בסוכנות את הXV 1600.

פורסם

שיגענו את פותח השרשור עם הדאסטר ואנחנו מנסים לדחוף לו אותו בכל וריאציה אפשרית....:)

זה אגב נכון שזה הרכב המתבקש...

אבל הוא לא רוצה וזו זכותו.

הייתי ממלץ לבדוק באתרי המכירות כמו מוטורי וכיו"ב, עד לא מזמן היו XV במחירים מאד מאד אטרקטיביים וכנראה זה הרכב מתאים לו

http://www.motori.co.il/רכבים_חדשים/סובארו_XV_מנוע_2000/171

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אכן שגעתם אותי עם "ההוא", נגיד....מוזר ונשאיר את זה כך.

נכנסתי לאתר מוטורי שהצאת, עדיין לא ממש הבנתי מה זה ואיך זה עובד ?

ולמה בעצם ומאיפה ההנחות האלו?

מה שכן, בעניין הXV, כתוב 3 שנות אחריות ולא 5 כמו אצל היבואן....?

והרכב כבר יד 1....איך זה ?

אשמח להסברים...

תודה

פורסם
תודה לעונים

עכשיו נניח שאין במשוואה את הדאסטר, לא קיים.

אז מה נשאר לי?

קראתי מבחני דרכים של הסובארו XV, ה XV ניצח את המבחן(מול הדאסטר בכללי, בשטח דאסטר לקח), ויש גם אוטומט.

למישהו יש כזה?

הסוזוקי הקטן לא בחשבון,כבר אמרתי.

וממה שקראתי על הטוסון החדש והיפה מאוד לדעתי,הוא בהחלט מעניין, אם כי לא מצאתי התייחסות לכמה הוא יכול להתאים לשטח.

או יותר נכון עד לאיזה רמת שטח הוא מתאים.

ובעצם...זהו ? אין עוד רכבים באיזור הזה ?

תקרא שוב את ההשוואה של הדאסטר מול ה XV, לא את שורת הסיכום אלה לאורך כל הדרך את ההבדלים בין הרכבים.

עכשיו תכתוב אתה את שורת הסיכום, לאיזה מסקנה היית מגיע אתה בעקבות כל המידע שניתן?

(מבלי שום קשר מה אתה עומד לרכוש)

פורסם

חברות הליסינג קונות מהיבואן כמויות גדולות בהנחות מפליגות, הרכבים נרשמים על שמן כלומר הן היד הראשונה אך ברכב לא נעשה כל שימוש והוא חדש לגמרי. חברות הליסיסנג מוכרות את הרכבים אחר כך ברווח קטן ובמחיר נמוך בהרבה ממחירון היבואן.

האחריות שהיבואן נותן לחברת הליסינג מקוצרת אבל בענין זה ולדעתי בלבד, אין בעיה בסובארו ומה שלא קרה ב-3 שנים ראשונות, לא יקרה לעולם (צריך לזכור שהאחריות ממילא לא חלה על בלאי אלא פגמים בייצור והאחריות המורחבת לא חלה מפגוש לפגוש (לא על מצבר, צמיגים, חלקי גומי וכיו"

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עודד שלום,

בוא נתחיל מהתחלה.

מה הדרישות שלך? מה הק"מ השנתי המשוער? ידני / אוטומטי? כמה נוסעים כבדרך קבע? רכב ראשי/משני? מה התקציב? מה מוגדר אצלך 'שטח'?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היי

אוקי, בהתחלה אנחנו כבר לא....אבל בוא נראה אם זה ישנה את ההמלצות שכבר נתנו כאן.

דרישות...רכב שידליק אותי, נוח, אמין, מעט גדול, קל ולא יקר לתחזוקה.

ק"מ שנתי...נכון להיום אני עושה פחות מ10000 לשנה.

ידני אפשרי, אוטומטי יהיה פינוק נחמד.

בדרך קבע נוסע אחד, גג שניים.

רכב יחיד.

התקציב המקסימלי כולל מימון משוער אפשרי ולא מוגזם עד ה 130-140 אלף.

לגבי הגדרת השטח...בעייתי כי עד היום לא היה ל רכב שטח בכל רמה שהיא.

אשמח ליכולת ליותר מדרכי קק"ל קלילות.

ברור לי בתקציב הזה לא קונים רכב שטח חייתי.

חשוב לציין, זה לא שאני צריך רכב אחר, יש לי היום I20 שנת 2013, ידנית.

רכב שעונה ומעבר לכל הצרכים שלי.

למה אני חושב להחליף....כי אני רוצה, כי בא לי, כי אולי מחר אמות ונכון להיום אין יורשים וממש לא אכפת לי אם תיהיה לי מצבה דלקס.

אומנם המשפט האחרון נשמע אולי נורא פסימי, לא צריך לקחת אותי ברצינות בעניין הזה.

יחד עם זאת אני לא רוצה להכנס להרפתקה בעלת סיכון כלכלי גדול מידי(זאת אומרת מימון או הלוואה גדולה מידי), גם מבחינת עלויות התחזוקה השוטפות של הרכב.

פורסם

מעולה.

חייב להיות חדש או שגם משומש שיענה על הקריטריונים שקבעת בא בחשבון?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין לי מושג מה הלך פה ואני לא מכיר מספיק את הדאסטר אבל אולי כדאי לקחת גם את הספורטאז' בחשבון

בסה"כ נראה שהוא עונה על רוב הצרכים שלך.

פורסם

לחבר'ה שמציעים ספורטאז' או טוסון אגיד שאלו רכבים יפייפים (פוזה) אבל אפס יכולת שטח! אני רק ארחם על בעלי הרכב שיקחו ספורטאז' וחבריו לשטח ראוי לשמו כי לצאת משם בשלום הם לא יצאו. מרווח גחון נמוך מדי (בין 17 ל- 18 ס"מ וכאשר עם אנשים בתוך הרכב מרווח הגחון קטן מן הסתם), מתלים קצרים וסלידה אבסולוטית משטח בסיסי.

• תוכן חדש...