Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , נתקלתי בבעיה במאזדה 3 שהחימום של הרכב לא מוציא חום, למרות שחום המנוע עומד על 90 מעלות . ניסיתי לחמן גם דרך ה A/C , והמצב נהייה גרוע יותר, האוויר במקום להתחמם נהייה עוד יותר קר. כשמכבה את ה A/C מתחילים להרגיש את החימום אבל ממש חלש ולאחר כמה דקות הוא נעלם לגמרי. הנוזל קירור על מפלס תקין, נסיתי גם להחליף את הריליי שאחראי על החימום גם לא עזר. לפני כן הוחלף ברכב רדיאטור,משאבת מים, טרמוסטט. רוב הסיכויים זה משהו בגוף החימום עצמו , אז לפני שאני ניגש למוסך , אשמח לשמוע עוד הצעות לתיקון התקלה. תודה מראש.

פורסם (נערך)

הצעות לתיקון:

אצלי הייתי צריך לעשות שטיפה לגוף חימום.

לנתק את 2 הצינורות שלו ועם צינור גינה לפתוח את הסתימה.

יש לקחת בחשבון ששטיפה כזו יכולה לפוצץ את הגו, חימום ולגרום לנזילה.

אני עשיתי את זה אצל קאיד רדיאטורים בלוד.

לקח לי 150 שקלים כולל ליצור מעקף במידה והגוף חימום היה מפתח נזילה.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

אם עושים זאת בלחץ נמוך לא צריכה להיות בעייה, מה גם שאם הרדיאטור ייפרץ הוא במצב רע והיה נפרץ בכל מקרה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מסכים לחלוטין שלא צריכה להיות בעיה.

הרכב שלי עם גוף חימום מקורי מ98 עם 293 אלף ק"מ.

רציתי רשת בטחון, ברכב נורמלי כנראה שאין סיבה לפחד לנסות לבד.

פורסם

אפשר קצת יותר פרטני לגבי השטיפה? לאיזה צינור אני צריך לחבר את ''צינור הגינה''? וכמה זמן צריך לתת לזה כדי לפתוח את הסתימה? תודה על העזרה

פורסם

בתא המנוע ישנם 2 צינורות שניכנסותת לקיר האש כלומר למחיצה שבין המנוע לתא הנוסעים. אתה מנתק את שניהם מכניס לחץ מיים מצינור גינה לאחת הכניסות עד שאתה רואה שיוצא מיים נקיים וזרם טוב. מחזיר את הבעיה הצינורות כל אחד למקום שהיה, ממלא נוזל קירור, מנקז אויר, ונוסע לשלום עם חימום תקין.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקצרה, עשיתי את מה שרשמת, לא עזר... כנראה הבעיה ביחידה עצמה , ככל הנראה הגלגל שצריך לעלות את הטמפרטורה לא תקין. אנסה להחליף אותה גם. אעדכן בהמשך.

פורסם

אולי יש תקלה במדפים אשר מפרידים בין הקור לחום ,

לאחר הניקוי ניקזת אוויר כמו שצריך ?

שאתה נוגע בצינורות , הם חמים מאוד ?

פורסם

ניקזתי אוויר, והצינורות אכן חמים. משהו מוזר, הרי התריסים מוציאים חום . אבל אם מגבירים את עוצמת האיוורור , האוויר הופך להיות קר .

×
×
  • תוכן חדש...