Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

הכנתי עבודה בוורד 2013 בגירסה האנגלית והעבודה בעברית, סימנתי פרקים ותת פרקים ויצרתי תוכן עניינים.

איך שאני לא משחק עם ההגדרות התוכן עניינים לא יוצא מיושר לימין וגם אם כן מתיישר לימין אז משהו אחר מתעקם.

מישהו יודע איך מסדרים את זה?

 

תודה מראש.

פורסם

אם לא ניסית עדיין אז תסמן קודם את הקטע/ים שאתה רוצה ליישר לימין ואז תלחץ על הסמן ליישור לימין.

חוץ מזה אם תחפש בגוגל פתרון לבעיה שלך יעלו לך הרבה תשובות מקוצעיות.

פורסם

פשוט תסמן את כל הכותרות שאתה רוצה ככותרת 1 ואז כולם יהיו מסודרים לימין ברגע שאתה עושה כותרת 1 כותרת 2 כותרת 3 אתה בעצם עושה לעצמך נושאים ותתי נושאים

פורסם

תיאור הבעיה שלך לא לגמרי ברור.

 

אולי יעזור לך פתרון חלקי לבעיה דומה(?) שקורה לי לפעמים, כאשר בתוכן הענינים מספרי העמודים לא מיושרים אנכית, כלומר לא נמצאים בדיוק אחד מתחת לשני.

במקרה כזה אפשר ל"צבוע" (לבחור) את כל השורות של תוכן הענינים ולגרור הצידה את הסמן שנמצא בסרגל שמעל לדף (הכוונה לסמן בקצה הדף שבערך מעל מספרי העמודים), כך שכל מספרי העמודים יתקרבו מעט כל אחד לשם הפרק שלו, ויהיו מיושרים לפי מיקום הסמן שבסרגל.

 

יש לחזור על כך כל פעם שמעדכנים את תוכן הענינים.

 

יהודה

×
×
  • תוכן חדש...