Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום, יש לי טויוטה קורולה 2008 ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לפנסים שלי שיפוץ ולעשות להם ״הסבה״ לאיינגל אייז?, ומה הציוד הנדרש, תודה רבה!

הכותרת אמורה להיות ״הסבת״

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

כן אבל צריכה להיות עדשה כזאת לא?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

זה ניתן לקניה מחול או משהו?

תודה על התשובות

פורסם

שמע אם אין לך ידע וניסיון וידיים לזה עדיף אל תתעסק עם זה, זה צריך לקנות עדשה (במידה ואתה רוצה)

ולפרק את הפנס, ולהרכיב את העדשה שזה סיפור לא פשוט בכלל. יהיה לך עדיף לקנות כבר פנס Angel Eyes מוכן

בredline בחולון או להזמין מחו"ל.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

אני רכשתי קיט

Angel Eyes לרכב שלי, מאזדה 3 .

אין צורך לקנות עדשה, ההתקנה לא הכי פשוטה, בקצרה - במאזדה יש צורך לפתוח לפרק פנסים ואז לפתוח אותם ( לחמם את הדבק ולהפריד ) ואז למקם את הטבעות..

לקנות פנס שלם לא הכי משתלם, קיט של Angel Eyes לא עולה יותר מ - 200 ש"ח, ההתקנה זו תהיה הבעיה היחידה שלך.

יש לי חבר שמתעסק בזה והתקין גם אצלי ובעוד רכבים, במידה ואתה רוצה שלח הודעה.

איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

להבדיל מרכבך, מאזדה 3 2006, אשר יש בה פנס רפקלטור עגול המותאם לטבעות אור.

בקורולה 2008 הפנס מעט שונה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כן במאזדה יש כבר ״עדשה״ משלה, אצלי אין, יש לי ידיים ידיים זאת לא הבעיה, דווקא מאתגר לעשות דבר כזה, תודה בכל זאת על העזרה, אמשיך לחפש משהו.

פורסם

ממליץ לך לקנות פנסים שלמים מוכנים. יש לך אפשרות לקנות בRedline או בeBay. היתרון הוא שאתה יכול לשמור את הפנסים המקוריים על כל מקרה - החיסרון הוא המחיר. בכל מקרה, ברוב המקרים פנס אנג'ל אייז מוכן יגיע עם עוד שינויים כמו רקע שחור וכו' שמוסיפים לאווירה :-)

דוגמא לאיך שזה יצא אצלי - לפני ואחרי

weadzwm14eym.jpg

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

איזה יופי! שינה לה את כל הפנים, תודה רבה אברר לי אם יש משהו, הבעיה באיביי זה שלא יאשרו אותם ואצטרך להתרוצץ כדי לאשר אותם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לפנסים e-code יאשרו אותם. תבדוק בתיאור של המוצר באיביי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבנתי, טוב תודה רבה לכם !

• תוכן חדש...