Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323f BG מנוע B6 1.6 אני עושה אוברול למנוע עצמאית ורציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להגדיל את יחס הדחיסה ואת הכ"ס בכללי..

פורסם

אתה יכול לשייף את הראש כדי להגדיל את יחס הדחיסה. העניין הוא שכל שינוי ביחס הדחיסה (במיוחד הגדלה שלו) דורש מישהו מיומן וגם כיוון מחשב מתאים. יחס דחיסה גבוה יותר מועד יותר לדטונציות.

בקיצור, מה התקציב שלך וכמה כוח/מומנט אתה רוצה להוסיף?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הראש כבר מפורק ככה שאני צריך רק שיפוץ... אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי ולגבי הכ"ס אני מעדיף כמה שיותר אבל שהשיפורים יהיו פנימיים כאלה שלא מזהים בטסט

פורסם

וואווו מה אומר ומה אגיד ומאיפה להתחיל?????

טוב בגדול עם אין לך לפחות 10 אלפים שח אל תתחיל עם זה סע ברכב כמקורי.

בשיפורים אין קיצורי דרך!!!

זה או הכול או כלום. סתם לתת אובר שטח ישרוף לך את הפקונג מהר מאוד שלא לדבר על מפגש בין שסתום לבוכנה( במקרה הרע).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...