Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבדקנו בחודשיים האחרונים מספר דגמים, לרכב משמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות (נסועה של כ- 40 ק"מ ביום) בעיקר בגזרת בגזרת הגיפונים (טוסון, CX-5, מיצובישי) בסביבות המחיר של 180,000 ש"ח ביצענו חישוב מסלול מחדש ובחרנו בסונטה הההיברדית החדשה.

למה? שילוב של מרווח, נוחות מוגברת והחיסכון בדלק וקריאת המון כתבות בחו"ל על הרכב (ארה"ב)

הרכב הגיע שבוע שעבר. בנסיעה הקצרה שהיתה בו עד כה (הארוכה ממודיעין לאיקאה ראשון לציון) הרכב ענה על כל הציפיות ואפילו יותר !

הרכב מרווח מאוד, שקט, נוח לנסיעה והבונוס הוא בצריכת דלק שעומדת כרגע על כ- 16.5 ליטר לק"מ ומשתפרת.

וכן, פה שם אנשים מסובבים את מבטם על הרכב.

רשמים נוספים וסקירה נרחבת יותר בהמשך....

פורסם

המערכת ההיברידית שם היא כמו שיש בטויטה?

זאת אומרת יכולה להניע את הרכב בעזרת חשמל בלבד?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תודה רבה למגיבים !

תתחדש, מה עם קצת תמונות לפתיחת תאבון?

כחובב צילום קשה לי לצלם מטלפון אבל תמונות יעלו בהמשך

המערכת ההיברידית שם היא כמו שיש בטויטה?

זאת אומרת יכולה להניע את הרכב בעזרת חשמל בלבד?

אכן כן הרכב יכול לנוע על חשמל בלבד

תתחדש!

איך הרכב עבר את מבחן האיקאה?

מה מס׳ הנפשות? איך הרכב במושב האחורי?

אנחנו 4 נפשות הורים ושני ילדים (10 ו- 13).

נסענו 4 נפשות ולא היינו בנויים למשטחים אבל עבר בהצלחה (תא המטען מרווח יחסית להיברדי) לא חשבתי בשעת הקניה על בעית העמסה רק שירדתי לחניון חשבתי ישכול להיות בעיה אך הכל היה בסדר (קנינו 4 כסאות בר). שוב דבר גם לא היה צריך להכנס לתא הנוסעים. שבדקתי את הנושא הסתכלתי על סרטוני הביקורת מארה"ב והמדידות שהם עשו לתא המטען.

פורסם

תתחדש, רכב יפה מאוד!

תמורה טובה לכסף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש!

מרגיז הקודן.

הביטוח מחייב?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
תתחדש. רכב יפה.

מה העניין של הפלסטיק מתחת לסמל בגריל הקדמי?

מדובר במצלמה/חיישן של מערכת הקרוז קונטרול האדפטיבית.

פורסם
תתחדש!

מרגיז הקודן.

הביטוח מחייב?

בחברות שבדקתי נדרש לצערי קודן (יש היסטוריה ביטוחית כך שכל פתרון אחר היה יקר משמעותית).

אם בעתיד לא ידרש אבטל אותו

פורסם (נערך)

תתחדש

אני ראיתי אותו בסוכנות, המעצבן זה שהביאו אותו בלי מע מולטימדיה מקורית ותקעו שם איזה מע׳ מקומית (connected) שטוענים שהיא יותר טובה, אין לה שום כפתורים יעודיים כמו במע המקורית, כלומר (radio, cd, phone...).

אני מניח שהיא לא מחוברת לכל מערכות הרכב, כלומר חיישנים אחוריים וקדמיים, הגדרות של האוטו רואים אותם בצג??

ומה עם אחריות כללית על הרכב, באחת הכתבות על האוטו היה רשום 5 שנים ו 7 שנים על המע׳ ההיברידית, אכן?!

עריכה אחרונה על ידי adel
  • תוכן חדש...