Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
תתחדש

אני ראיתי אותו בסוכנות, המעצבן זה שהביאו אותו בלי מע מולטימדיה מקורית ותקעו שם איזה מע׳ מקומית (connected) שטוענים שהיא יותר טובה, אין לה שום כפתורים יעודיים כמו במע המקורית, כלומר (radio, cd, phone...).

אני מניח שהיא לא מחוברת לכל מערכות הרכב, כלומר חיישנים אחוריים וקדמיים, הגדרות של האוטו רואים אותם בצג??

ומה עם אחריות כללית על הרכב, באחת הכתבות על האוטו היה רשום 5 שנים ו 7 שנים על המע׳ ההיברידית, אכן?!

גם אני מאוכזב שלא הביאו את המערכת מחול ושאין את הכפתורים הפעילים מקדימה (לדעתי רצו להוזיל את המחיר). חקרתי קצת המערכת בארה"ב אמורה להיות מבוססת Android Auto שדורש חיבור קבוע לטלפון (בכבל) בכדי להנות מהיכולות שלה. לא חובה לחבר טלפון ואז זאת מערכת מולטימדיה רגילה בתוספת חיווים שונים על הרכב שנמצאים גם בגרסה מוקטנת בממסך הקידמי.

המערכת בארץ מכילה סים והיא מחוברת ל- data ללא צורך בטלפון פיזי ומכילה אפליקציות שמותאמות יותר לארץ (חבל שלא עשו את זה על המערכת המקורית כמו במאזדה). סה"כ השמיעה בה טובה, במיוחד רדיו אינטרנטי ו disk on key, קליטת הרדיו הרגיל לא תמיד משהו.

המערכת מחוברת למצלמת חניה שהציפצוף של החיישניים מגיע ממערכת הסאונד. שאר החיווים הנוגעים לבטיחות מגיעים מהמסך בין המחוונים (בעת נסיעה). הגדרות הרכב גם הם מהמסך הקטן מקדימה (ויש הרבה אפשרות משחק).

אכן יש אחריות כללית ל- 5 שנים (מוגבלת ק"מ) ו- 7 שנים היברדית (מוגבלת ק"מ).

לי זה חיזק משמעותית את החלטת הקניה !

עריכה אחרונה על ידי aviarmo
פורסם

יש לי שאלה,

אתה אומר שהמסך הראשי לא מראה שום חיווים לגבי חיישני הרוורס, אז אתה רק שומע את הצפצופים שלהם. אבל באוטו הזה יש גם חיישנים מקדימה, אז יש מצב שאתה חוזר אחורה והפינה הקדמית למשל בסכנת פגיעה מחפץ כלשהו, איך תדע מה מצפצף לך?!! קדמי או אחורי?

ובכלל צפצוף לא נותן לך איזה אזור של הרכב בקרבת מכשול, נכון?

פורסם (נערך)

שאלה קטנה, האם יש חיישני גשם באוטו הזה או רק חיישני תאורה? האם המראות מתקפלות חשמלית בנעילת האוטו?

ולגבי חיישני הרוורס, האם יש חיווי בצג שבלוח שעונים או במראה לגבי איפה יש מכשול?

עריכה אחרונה על ידי adel
פורסם

החיישני רוורס, מערכת מולטימדיה, הקודנית. כולם הותקנו בארץ על ידי גיל קאר. (בגלל זה אין קשר בין הרוורס ללוח שעונים ברכב)

היא החברה שמתקינה בכל רכבי כולמוביל.

• תוכן חדש...