Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, צריך יעוץ לגבי רכישת רכב מבין אלה שרשמתי בכותרת, איזה מהם עדיף מבחינת אמינות ואחזקה(טיפולים, חלפים וכו')

אנחנו זוג שעתידה להצטרף אלינו תינוקת חמודה, מחפשים רכב אמין מבין השלושה.

תודה!

פורסם

מנוע אמין, רכב בטיחותי ומוצק, נוח מאד, מרווח מאד, חסכונית מהממוצע, בשנים אלו היא עם גיר פלנטרי 6 הלוכים אמין, אמנם טיפה פחות חסכוני ביחס לDSG שהחליפו, אך נותן יותר שקט נפשי להרבה אנשים שלא רוצים להתעסק עם רובוטי.

לדעתי האישית, הוא מנצח בכל חזית את שתי האפשרויות האחרות - אם אתה מוצא אחת שמורה ומטופלת, אני בטוח שתהנה.

הפיג'ו 308 עם מנוע קצת בעייתי לתחזוקה, כל מיני מחלות קטנות ותא מטען קטן, והקיה ריו פשוט פחות רכב, מיושן, קטן, צפוף, לא נוח ולא חסכונית (מרכב של סופר מיני עם מנוע מיושן וחלש, וגיר 4 הלוכים מיושן).

פורסם

מחזק את דברי או-ג'טה.

רכב פשוט מכאנית, גיר פלאנטרי 6 הילוכים (יותר אמין מה-DSG), מנוע 1.6 בעל 8 שסתומים, אמנם דיי מיושן - אבל אמין לאללה.

איכות החלקים וההרכבה תהייה יותר טובה מהפיג'ו ובטח ובטח מהריו.

גם הבטיחות לא תיפול כנראה מהמתמודדות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מתחיל להשתכנע.. ;-)

אמרו לי שעדיף את המנוע fsi, ומצד שני הפחידו אותי שהם גרועות מבחינה מכנית(אני לא יודע עד כמה זה נכון)

בנוסף רציתי לדעת אם לג'טה יש מחלה כלשהי?

פורסם

גילוי נאות (היה צריך להיות קודם) - ברשותי ג'טה 1.6 2009 (קוד מנוע BSE) גיר אוטומטי פלנטרי.

איני מכיר מחלות (ילדות) של ג'טה (לא חצבת, לא אדמת וכו' :wink:).

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אצלי מדובר באותו מנוע, 1.6 BSE, אך עם גיר DSG7.

לא מכיר הייטב את הFSI 2.0, אך שמעתי מאנשים שהחזיקו בו שהוא מנוע חזק, חסכוני, הזרקה ישירה והבנתי שדי אמין.

צרפתי מה שמצאתי ברשת אודותיו:

http://shopdap.com/common-problems-to-look-out-for-on-the-vw-and-audi-2-0t-fsi-engine/

• תוכן חדש...