Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה ברכב בחניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

כבר מספר פעמים שאני מגיע לרכב בבוקר ואני מגלה שמישהו נתן לו מכה ולא השאיר פרטים כמובן.

נמאס לי מזה ואני מחפש פתרון להרשיע את אותו פושע!

קיימת אולי מצלמה שמתחילה לצלם כשהיא מזהה מכה (רכב זז מעט) או מזהה תנועה של מישהו מולה? (כשאני לא ברכב)

אולי ככה אני אשים לזה סוף, נמאס לי לשלם על חוסר זהירות של אחרים.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

שלום. פתרון של מצלמה בתוך הרכב לא יבטיח לך במאה אחוז שתוכל לראות את המפגע היות והמצלמה מסתכלת על צד אחד , אמנם בזווית של 120-170 מעלות, אך מה יקרה אם הוא בא מהצד השני או מאחור?

לעניות דעתי , הכי טוב זה מצלמת עין מלמעלה. תתקין אותה בקרבת החניה שלך. כך תוכל לראות את הרכב מלמעלה וזה יכסה לך את כל הכיוונים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

היי רפי,

הכוונה במצלמת עין זה שאני אתקין מצלמה מעל החניה? זה באמת רעיון טוב אבל אני לא חונה במקום קבוע :(

אם אני אקנה שתי מצלמות אחת לקדימה ואחת לאחור?

אגב, יש בכלל מצלמה עם היכולת הזו שתקליט ברגע שהיא מזהה מכה או תנועה?

פורסם

ראשית, תרשה לי להציע לך הצעה חינאמית : לחנות לפרק זמן מוגבל ברחוב סמוך או רחוק יותר ממה שאתה רגיל לחנות.

ודעתי בעניין שאלותייך- אם תחליט להתקין מצלמה עין עדיף שתנסה במקום בו אתה יכול להחנות שם כל יום. אם אין הדבר אפשרי אז הרעיון אינו רלוונטי בעבורך.

לגבי רכישת 2 מצלמות- ראשית אציין שישנה אופציה שהמצלמה תתחיל להקליט כאשר היא תזהה תנועה זה מה שנקרא חיישן תנועה. אממה- תצטרך לחבר אותן למקור מתח חיצוני שכן המצבר עלול להתרוקן בקצב מהיר יותר, מה שאומר שבנוסף לשתי המצלמות תצטרך לרכוש גם power bank או מצבר קטן אחר ולהסליק הכל יפה ברכב. לטעמי זה מייקר לך מאוד את הכדאיות.

למה שפשוט לא תחנה לחודש הקרוב במקום קצת יותר רחוק כדי שהחשוד שלך לא יזיק לך? זה גם ללא כל עלות, גם לא יזיקו לך לרכב וגם תעשה קצת כושר :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

האמת שזה בדיוק מה שעשיתי במשך התקופה האחרונה :) , ועכשיו לאחר שהגיעו הגשמים חזרתי להחנות קרוב לבית..

אני בחור מעט טכני ואני חושב שאני אנסה את מה שהצעת, תוכל להמליץ לי על דגם או שניים?

ראיתי כאן מצלמה שמאפשרת להתקין מצלמה נוספת (יש כבל באורך 5 מטרים) ברכב, אבל אני לא בטוח שיש לה את היכולת של זיהוי התנועה. יש משהו בשם חיישן G, יש מצב שזה קשור איכשהו?

http://www.buy2.co.il/o/c45db797-22e4-47ac-bddd-d031f4e6ae56

פורסם

אנשים לא מכבדים רכוש של אחרים.

פעם מישי נכנסה בי בקניון M הדרך במהירות 0 תוך כדי שהיא דיברה בטלפון. אחרי דין ודיין האישה הנחמדה עוד זרקה משפט "תראה גם ככה איך הרכב הישן שלך נראה".

נו, זה כנראה מסביר למה יש כל מיני מכות חנייה ברכב.

מעניין איך הם ירגישו שתיתן בעיטה לתוך איזו מרסדס שחורה מודל 2015, כנראה שלהיות רכשוני ורגיש גם לרכבים שעשו את שלהם זה לא מתקבל על הישראלי היפה.

מצלמה לרכב זה אחד הדברים הכי חשובים שיש, שווה להשקיע.

פורסם

מצטרף לקטיה . גם אני לא חונה בחניה קבוע ומאוד רוצה מצלמה שתצלם את הרכב שלי מלמעלה ועם אפשרות למצלמה עם שליטה של כיוון הצילום יש כלזה דבר ?

לפני שבוע גם לי דפקו את הרכב בחניה ושברו פנס ופגוש עם שקע , אבל סידרתי את זה לא היה בררה אבל כשה יהיה נגיד רכב חדש בחניה אני ייכח את הדבר הזה קשה מאוד . אשמח עם תמליצו על משהו למה ההרגשה באמת נוראית .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

G-Sensor זה חיישן שמזהה "תאונה" (ויברציות) ושומר את הסרטון.

מה שאתה צריך זאת מצלמה עם Motion sensor זהו חיישן תנועה, לי אישית לא יצאה להתנסות עם אחת כזאת.

פורסם

פות"ש, סתם מתוך סקרנות. באיזה רכב ושנתון מדובר?

• תוכן חדש...