Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא קורא את מה שכותבים לך?

כנס לאתר שנתנו לך, תשלם 11 שקלים ותדע.

בלי קשר, ממישהו ששוכח שהרכב שלו למעשה לא שלו, לא הייתי קונה בורג.

פורסם

נראה לך שהוא לא ידע שהרכב משועבד ? אל תהייה תמים.

אני אישית הייתי ממשיך לרכב הבא גם אם הטופס של הדואר יצא תקין.

כזה אני.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה לא קורא את מה שכותבים לך?

כנס לאתר שנתנו לך, תשלם 11 שקלים ותדע.

בלי קשר, ממישהו ששוכח שהרכב שלו למעשה לא שלו, לא הייתי קונה בורג.

אני מסכים בגלל זה כתבתי התחלה ברגל שמאל ולצאת מהעסקה ברגל ימין.

פורסם

מרק חבל שאתה מטעה את הבנאדם.

כבר עמדנו על ההבדלים בין מישכון (ברשם המשכונות) לבין שיעבוד (במשרד הרישוי).

בהחלט יכול להיות שהמוכר קנה את הרכב וקיבל אשראי מהבנק. סילק את כל האשראי הבנק הוריד את השיעבוד מהרישיון, ושלח טפסים לרשם המשכונות. התהליך ברשם יכול להיות מיידי אם ניגשים לשם פיסית, ויכול לקחת שבועות אם ממתינים שהאישור של הבנק יוקלד. לא הונאה, לא רמאות ולא כלום.

המוכר, מבחינתו עשה הכל בצורה תקינה, ואין קשר לרכב או לאיכותו.

כעת צריך לבדוק ברשם המשכונות מה מצב המשכון, ולבקש מהמוכר להסיר את המשכון מיידית. כאמור, אם המוכר הולך לרשם המשכונות פיסית, הוא יוצא עם טופס ביטול משכון ביד.

הרכב האחרון שקניתי היה ממושכן לשני בנקים. רק כשהיה לי ביד אישור משני הבנקים על הסרת משכון העברנו בעלות. אחרי בערך שלושה שבועות המישכונים הוסרו ברשם המשכונות. לרגע לא דאגתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין מה לברוח מהעסקה, כמו שדיסקו כתב אין מה לחשוש, רק צריך לבצע בדיקה ברשם המשכונות

אם הרכב היה משועבד לא היה ניתן לבצע העברת בעלות.

אם הרכב רשום ברשם המשכונות צריך לוודא שהבעלים הוריד את המשכון או ע"י מכתב שנשלח מהבנק או להגיע פיסית כפי שדיסקו כתב.

שים לב שאם הרכב רשום ברשם המשכונות עדיין ניתן לבצע העברת בעלות.

פורסם
מרק חבל שאתה מטעה את הבנאדם.

כבר עמדנו על ההבדלים בין מישכון (ברשם המשכונות) לבין שיעבוד (במשרד הרישוי).

בהחלט יכול להיות שהמוכר קנה את הרכב וקיבל אשראי מהבנק. סילק את כל האשראי הבנק הוריד את השיעבוד מהרישיון, ושלח טפסים לרשם המשכונות. התהליך ברשם יכול להיות מיידי אם ניגשים לשם פיסית, ויכול לקחת שבועות אם ממתינים שהאישור של הבנק יוקלד. לא הונאה, לא רמאות ולא כלום.

המוכר, מבחינתו עשה הכל בצורה תקינה, ואין קשר לרכב או לאיכותו.

כעת צריך לבדוק ברשם המשכונות מה מצב המשכון, ולבקש מהמוכר להסיר את המשכון מיידית. כאמור, אם המוכר הולך לרשם המשכונות פיסית, הוא יוצא עם טופס ביטול משכון ביד.

הרכב האחרון שקניתי היה ממושכן לשני בנקים. רק כשהיה לי ביד אישור משני הבנקים על הסרת משכון העברנו בעלות. אחרי בערך שלושה שבועות המישכונים הוסרו ברשם המשכונות. לרגע לא דאגתי.

אני לא מטעה אף אחד אלא כותב את דעתי וזכותו של פותח האשכול לבחור כיצד להמשיך.

1. ידוע וברור שהרכב משועבד (מופיע ברישיון הרכב) קרי עובדה שאנחנו יודעים.

2. בעל הרכב טען בפני הקונה שלא ידע שהרכב משועבד עוד עובדה. בעל הרכב ידע בודאות שקיים רישום בטופס רישיון הרכב המציין שהרכב משועבד לכן היה ראוי שהמוכר יידע את הקונה שקיים רישום כזה גם אם הרכב כבר לא משועבד.

אני אישית לא הייתי ממשיך את העסקה עם המוכר גם עם הרכב יצא פיקס בבדיקה (שנינו יודעים מה שווה הבדיקה הזו) לאור השקר הגס של המוכר.

פורסם
אני לא מטעה אף אחד אלא כותב את דעתי וזכותו של פותח האשכול לבחור כיצד להמשיך.

1. ידוע וברור שהרכב משועבד (מופיע ברישיון הרכב) קרי עובדה שאנחנו יודעים.

2. בעל הרכב טען בפני הקונה שלא ידע שהרכב משועבד עוד עובדה. בעל הרכב ידע בודאות שקיים רישום בטופס רישיון הרכב המציין שהרכב משועבד לכן היה ראוי שהמוכר יידע את הקונה שקיים רישום כזה גם אם הרכב כבר לא משועבד.

אני אישית לא הייתי ממשיך את העסקה עם המוכר גם עם הרכב יצא פיקס בבדיקה (שנינו יודעים מה שווה הבדיקה הזו) לאור השקר הגס של המוכר.

הקונה אומר בעצמו ששם לב לכך רק אחרי הבדיקה במכון

כמו שתואר קודם לכן תמיד יש את האפשרות שהבנק טרם הזין את ההסרה של המשכון למרות שבוצעה לפני שבועות. המוכר יצא מנקודת הנחה שהנושא סגור

ציטוט של הקונה

"אני מחפש רכב בשביל קרוב משפחה ,לאחר כמה ימים של חיפושים מצאתי בשבילו את רכב עם נתונים טובים ומחיר סבבה.

נפגשנו אני והוא ובאמת הרכב נראה טוב וגם יצא טוב בבדיקה .(כן אני יודע לא שמתי לב ברשיונות שרשום מעוקל)

בדואר בדיוק הפקידה אמרה לי אתה יודע שהרכב משועבד,המוכר אמר שהוא אכן היה משועבד אבל כרגע הכל בסדר."

מעוקל? משועבד, גם הקונה לא ממש מבין ומערבב בין המושגים

העובדות שאתה מדגיש הם פרשנות שאתה מסיק מדברי הקונה בלבד.

אם הרכב טוב, למה לברוח. הגזמתם. הרבה אנשים קונים את הרכב עם הלוואה ובטוחים שברגע שסיימו לשלם את ההלואה, השיעבוד מוסר, אפילו שוכחים מהטופסולוגיה שהם צריכים לשלוח. אבל מסתבר שלא. אז אל תמהרו לעשות כל לוקח הלוואה לעבריין ורמאי

• תוכן חדש...