Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. עשיתי חיפוש ואני לא מוצא בשום מקום אם יש דרך להוריד את הסימן..

היה לי מעמד לפלאפון שנתפס ע"י וואקום לדשבורד והוא השאיר סימן ( היה רק חודש על הדשבורד)

בהתחלה זה היה ממש בליטה ואחרי המון לחיצות ומשחק הכל חזר להיות ישר חוץ מזה שיש סימן עגול ומעצבן.

רציתי לדעת אם למישהו דרך להעלים אותו.

תודה מראש לכולם.

רעיונות יתקבלו בברכה

פורסם

תוכל להיכנס לפורום דייטלינג וקוסמטיקה שם ייתנו לך המלצות לניקיון שמשות.(אם אני מבין נכון, שזו הבעיה)

ממה שאני יודע תוכל לקנות אלכוהול מדולל ובעזרת מטילת לנקות.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

לא צריך תמונה.

שים מגבת או נייר סופג על הדשבורד. קח אלכוהול על סמרטוט או על מגבת, תשפשף בעדינות וזה יורד בקלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסטנד נתפס על הדשבורד לא על השמשה... הסימן שנשאר הוא על הדשבורד כמו כתם של עיגול כזה. אין בליטה או שקע פשוט כתום מהסטנד.

פורסם

APC בדילול של 1:10.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סמרטוט עם קצת APC מדולל, ולאחר מכן מעבר על כל הדשבורד עם חומר מבריק כגון FLASHDASH, meguiars supreme shine וכו'.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...