Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 2 רכבי קבריולט - BMW או AUDI

idolux
שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

כל אחד ממליץ משהו אחר ואשמח לשמוע גם מה אתם חושבים.

אז מדובר על שני רכבים:

BMW i220 Luxury

Audi A3 1.8T

מדובר על רכבים חדשים מהחברה (קבריולט כפי שציינתי), שתיהן במסגרת התקציב, מה גם שלקראת סוף שנה הסוכנויות קצת יותר אגרסיביות בהנחות שהן נותנות.

עדיין לא נסעתי עליהן, אני מניח שנסיעת המבחן תשפיע על ההחלטה, אבל בכל זאת אודה לעזרתכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה רוצה שנתבסס בהמלצה? מה חשוב לך? (תחזוקה זולה יותר, התנהגות כביש, כוח, פינוק)

אז זהו, שעד היום נסעתי ברכב מסחרי, ככה שאני לא הכי יודע במה להתמקד :)

סך הכל לכל מה שרשמת יש משקל.

הבנתי שמבחינת כוח שתיהן די שוות, מבחינת כל השאר פשוט אין לי מושג (קצת מבולבל, אני יודע...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זהו, שעד היום נסעתי ברכב מסחרי, ככה שאני לא הכי יודע במה להתמקד :)

סך הכל לכל מה שרשמת יש משקל.

הבנתי שמבחינת כוח שתיהן די שוות, מבחינת כל השאר פשוט אין לי מושג (קצת מבולבל, אני יודע...)

אין בעיה עם זה שנסעת לפני כן על מסחרית.

מה השימוש שאתה מתכוון לעשות עם הרכב? רכב שישמש אותך ביום יום?

אני לא התנסתי מעולם בi220 - בA3 כן אבל לא בקבריולט. אתה בטוח תעלה חיוך על הפנים במידה ותבחר בA3 אבל כדי להיות באמת בטוח ולראות מה מתאים לך תקבע נסיעות מבחן ועדיף אפילו באותו היום וככה תוכל באמת לעשות השוואה מה אתה אוהב יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי תחושה מאוד חזקה שאחרי נסיעת מבחן עליהן, תבחר בבימר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ינהגו ברכב כל יום, משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע לנסיעות לא ארוכות מדי (עדיין צריך את המסחרית ליום יום)...

מסכים, אשתדל לקבוע את נסיעת המבחן לאותו יום.

אשמח לשמוע אם מישהו מכיר ויודע על ההבדלים ושיכול לשתף.

אפילו אלמנטים כמו שמירה על הערך יכולים לשחק תפקיד, למרות שהבנתי ששניהם רכבים מבוקשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי תחושה מאוד חזקה שאחרי נסיעת מבחן עליהן, תבחר בבימר.

האמת שמכל הדיבורים ששמעתי מסביב זאת גם ההרגשה שלי.

אם אין באמת הבדלים משמעותיים חוץ מחווית הנהיגה עצמה, אז אני מניח שנסיעת המבחן באמת תהיה זו שתקבע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה BMW כנראה תהיה יותר מהנה לנהיגה ומאמין שתשמור על הערך שלה קצת יותר טוב

לעומת זאת לאודי יש עיצוב פנים שמרגיש איכותי ועשיר יותר אבל היא תהיה פחות מהנה לנהיגה

כמו שאמרו פה לפניי אין כמו נסיעת מבחן...

אני יכול להגיד לך לדוגמה שנסעתי ב A3 והתנוחת נהיגה ברכב לי אישית לא הייתה נוחה ומבחינתי דבר כזה יפסול רכישה של רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...