Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי i35 בת חצי שנה, ובמקביל לנוחות והאיבזור המעולים, יש בעיה אחרת, קשה מאוד.

הרכב לא מצליח לשבש מהמורות כלל! היינו; בכל נסיעה מהירה (מעל 60/70 קמ"ש), כל בליטה בכביש גורמת לרכב להחליק. כמובן שבזוויות מסוימות כגון סיבובים (כשהרכב לא מגיע למהמורה בקו ישר) המצב גרוע שבעתיים, ואני ממש מפחד מאסון ח"ו. לא חושש מהחלקה טוטאלית, אבל מספיקה החלקה קטנה כשצמוד אלי ממש יש רכב אחר...

קראתי המון על הרכב לפני שרכשתי אותו, ואצל בוחנים מסוימים (מעט) הופיע הנתון הזה, אבל לא תיארו את זה כ"כ גרוע כפי שזה במציאות, ואפילו ציינו שזה ממש לא נורא, וזה בגדר הסביר.

אני משוכנע לחלוטין שאצלי זה קיצוני ולא אמור להיות כך.

יש מצב שמשהו דפוק במתלים/בולמי זעזועים? המצב הזה מיומו הראשון של הרכב אצלי... (ובכל מקרה, אחרי 8,000 ק"מ זה לא אמור להיות)

יש לציין, שאם הכביש חלק ואין גשם והכל תקין, הרכב נוסע טוב מאוד במהירויות גבוהות (מאוד), וגם בסיבובים לא מראה כוונה להחליק. רק כשיש מהמורות וכדו' על הכביש.

פורסם

לחץ צמיגים תקין?

זה היה גם כשקיבלת את הרכב או הופיע עם הזמן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה מצב הצמיגים ובולמי הזעזועים? האם נבדקו לאחרונה? איזו חברה הצמיגים והאם הם יבשים? מאיזה תאריך הם?.

מה שאתה מתאר זה מצב קיצוני ולדעתי אתה חייב לגשת למוסך לבדיקה.

אם אתה מהמרכז ולא רוצה מוסך מורשה יבואן - גש לרמי שירותי רכב ברחוב תושיה 4 בתל אביב, אחלה של מוסך, הוא מומחה יונדאי אבל לא מורשה יבואן, משתמש רק בחלקים מקוריים. אני מטפל אצלו ומגיע מהשפלה.

פורסם
ובמקביל לנוחות והאיבזור המעולים...הרכב לא מצליח לשבש מהמורות כלל!

זה קצת סותר לטעמי.

בכל נסיעה מהירה (מעל 60/70 קמ"ש), כל בליטה בכביש גורמת לרכב להחליק.

איך בנסיעה בכביש ישר הרכב מחליק?

מה האינדיקציה שלך?

כמובן שבזוויות מסוימות כגון סיבובים המצב גרוע שבעתיים.

נשמע הגיוני שעם העברת משקל וכשהמהירות גבוהה מדי תתרחש החלקה קטנה, בעיקר בכביש משובש.

שוב, מה האינדיקציה שלך לזה? אולי מדובר בטלטול המרכב שאתה מפרש כהחלקה?

אני משוכנע לחלוטין שאצלי זה קיצוני ולא אמור להיות כך.

איך אתה משוכנע? בדקת רכבים זהים כפי שייעצו לך כאן?

יש מצב שמשהו דפוק במתלים/בולמי זעזועים? המצב הזה מיומו הראשון של הרכב אצלי...

כל דבר אפשרי, אבל נדרש אבחון מדויק.

בכחול.

חן ג. איפה אתה? :-)

פורסם

להתחיל בבדיקת לחץ אויר , ולראות אם חל שינוי, לאחר מכן לנסות למצוא רכב אחר שדומה לרכבך ולבצע נסיעת מבחן , במידה ושניהם לא מתנהגים ומרגישים אותו דבר הייתי פונה לבדיקה במוסך מורשה.

פורסם

תודה מראש לכל המגיבים והמסייעים.

תשובותי לכל העצות הנ"ל:

לחץ צמיגים תקין!

הבעיה היתה כבר כשקיבלתי את הרכב, אבל כמובן שהמצב היה הרבה יותר טוב מעכשיו.

אנסה למצוא רכב מחבר, תודה על הרעיון.

לא ביקרתי במוסך עדיין. כמובן שחשבתי על זה, אבל אני פוחד או שינפנפו אותי עם הסברים שונים ומשונים שאיני מבין בהם וממילא איני יכול להתווכח, או שכביכול זה יילקח לתיקון, והבעיה תחזור (כבר רימו אותי פעם ברכב הקודם שלי במוסך היבואן).

הצמיגים הם אלה שהגיעו עם הרכב, מחברת HANKOOK ונראים בסדר גמור, לא יבשים, ולא שחוקים!

תאריך ייצורם: תחילת מרץ 2015 (הרכב נמסר לי בסוף יוני 15')

לגבי בולמי הזעזועים איני יודע, אני משער שהם אמורים להיות בסדר, לא? רכב בן 4.5 חודשים עם 8,000 ק"מ, מה כבר יכול היה לקרות להם כשאני עולה על פסי האטה במהירות של 10 קמ"ש גג ומקפיד מאוד לא לגרד את תחתית הרכב? אלא א"כ הם פגומים מתחילה, וזה החשש שלי למעשה...

פורסם

TOM_22:

התכוונתי לנוחות במושבי הרכב, בשליטה במערכותיו, ו/או בנסיעה בכביש חלק ותקין. אולי לא דייקתי בניסוח.

במפגש עם מהמורה (או שינוי בגובה הכביש ובורות וכדו'), אני מרגיש שאין לרכב אחיזה בגלגלים האחוריים, פי כמה ממה שהיה לי ברכב הקודם (SEED), וליותר זמן ממה שהיה בהוא. אחורי הרכב נזרקים לצדדים למעשה.

אגב, כמה בערך תעלה לי בדיקה של הרכב במוסך חיצוני ואמין?

• תוכן חדש...