Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה הערות רלוונטיות:

גם שלי לא הגיע עם מערכת עצור/סע אז אני מניח שזה רק מהנגלות האחרונות.

הביטוח המקיף עלה כ2000 ש"ח (35, נהג יחיד עם עבר נקי).

תדלקתי היום והרכב עשה 14.7 ק"מ לליטר (בערך 650 ק"מ על מיכל). הנסיעות שלי משולבות והרכב כבר עם 7000 ק"מ.

בגזרת הבעיות אני מרגיש איזה קליק עדין בזמן סיבוב של ההגה (קשה להרגיש אותו ואני לא יודע אם זה משהו חדש או שהוא היה שם מההתחלה ורק עכשיו גיליתי אותו) אז אני אבקר איתו בקרוב במוסך שיסתכלו.

מעבר לזה, מבין כל המכוניות שהיו לי, זה הרכב שהכי רגיש לירידה של לחץ האויר בצמיגים (אולי בגלל הגובה) ככה שצריך למלא אויר אחת לשבועיים שלושה.

פורסם

סיקור נחמד .

תתחדשו :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מעבר לזה, מבין כל המכוניות שהיו לי, זה הרכב שהכי רגיש לירידה של לחץ האויר בצמיגים (אולי בגלל הגובה) ככה שצריך למלא אויר אחת לשבועיים שלושה.

למלא אוויר אחת לשבועים שלושה זה בהחלט סביר, לא קשור לגובה הרכב, תלוי במשקל, מתלים ובתנאי הדרך בה אתה נוסע.

פורסם
הרכב הגיע מהיבואן עם מערכת סטארט אנד סטופ? אני גם קניתי דאצ'יה סנדרו לפני חצי שנה ולא היה בה את המערכת הזאת

כמה הערות רלוונטיות:

גם שלי לא הגיע עם מערכת עצור/סע אז אני מניח שזה רק מהנגלות האחרונות.

הביטוח המקיף עלה כ2000 ש"ח (35, נהג יחיד עם עבר נקי).

תדלקתי היום והרכב עשה 14.7 ק"מ לליטר (בערך 650 ק"מ על מיכל). הנסיעות שלי משולבות והרכב כבר עם 7000 ק"מ.

בגזרת הבעיות אני מרגיש איזה קליק עדין בזמן סיבוב של ההגה (קשה להרגיש אותו ואני לא יודע אם זה משהו חדש או שהוא היה שם מההתחלה ורק עכשיו גיליתי אותו) אז אני אבקר איתו בקרוב במוסך שיסתכלו.

אכן, זה משהו שהגיע ממש לא מזמן (לפי אנשי המכירות) וקודם לא היה את המערכת הזו.

אחת לשבועיים שלושה זה סבבה לגמרי לבדיקה קבועה וזה לא משהו יוצא דופן מבחינתי אבל טוב שאתה אומר!

שוב תודה לכל המאחלים, אם יש ביקוש בהחלט אמשיך לעדכן כאן.

עכשיו שאלה אליכם, אומנם יש עוד זמן עד שנגיע לשם אבל מישהו מכיר מוסך טוב ומומלץ של קרסו? יש עוד זמן עד הכניסה למוסך אבל אני מעדיף להתחיל לקבל מידע כבר כעת לכל מקרה שלא יהיה. תודה!

פורסם

לפני מס' חודשים הייתי בבואנוס איירס בארגנטינה וראיתי את רכבי דאצ'יה החדשים כל הזמן, לטעמי זו קנייה מאוד משתלמת.

פורסם
תתחדשו!

יאללה, לנס.

אולי לא נס (כבר אמרו שהיא לא פונה? :-P) , אבל אפשר בהחלט לכייף איתה (סוג אחר של כיף) בכל "דרך נוף XXX".

עם מרווח גחון מכובד של 21 ס"מ וזוויות גישה/נטישה שנראות לי מכובדות בתמונות (לא מוצא נתונים רשמיים) היא יכולה לעבור בכל מקום שיש בו אחיזה סבירה.

אחד הקרוס-אוברים החמודים שהגיעו הנה לאחרונה.

אילו רק היתה גרסה אוטומטית... אולי זה מה שהיה משכנע את אשתי היקרה להחליף את הטריוס הזקנה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תתחדשו! אחלה רכב בעולם!

אישית אשמח לקרוא על עדכונים שלך בקשר לרכב.

natcho - גרסה אוטומטית אמורה אוטוטו לצאת (או שכבר יצאה) באירופה.

לגבי עלייה שלה לארץ - אשמח אם שחר מדאצ'יה (אם הוא עדיין מבקר כאן) יתן עדכון כשיהיה להם יותר מידע ופרטים בנושא (אמור להגיע דגם חדש עם גיר אוטומטי ומנוע בתקן יורו 6)

עוד שאלה כללית - איך האחריות על הרכב?

שמעתי 'מפגוש לפגוש', השאלה מה זה אומר ואיך באמת מתייחסים לזה במוסכים המורשים?

פורסם

חבל שהאוטו הזה לא של ניסאן או מיצובישי הייתי רוכש היום

קצת מרתיעה אותי האמינות של רנו ובכלל דציה אין לה שוק וכנראה לא יהיה אלא אם תוריד 10 אלף מהמחירון

אגב איזה צמיגים שמו לאוטו הזה? מקווה פאלקן או בריצדסטון או יוקוהמה

פורסם

לגבי אחריות- הרכב מגיע עם 3 שנות אחריות מלאות וההורים הוסיפו בתשלום שנתיים נוספות (לא זוכר סכום מדוייק, בערך 1500-1900 ש"ח. זה הטווח). כן, כולל הכל. כמובן פרט לצמיגים וישרים וברקסים שזה מובן לגמרי.

לגבי איך מנצלים אותה? מקווה לא לדעת :-)

אמיר, המותג נמכר בארץ בסה"כ 8-9 חודשים. קצת מצחיק לצאת בהנחה כזו כלכך מוקדם. אבל גם אם אתה צודק, במקרה הפרטי שלנו, ההורים מתכננים להחזיק ברכב לפחות 5 שנים ואולי אף יותר כמו שהיה עם הסובארו. המחירון גם ככה יהיה נמוך מאוד בטווח הזמן הזה לא משנה מה תיקח. ואתה תפסיד פחות כסף בקנייה שלה כיוון שהיא זולה יותר מההתחלה (50% מ130 אלף זה פחות בשקלים מ50% מ75 אלף).

לגבי צמיגים, חלק מגיעות עם משילין, שלנו הגיעה עם קונטיננטל דגם איקו כלשהו. לברר לך מדוייק?

פורסם

לגבי צמיגים, חלק מגיעות עם משילין, שלנו הגיעה עם קונטיננטל דגם איקו כלשהו. לברר לך מדוייק?

קונטיננטל אקו זה אקו-קונטק.

אגב, דוקר ולודג'י מגיעות גם עם צמיגי בארום - פעם ראשונה שאני רואה את המותג הזה בתור מותג מקורי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...